Nece preci u Barcu.
Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Reprezentacija Italije
Nije kao Gio, ali dobar je mali. 
Nece preci u Barcu.
Nece preci u Barcu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: Reprezentacija Italije
Milanist
Vjerojatno si meni replicirao.... ali samo ne znam gdje si procitao puno bolji... kad eksplicitno stoji bolji... sto ce reci mozda su i nijanse u pitanju...
I da Romagnoli je stoper tipa Chiella i Bonuccia dakle mesarski tip stopera koji igraju na snagu kojih ima koliko hoces... eto kao cannavaro npr svojevremeno... dok je rugani stoper kakvih skoro i nema koji igraju samo na inteligenciju... zato i ne cudi sto u 38 utakmica nije dobio ni zuti karton... dakle njemu snaga toliko i ne treba... stoper tipa sandra neste... koji strasno cita igru...
A da ce Romagnoli vise napredovati od njega to je valjda jasno ko dan... jer konstantno igra... ovaj jos nije odigrao ni poluvrijeme... posudba mora biti rjesenje izlaza barem dok se barzagli ne oprosti pa da ovaj uleti kao treci izbor...
Vjerojatno si meni replicirao.... ali samo ne znam gdje si procitao puno bolji... kad eksplicitno stoji bolji... sto ce reci mozda su i nijanse u pitanju...
I da Romagnoli je stoper tipa Chiella i Bonuccia dakle mesarski tip stopera koji igraju na snagu kojih ima koliko hoces... eto kao cannavaro npr svojevremeno... dok je rugani stoper kakvih skoro i nema koji igraju samo na inteligenciju... zato i ne cudi sto u 38 utakmica nije dobio ni zuti karton... dakle njemu snaga toliko i ne treba... stoper tipa sandra neste... koji strasno cita igru...
A da ce Romagnoli vise napredovati od njega to je valjda jasno ko dan... jer konstantno igra... ovaj jos nije odigrao ni poluvrijeme... posudba mora biti rjesenje izlaza barem dok se barzagli ne oprosti pa da ovaj uleti kao treci izbor...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- IlPrincipino
- Kontakt:
Nema te jeb.ene sanse da bih posudio Rugania. I on moze igrati normalno s obzirom koliko cemo mi utakmica odigrati ove sezone. Samo mu Max treba pruziti vise povjerenja.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Pored Chielle, Bonuccia, Barzaglia i Caseresa apsolutno nema sanse da ce dobiti dovoljno utakmica.... jos pogorovo nakon smijesnog ulaska u novu sezonu u Serii A gdje ce se morati ici na svaki ebeni bod...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
- akisarajevo92
- Kontakt:
i dalje mi nije jasno kako smo ga propustili dovesti dok je bio u PescariRajaz je napisao/la:Marco Verratti
Don't believe the hype.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bio je skup, cak 15 miliona
a sto se tice Romanjolija i Ruganija apsolutno je super za repku sto su razliciti tipovi igraca
a sto se tice Romanjolija i Ruganija apsolutno je super za repku sto su razliciti tipovi igraca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zato jer Troisi nije htio na posudbu i jer se sam Veratti predomisljao jer je htio da igra a tada pored Vidala, Pirla i Marchisia nije mogao ni prismrdit prvom timu.To su njegove rijeci, plus PSG je jednostavno imao para da se kocka oko igraca koji je ipak igrao u Serie B. Juve jeste pogrijesio al to je vise stvar naknadne pameti.akisarajevo92 je napisao/la:i dalje mi nije jasno kako smo ga propustili dovesti dok je bio u PescariRajaz je napisao/la:Marco Verratti
ultrasstyle_tz je napisao/la:bio je skup, cak 15 miliona
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlCapitano
- Kontakt:
milanist je napisao/la:Kad ste vas dvojica choporasa tako bistri, kako ne mozete onda da skontate da sam replicirao na post iznad mog, u kojem lijepo stoji da je Rugani puno bolji od Romagnolia ( po cemu? ), puno inteligentniji ( ? ) i da ne igra samo na sirovu snagu ( znaci Rom je balvan zesci ? )
Ali vama je to tesko skontati, vi ionako kada vam se nesto dokaze ili objasni jednostavno pobjegnete iz konverzaicje, i kada zaboravite to onda ponovo skupite snage da grizete, nevjerovatno !
imate mahanje obojica
Naravno da opet lazes, izmisljas i preuvelicavas stvari koje niko nije rekao, i naravno donosis jos jako poresnih zakljucaka.
