PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
@Probisvijet Drzi se brate po strani, uzmi kokice i uzivaj 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zasto bi lagao? ja sam momke branio kad su ih napali a to stalno rade na tom dijelu,naravno ne po centru..a ti si se prosuo za citav zivot drug,cuj ne zna sta je Novi Grad i jos kaze nekome da ne lupeta jer govori istinu...
ali cekaj ako si 18 godina u NG tj. Sarajevu trebao bi do sad nauciti
jao ne mogu vise,suza suzu stize,bjezi tamo 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Jaozinho22
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Zasto bi lagao? ja sam momke branio kad su ih napali a to stalno rade na tom dijelu,naravno ne po centru..a ti si se prosuo za citav zivot drug,cuj ne zna sta je Novi Grad i jos kaze nekome da ne lupeta jer govori istinu...![]()
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Evolution87
- Kontakt:
Vrtic.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kakve kokiceNYKnicks Fan je napisao/la:@Probisvijet Drzi se brate po strani, uzmi kokice i uzivaj
Ročište ko u sutkinje Amy na CBS Reality-u
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jaozinho22 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Zasto bi lagao? ja sam momke branio kad su ih napali a to stalno rade na tom dijelu,naravno ne po centru..a ti si se prosuo za citav zivot drug,cuj ne zna sta je Novi Grad i jos kaze nekome da ne lupeta jer govori istinu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ubijedio si me da si u pravu,hvala ti brate
@Strmpaka mi ne znamo bolje..nisu svi kao sto si ti,pravi strmpaka uvijek najjaci,rodjeni kao nekada jedini tvoj san za njega zivis ti
De ba ne zajebajite i vi i mostarci. Preuzmite malo primat na temi.NYKnicks Fan je napisao/la:@Probisvijet Drzi se brate po strani, uzmi kokice i uzivaj
Dosta su ga laufale male plave dame.
Nije vam fazon

Sa njima uvijek neka sprdancija !
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Vidi adidaski u lešinara

- Probisvjet
- Kontakt:
Sta je ovo, svi nalegli po strumfeticama.RuleHz je napisao/la:De ba ne zajebajite i vi i mostarci. Preuzmite malo primat na temi.NYKnicks Fan je napisao/la:@Probisvijet Drzi se brate po strani, uzmi kokice i uzivaj
Nije vam fazon![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- rob do bagro
- Kontakt:
A Vucko.Probisvjet je napisao/la:Sta je ovo, svi nalegli po strumfeticama.RuleHz je napisao/la:De ba ne zajebajite i vi i mostarci. Preuzmite malo primat na temi.NYKnicks Fan je napisao/la:@Probisvijet Drzi se brate po strani, uzmi kokice i uzivaj
Nije vam fazon![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Beduin
- Kontakt:
Bog zna gdje je taj post.MojGradMojKlub je napisao/la:Beduin je napisao/la: Nacuo sam da ce im Manijaci pomoci, zajedno ce nakrasti aluminijskih ploca i pokrpiti krov... valjda kad budu gostovali u Tuzli putem ce skupljati putokaze i skidati aluminij s toplovodnih cijevi. Samo sto nece Sablja moci visiti na krovu u Vrapcicima, al halalili im u startu, samo da naredni put ne skandiraju Sarajevo, Sarajevo.![]()
![]()
Jedan od kraljeva ove teme definitivnoAl' na ono za navigacije @rodjenomsa je bila jedna od jačih provala na temi, cijelu sedmicu si mi popravio tad, daj možeš li izvaditi te postove da još jednom oplačem
![]()
Al od tad RodjenomSA ni traga ni glasa, kazu vidjeli ga u Kalesiji zalutao, navigacija ga izvarala, umalo ne upita mjestane jesul tu dje Vrapcici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
@robdobagro ne yebi mali
Nije ovo tvoja rasprava,cekaj da se plave dame okome na vas pa ih onda handrite, stipu nas sada

I zastave su tu
Nije ovo tvoja rasprava,cekaj da se plave dame okome na vas pa ih onda handrite, stipu nas sada

I zastave su tu
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Zenico, Zenico, nećemo te tući... 
Meni su ovi zadovoljni izrazi lica u štrumfete i vučka
vučko još lajka 
EDIT: Imali smo i mi u planu odradit ovako nešto sa đavolom ali ko će brato krme žicat

EDIT: Imali smo i mi u planu odradit ovako nešto sa đavolom ali ko će brato krme žicat
juskowiak je napisao/la:Meni su ovi zadovoljni izrazi lica u štrumfete i vučka![]()
![]()
vučko još lajka
RuleHz je napisao/la:juskowiak je napisao/la:Meni su ovi zadovoljni izrazi lica u štrumfete i vučka![]()
![]()
vučko još lajka
hehe klosaru
Izdrzi Mortem! On nekog branio, jos kad rece da je poveo skandiranje za rahmetli Rasa na derbiju

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa normalno da cu ih braniti nisam piccka da gledam ili da se odmaknem kao ti sto bi uradio..pa ljude poput tebe djeca u zubima nosaju,zato ti je to i toliko tesko palo vjerovatno a da za skandiranje..Cip nije imao u planu da skandira njegovo ime,makar ne u tom trenutku pa smo nas cetvorica poceli i zatim su svi ostali,da li je to pogresno bilo?bagrcavi je napisao/la:Izdrzi Mortem! On nekog branio, jos kad rece da je poveo skandiranje za rahmetli Rasa na derbiju![]()
Izdrzi bagrcavi!
Nikako da skontam znaci ti sam skocio , ko hulk uletio pobaco Manijake samo tako I oslobodio taoce koje smo zarobiliMortemHz je napisao/la:Pa normalno da cu ih braniti nisam piccka da gledam ili da se odmaknem kao ti sto bi uradio..pa ljude poput tebe djeca u zubima nosaju,zato ti je to i toliko tesko palo vjerovatno a da za skandiranje..Cip nije imao u planu da skandira njegovo ime,makar ne u tom trenutku pa smo nas cetvorica poceli i zatim su svi ostali,da li je to pogresno bilo?bagrcavi je napisao/la:Izdrzi Mortem! On nekog branio, jos kad rece da je poveo skandiranje za rahmetli Rasa na derbiju![]()
Sent from my iPhone using Tapatalksvakakvih mozgova ima
Izdrzi bagrcavi!
To drugo da si poveo navijanje I ako si to uradio onda to je za respekta.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Probisvjet
- Kontakt:
Strumfete kada vidite ovo prodacete onu svoju lokomotivu u otpad. Pogledajte i sramite se.
https://www.facebook.com/snapprimus/vid ... 330155007/
https://www.facebook.com/snapprimus/vid ... 330155007/
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.