moje misljenje je da ce jako tesko doci u Milan osim ako ne promjenimo vlasnika.
Al opet ostaje nada.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ako ne ostvari ocekivani rezultat, a to je za Brazil iskljucivo titula, ima da ga objese tamo, dozivjet ce medijski linc i bice otjeran k'o zadnja mraka... iskren da budem, sa onim sta je pozvao, ne vidim kako moze i grupu da prodje... steta, a bio mi je drag kao igrac... i bio je puno bolji nego trener...Furymaker je napisao/la:e moj ado , gledam i ja tekmu , 2gola i najbolji igrac na terenu , Dunga stvarno nije normalan ne pozove li Pata i Ronaldinha na ovo prvenstvo , kladim se da mu to nece oprostiti u Brazilu , a ni u svijetu!
vec su poceli protesti zbog ronaldinha. nek on zove robinha koji igra u pm tamo negdje a ne ronaldinha covjeka koji ima 11 golova i 18 asistencija.Furymaker je napisao/la:e moj ado , gledam i ja tekmu , 2gola i najbolji igrac na terenu , Dunga stvarno nije normalan ne pozove li Pata i Ronaldinha na ovo prvenstvo , kladim se da mu to nece oprostiti u Brazilu , a ni u svijetu!
Naravno, al eto,sta ocekivati od covjeka koji kaze da ce mu udarni tandem biti onaj iz Wolfsburga(Josue i Grafite)A_d_0 je napisao/la:Kaka mi je najdrazi igrac al realno ako nije ronaldinho zasluzio poziv nije onda ni on jer je ova sezona tragicna. mislim da ronaldinho i pato moraju biti pozvani. brazil je nekad igrao daleko najljepsi i najatraktivniji fudbal a dunga od takve ekipe prave klasicnu englesku trkacku ekipu.
prosvjetli nas veliki ucenjace. sta ti znas ko je ronaldinho?-Paja je napisao/la:Ronaldinjo kvari idilicnu atmosferu u Brazilskoj reprezentaciji i njegovo je tamo proslo. Vidjeli smo svi kako su Brazilci izdominirali Argentinu sa ovim istim timom i bez zvijezda na copa americi, uz Englesku i Holandiju najveci favorit na svjetskom.
dobro sad malo sam se za kaku zeznuoMonolog je napisao/la:Petnaest golova i šesnaest asistencija u Milanu.
Pato na 22 utakmice postigao 12 golova.
Grafite 11 golova!!!
Kaka - ima li potrebe da njegove brojke pišem?
Baptista - same case.
Elano???
Ovo su samo osnovni statistički parametri.
A gdje je vizualni dojam. Ronaldinho je protim Manchestera pokazao koliko je spreman, Pato je pokorio Madriđane, Grafite ne može da izađe na kraj sa Kolnovom odbranom. Kaka u 3 mjeseca nije odigrao 2 utakmice, a Baptistina kilaža je na nivou sumo hrvača. I nek neko kaže da je Dunga zdrav. Ok, želiš radnike u ekipi, ali ako ti "radnici" istjeruju prave igrače, onda tu nešto ne štima. Smiješno, smiješno, smiješno.
Brazil ovom postavom podsjeća više na NJemačku, negoli na bilo koju južnoameričku reprezentaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.