Ali eto pretekao me autor posta na koji si replicirao i ukazao na sve gluposti koje si izvalio.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Normalno, ja lazem, a kada ti dokazem kao i onda za Vidala, kada sam samo prenosio sta su tvoje kolege sa Pdf-a Juventusa rekli onda si nestao bez traga iz konverzacije, ali ja opet lazem i tako svaki put, to je jedino sta znas i reci drugima, da lazu, a ti si mi uvijek u pravu.IlCapitano je napisao/la:milanist je napisao/la:Kad ste vas dvojica choporasa tako bistri, kako ne mozete onda da skontate da sam replicirao na post iznad mog, u kojem lijepo stoji da je Rugani puno bolji od Romagnolia ( po cemu? ), puno inteligentniji ( ? ) i da ne igra samo na sirovu snagu ( znaci Rom je balvan zesci ? )
Ali vama je to tesko skontati, vi ionako kada vam se nesto dokaze ili objasni jednostavno pobjegnete iz konverzaicje, i kada zaboravite to onda ponovo skupite snage da grizete, nevjerovatno !
imate mahanje obojica![]()
Naravno da opet lazes, izmisljas i preuvelicavas stvari koje niko nije rekao, i naravno donosis jos jako poresnih zakljucaka.![]()
Ali eto pretekao me autor posta na koji si replicirao i ukazao na sve gluposti koje si izvalio.![]()
Napisao sam to sto sam napisao, jer iz njegovog posta se lako moze zakljuciti da je Rugani puno bolji od Romagnolija a doticnog jos i ne vidismo na terenu kako treba. Ali cim nesto ne ide u korist Juventusa ili igraca tog kluba, odmah se jedni te isti kao navijeni javljaju da brane to kao privatnu imovinu, vodeci se tezom da su uvijek oni u pravu. Fuj
Usput, nedostaje ti malo i kucnog odgoja, nije lijepo nekome reci da laze tek tako.
Toliko od mene na ovu temu, osjecaj da nemas vise potrebe da mi repliciras !
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Lik ljude naziva choporasima i prica o odgoju.milanist je napisao/la: Usput, nedostaje ti malo i kucnog odgoja, nije lijepo nekome reci da laze tek tako.
Pa kad lazes... dokazi da sam napisao puno bolji ako mozes... ili pak mislio... logicno ne mozes... jer si mucki provakator.. da citiram velikog Zdravkeca... uhvacen si u 43893849384934 pokusaju izvrčenja recenica i misli nekim forumasima koji simpatisu Juve... ali i dalje nastavi.. mozda konacno i ''ubodeš'' nekad i budes u pravu...
- IlPrincipino
- Kontakt:
S obzirom kako igra Chiellini i s obzirom na zdravstveni bilten Caceresa i u posljednje vrijeme Barzaglia ja tu vidim sanse za Rugania. Samo da Max ima vise povjerenja u njega.Peace je napisao/la:Pored Chielle, Bonuccia, Barzaglia i Caseresa apsolutno nema sanse da ce dobiti dovoljno utakmica.... jos pogorovo nakon smijesnog ulaska u novu sezonu u Serii A gdje ce se morati ici na svaki ebeni bod...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- IlCapitano
- Kontakt:
Normalno, lažeš, generalizuješ, insinuiraš i sve to upakuješ kao svoje "argumente". To radiš sad i radio si tad i za Vidala i u gomilu drugih slučajeva. Ali evo opet me pretekao i ukazao ti @Peace na to.milanist je napisao/la:Normalno, ja lazem, a kada ti dokazem kao i onda za Vidala, kada sam samo prenosio sta su tvoje kolege sa Pdf-a Juventusa rekli onda si nestao bez traga iz konverzacije, ali ja opet lazem i tako svaki put, to je jedino sta znas i reci drugima, da lazu, a ti si mi uvijek u pravu.IlCapitano je napisao/la:milanist je napisao/la:Kad ste vas dvojica choporasa tako bistri, kako ne mozete onda da skontate da sam replicirao na post iznad mog, u kojem lijepo stoji da je Rugani puno bolji od Romagnolia ( po cemu? ), puno inteligentniji ( ? ) i da ne igra samo na sirovu snagu ( znaci Rom je balvan zesci ? )
imate mahanje obojica![]()
Naravno da opet lazes, izmisljas i preuvelicavas stvari koje niko nije rekao, i naravno donosis jos jako poresnih zakljucaka.![]()
Ali eto pretekao me autor posta na koji si replicirao i ukazao na sve gluposti koje si izvalio.![]()
Napisao sam to sto sam napisao, jer iz njegovog posta se lako moze zakljuciti da je Rugani puno bolji od Romagnolija a doticnog jos i ne vidismo na terenu kako treba. Ali cim nesto ne ide u korist Juventusa ili igraca tog kluba, odmah se jedni te isti kao navijeni javljaju da brane to kao privatnu imovinu, vodeci se tezom da su uvijek oni u pravu. Fuj
Usput, nedostaje ti malo i kucnog odgoja, nije lijepo nekome reci da laze tek tako.
