rece moj cacaFrancescoTotti je napisao/la:"I think its good for several reasons: First, it does not follow the usual color scheme Bosnia had for last few years (blue/white-home, white/blue-away).Second, it looks to be a real bespoke design, and not in line with any of the current templates Adidas is using right now. Third, Blue and yellow match together really well in color spectrum, and it looks good on the jersey. Yes, Boca has a very similar design, and yes Ukraine guys have the similar color scheme as well, but I think Adidas did a good job here.
I am waiting to see what they will do for away kit, I would love to see something with Campeon template, but I doubt that will be the case.."
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: Dres reprezentacije BiH
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
žene imaju u potpunosti drugačije modele dresova.akisarajevo92 je napisao/la:
Znaci, ovo je vjerovatno izgled novih dresova.
Ako se plasira u baraž fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će u novoj opremi renomirane firme sportske opreme "Adidas“, istakao je u Nikoziji Almir Murtezić, direktor marketinga Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BiH), javlja reporter Anadolu Agency (AA).
"Neki mediji objavili su slike dizajna novih dresova, ali to nije bila tačna informacija. Naši igrači će u baražu nastupiti u kompletno novoj opremi, a dizajn još uvijek nigdje nije objavljen. Sve što vam mogu reći je da se radi o vrhunskoj sportskoj opremi odličnog dizajna koju će naši igrači nositi od novembra ove godine“, kazao je Murtezić.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ovi sa ss.ba poletili, a onaj covjek iz saveza rekao da jos nigdje nije izasao novi dizajnakisarajevo92 je napisao/la:
Znaci, ovo je vjerovatno izgled novih dresova.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
teško da su ovi sa footy-a pogriješili al hajde da vidimo ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
I ja sumnjam da ovi sa footya nisu u pravu ali dobro haj iscekacemo akoBogda do baraza. 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ako bude ovaj ko u Boce, znači prekid u baražu 
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
meni samo nije jasno zasto na footy-u, samo kod nas su linije od adidasa na rukavima? kod ostalih to nije slucaj...one tri tradicionalne linije kod ostalih su ispod rukava
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Unikatne dresove dobijaju reprezentacije koje su ucesnici SP/EP i koje imaju bar neki minimalan broj prodanih original dresova. Tako da se Adidasu to isplati raditi. Ova "manje" reprezentacije koje povremeno igraju prvenstva generalno nemaju unikat dresove osim ako ne prodaju jako puno original dresova i opreme svojim navijacima.
Ma ja mislim da ce to biti jedna od nasih garnitura. Pusti te sta ovaj iz saveza prica. Kada su slucajno nekom pogreskom prestavili dresove sto trenutno imamo prije svjetskog prvenstva, ja sam postavio te slike ovdje. Nekolika minuta kasnije admin je odbrisao te iste fotke sa stranice saveza. "nije to taj dres" "drugcije" bla bla, "gdje si naso te slike" hahaha. Sjecam se da su svi mislili da trollam. Na kraju se naravo predpostavilo da su ustvari to bili nasi dresovi za svjetsko i trenutne kvalifikacije 
Pogledajte nove dresove Belgije i gostujuci dres Svedske...
Dobro smo prosli. Yebo dres na kraju krajeva, kada mi nemamo dovoljno kvalitetni igraca da ih obucu! 
Pogledajte nove dresove Belgije i gostujuci dres Svedske...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Vadi dresoveeeeeeee 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Dres reprezentacije BiH
Sta ovo piše da je za nas pravljen? Bilo bi odlično da imamo takav jedan jer bi se mogao naručiti odmazmajBosne je napisao/la:http://www.footyheadlines.com/2015/10/b ... y-kit.html
Bjeli dres izgleda bas dobro.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Re: Re : RE: Re: Dres reprezentacije BiH
Pise da je dizajn posebno za bosnu napravljen i da ce mo ga prvi put u barazu nositi.Tracy3McGrady je napisao/la:Sta ovo piše da je za nas pravljen? Bilo bi odlično da imamo takav jedan jer bi se mogao naručiti odmazmajBosne je napisao/la:http://www.footyheadlines.com/2015/10/b ... y-kit.html
Bjeli dres izgleda bas dobro.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Kao ukrajinski, auuuu sto je dobar prejak dres

Meni ni plavo-zuti nije los koliko ste negodovali, ali ovom ne moze niko zamjerku naci

Meni ni plavo-zuti nije los koliko ste negodovali, ali ovom ne moze niko zamjerku naci
Dobri dresovi, za klasu bolji nego sadasnji. Bijeli perfektan.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Bijeli mrak. A nije ni plavo-žuti baš bezveze. Žuta me nekako podsjeća na ljiljane.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, General505, Google Adsense [Bot], jasmin10, JohannWolfgang, lol89, StevieG8, tuzlanskinacin, Vaya, zikerrz21 i 113 gostiju.