2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015-16 NBA Off-Season
Ne igram, igraš li ti ?
Igram. Prijavi se da bude zanimljivije.Belmin6 je napisao/la:Ne igram, igraš li ti ?

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma kakvi, dominirao bih bezveze. 

Belmin6 je napisao/la:Ma kakvi, dominirao bih bezveze.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

soft ha

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Lik laze i to otvoreno laze.Nema sanse da se moze igrati sa pokidanim ligamentom i da se krece onako kako se kretao.Za meniskus je vec moguce,ali nesto ne znam da je imao operaciju u off sezoni!? 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nije imao operaciju... Valjda mu doktori rekli da nije toliko ozbiljna povreda, i da moze samo zarasti, ako bude odmarao...NEZALAGANJE je napisao/la:Lik laze i to otvoreno laze.Nema sanse da se moze igrati sa pokidanim ligamentom i da se krece onako kako se kretao.Za meniskus je vec moguce,ali nesto ne znam da je imao operaciju u off sezoni!?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Maloprije se vozim kad Davis brat malo po svom gradu seta 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa i to je dokaz da laze,jer u naslovu koji je @alem postavio on izjavljuje kako su i ligament i menskius bili "pokidani".Meniskus ne moze sam zarasti,ako je "pokidan"...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Nije imao operaciju... Valjda mu doktori rekli da nije toliko ozbiljna povreda, i da moze samo zarasti, ako bude odmarao...NEZALAGANJE je napisao/la:Lik laze i to otvoreno laze.Nema sanse da se moze igrati sa pokidanim ligamentom i da se krece onako kako se kretao.Za meniskus je vec moguce,ali nesto ne znam da je imao operaciju u off sezoni!?
@Salt Super slika!