Toliko od mene na ovu temu, osjecaj da nemas vise potrebe da mi repliciras !
Nije to u redu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Dakle, iz ovog...

imamo ovo..Peace je napisao/la:Rugani je bolji od Romagnolia (i jos je plus stoper kakvih nema puno koji igra na inteligenciju a ne na snagu) ali kakve mu koristi kada se nece razviti kako treba ukoliko ne bude igrao jer za razliku od Milana Juventus ima 4 odlicna stopera i koji trenutno imaju prioritet.... Romagnoli sa druge strane za konkurente ima panjeve od kojih je vec sada bolji igrac...
milanist je napisao/la:Ma da, Rugani je vec WC igrac, dok je Rom u rangu Mravca
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako nepotrebna rasprava.Stvar je u tome da su oba igrača vrhunski talenti,ali dva različita tipa igrača.Po meni podjednakog su kvaliteta,ali ako se nastavi ovako da jedan konstantno grije klupu a drugi igra pa makar i uz panjeve,već do kraja sezone situacija bi se mogla promjeniti po tom pitanju.Šteta bi bila ali zaista velika šteta ako jedan tako talentovan igrač kao što je Rugani čitavu sezonu presjedi na klupi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
biti će Italija dobra za par godina, ima tu finog potencijala, još kad bi uzeli Dybalu 
Nema od Dybale ništa, on bi u srijedu mogao debitovati za Argentinu, iako je Conte obavljao razgovore, ali Dybala se odlučio za svoju zemljuChinaglia je napisao/la:biti će Italija dobra za par godina, ima tu finog potencijala, još kad bi uzeli Dybalu
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Posteno od Dybale sto se odlucio za ''pravu'' zemlju... ipak je rodjen i odrastao u Argentini... jest da vuce korijene iz Italije ali opet.... maticna zemlja je maticna zemlja... Istina u Italiji bi bio glavni baja... prvi i najbolji napadac, a u Argentini ce biti samo jedan u nizu kvalitetnih napadaca... ali bitno je i srce sta odluci... a ono je reklo Argentina....
Normalno draze bi mi bilo da igra za Italiju sa bruku svojih suigraca, ali mi ni Gaucosi nisu mrski sekunde, cak stavise dosta dragi i smpaticni...
Normalno draze bi mi bilo da igra za Italiju sa bruku svojih suigraca, ali mi ni Gaucosi nisu mrski sekunde, cak stavise dosta dragi i smpaticni...
A djed mu iz Poljske 
Bolesław Dybała
Bolesław Dybała
Reprezentacija Italije
Conte pokazuje svijetu kako je formacija 3-5-2 najvece zlo i autodestrukcija jedne ekipe.
Svi to znaju osim njega. Kako je to tvrdoglav lik, a ima potencijal da bude medju najboljim trenerima. Kao sivonja, ne odustaje.
Opametio se u nastavku promjenom iako on odustati od svoga nece.
Majko draga kakav genij je Gio.
Svi to znaju osim njega. Kako je to tvrdoglav lik, a ima potencijal da bude medju najboljim trenerima. Kao sivonja, ne odustaje.
Opametio se u nastavku promjenom iako on odustati od svoga nece.
Majko draga kakav genij je Gio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.