- Donnie Darko
- Kontakt:
Sa pokidanim meniskusom mozes hodat, vrsit normalne svakodnevne aktivnosti, ali da igra, hm, ne znam bas.
Zavisno koliko je pokidan...
Doktori su rekli da jesu bile obje povrede ali da nije bilo za operacije (s obzirom da je slijedio odmor ionako).
U drugacijim okolnostima bi vjerovatno odmarao i nebi igrao, ali je igrao WCF.
Doktori su rekli da jesu bile obje povrede ali da nije bilo za operacije (s obzirom da je slijedio odmor ionako).
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam baš. Nisam siguran 100%, ali iz vlastitog iskustva znam da je jako teško trčati sa pokidanim meniskusom, neugodni bolovi su u pitanju, kamoli skakat, a igrati košarku na nivou finala konferencije NBA lige mi je nezamislivo. Igrao je pretpotavljam pod injekcijama, ali opet ne razumijem zašto bi se neko tako igrao sa svojom karijerom, pogotovo neko poput njega ko je već načet odavno plus nije baš u cvijetu mladosti.alemsa je napisao/la:Zavisno koliko je pokidan...
Vjerujem da preuveličava, i to debelo, tu povredu koju je imao.
Vrati film, bio je upitan za PO uopste pricalo se da je microfracture, znaci itekako je bio nacet, u game 1 protiv GSW se jeste opet povrijedio, sto se i dalo primjetit.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Daj ba @aleme,nekad stvarno nemas granicu kad branis nesto iza cega ne stoji realna podloga.Hajde da je i igrao s pokidanim meniskusom,sta je sa ligamentima za koje isto tvrde da su pokidani??I sve to ne istoj nozi,a covjek trci,skace i zakucava?? Stvarno mu vjerujes? I jos nesto,napisah ranije da "pokidan" meniskus ne moze zarasti sam,a posebno se to ne bi cekalo kod vrhunskog sportiste koji sto prije treba da se vrati na teren....Gdje je operacija?
Vidi kralja, sto je propustio pola sezone? Jebote kao da je prosla godina bila prije 10 godina, lik bio upitan za PO, dobro se sjecam TNT tekme kad Chris Webber govori kao ako je sto govore microfracture da ce propustit cijelu sezonu, jer se njemu to desilo. Game 1 se opet povrijedio, sigurno je igrao WCF sa 2 povrede.NEZALAGANJE je napisao/la:Daj ba @aleme,nekad stvarno nemas granicu kad branis nesto iza cega ne stoji realna podloga.Hajde da je i igrao s pokidanim meniskusom,sta je sa ligamentima za koje isto tvrde da su pokidani??I sve to ne istoj nozi,a covjek trci,skace i zakucava?? Stvarno mu vjerujes? I jos nesto,napisah ranije da "pokidan" meniskus ne moze zarasti sam,a posebno se to ne bi cekalo kod vrhunskog sportiste koji sto prije treba da se vrati na teren....Gdje je operacija?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa ako je propustio pola sezone i nije igrao,onda se oporavio i nije igrao sa tim problemima kroz PO.O cemu onda prica?Druga stvar,ja ne sporim da je igrao povrijedjen,ali sporim da je imao ove 2 povrede koje navodi i igrao sa njima...Nema teoretske sanse!Pa pretproslu sezonu je Marc Gasol propustio skoro 2 mjeseca zbog NATEGNUTOG MCL-a,ali je zato mocni Howard igrao i sa pokidanim...Ma daj...alemsa je napisao/la:Vidi kralja, sto je propustio pola sezone? Jebote kao da je prosla godina bila prije 10 godina, lik bio upitan za PO, dobro se sjecam TNT tekme kad Chris Webber govori kao ako je sto govore microfracture da ce propustit cijelu sezonu, jer se njemu to desilo. Game 1 se opet povrijedio, sigurno je igrao WCF sa 2 povrede.NEZALAGANJE je napisao/la:Daj ba @aleme,nekad stvarno nemas granicu kad branis nesto iza cega ne stoji realna podloga.Hajde da je i igrao s pokidanim meniskusom,sta je sa ligamentima za koje isto tvrde da su pokidani??I sve to ne istoj nozi,a covjek trci,skace i zakucava?? Stvarno mu vjerujes? I jos nesto,napisah ranije da "pokidan" meniskus ne moze zarasti sam,a posebno se to ne bi cekalo kod vrhunskog sportiste koji sto prije treba da se vrati na teren....Gdje je operacija?
Raja imal ko iskustva s narucivanjem dresova, swingmen verzija ? Visok sam 187 i ovako krupnijih ramena i ruku i opcenito tog gornjeg dijela tijela pa me zanima koju bi si velicinu trebao naruciti ?
Oko Decembra je imao problema sa koljenom, pa su ga krajem Januara odstranili mjesec dana, pa na to jos mjesec, pa se nije vratio do skoro Aprila, igrao ono oko po 20 minuta kad se vratio i nije igro b2b. Nea sanse da je bio na 100% u PO, i na to se povrijedio protiv GSWNEZALAGANJE je napisao/la: Pa ako je propustio pola sezone i nije igrao,onda se oporavio i nije igrao sa tim problemima kroz PO.O cemu onda prica?Druga stvar,ja ne sporim da je igrao povrijedjen,ali sporim da je imao ove 2 povrede koje navodi i igrao sa njima...Nema teoretske sanse!Pa pretproslu sezonu je Marc Gasol propustio skoro 2 mjeseca zbog NATEGNUTOG MCL-a,ali je zato mocni Howard igrao i sa pokidanim...Ma daj...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa jel ti citas sta ja pisem? Ne sporim da nije bio 100%,ali NEMA TEORIJE da je igrao u PO-u sa one 2 povrede koje je naveo...alemsa je napisao/la:Oko Decembra je imao problema sa koljenom, pa su ga krajem Januara odstranili mjesec dana, pa na to jos mjesec, pa se nije vratio do skoro Aprila, igrao ono oko po 20 minuta kad se vratio. Nea sanse da je bio na 100% u PO, i na to se povrijedio protiv GSWNEZALAGANJE je napisao/la: Pa ako je propustio pola sezone i nije igrao,onda se oporavio i nije igrao sa tim problemima kroz PO.O cemu onda prica?Druga stvar,ja ne sporim da je igrao povrijedjen,ali sporim da je imao ove 2 povrede koje navodi i igrao sa njima...Nema teoretske sanse!Pa pretproslu sezonu je Marc Gasol propustio skoro 2 mjeseca zbog NATEGNUTOG MCL-a,ali je zato mocni Howard igrao i sa pokidanim...Ma daj...
jel Americke kalupe gledas? L ti je onda, mada te zna zajebat, gledaj dobro dole gdje ti je logo NBA, zna pisat (obicno, skoro svaki dres koji imam pise) +2.Epidaurus je napisao/la:Raja imal ko iskustva s narucivanjem dresova, swingmen verzija ? Visok sam 187 i ovako krupnijih ramena i ruku i opcenito tog gornjeg dijela tijela pa me zanima koju bi si velicinu trebao naruciti ?
Zavisno i od kilaze, mozda ti i medium moze.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.