Samo pitanje saidovog transfera dovoljno je da ti se zavrti u glavi covjece.
Samo objaviti Rat gamadi i konacni obracun neka pocne.
Pa kom obojci kom opanci.a nekom bogami i zatvorska celija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
solinas je napisao/la:Samo naprijed slobodo moja,sama protiv svih,na vrhu bit ces ti![]()
Necemo siriti negativu samo iz jednog razloga.TaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:Samo naprijed slobodo moja,sama protiv svih,na vrhu bit ces ti![]()
Gledam ove klipove i suze mi idu majku vam hostapleri i ostala gamad nazivice Sloboda svih njih i nas, majku vam hostaplersku majku vam lopovsku svaka vam para za lijekova trebala
žiku CholaZodiac je napisao/la:
Znaci Zrinjski ide u kvalifikacije za LP? ili....?Pitar6785 je napisao/la:Imate dobrog covjeka u upravi Husica. Nedajte lopovima da ga skinu. (Poznajem ga licno.)
Tan
Husic
Takvi ljudi trebaju u sportu a bogami i drzavi.
Imate dobar tim sa par pojacanja morete istisnut skretnicu i sb za le.
Pozdrav
OK pasa moj.svakom svacije zelje.Pitar6785 je napisao/la:FK SARAJEVO
zrinjski
Sloboda sb skretnica
Onda vam treba jedno 5-6 bas pravih pojacanja za koje trebate bas izvaliti cifru....da ti se ispuni ta zelja.Pitar6785 je napisao/la:FK SARAJEVO
zrinjski
Sloboda sb skretnica

FK Sloboda je leglo malverzacija više od 35 godina.Oni su svojevremeno otjerali Geruma da bi "naplatili" njegov krvavi rad i rezultate.Dobili su sve od Slobode a Sloboda za njih ništa.Nije čudo što se tek rijetki od njih pojavljuju na utakmicama Slobode.Kako se mutilo prije rata nastavilo se poslije rata.To je u naravi priča o istom.Slobodi je spas i jedini izlaz kapitalizam tj privatno vlasništvo.Nikakva politika , vlast i nikakve legende i nikakve( nepostojeće) zasluge.Predsjednik Husić je potjerao stvar na čistac.Ne treba nas čuditi reakcija raznih "ubleha", bit će toga još.Sve do jednom ,jer ako je Husić čvrsto riješen da ide do kraja, onda će sigurno doći dan istine i pobjeda Slobode u najvažnijoj utakmici, utakmici protiv "ubleha".staragarda je napisao/la: Tacno tako...ima ih jos. ...samo da nije malo ofirno da su se svi sjetili bas sad da tuze klub
tacno tako....Sloboda tek treba da odigra svoju Ligu Prvaka i to sa ublehama,parazitima i negativcima koji su je konstantno rusili i to decenijama...kad sam ja reko....kakve bolan k u r c e v e legende....od tih legendi mozda trojica dolaze na utakmice..ostalima je vjerovatno skupa karta a ne moze se vise na guzovacu i lijepe oci ulazit na Tusanj pa onda ono osim sto je dzaba uslo bi jos nekoga smjenjivalo i pljuvalo...puuuu,pogani jednasloboda72 je napisao/la:FK Sloboda je leglo malverzacija više od 35 godina.Oni su svojevremeno otjerali Geruma da bi "naplatili" njegov krvavi rad i rezultate.Dobili su sve od Slobode a Sloboda za njih ništa.Nije čudo što se tek rijetki od njih pojavljuju na utakmicama Slobode.Kako se mutilo prije rata nastavilo se poslije rata.To je u naravi priča o istom.Slobodi je spas i jedini izlaz kapitalizam tj privatno vlasništvo.Nikakva politika , vlast i nikakve legende i nikakve( nepostojeće) zasluge.Predsjednik Husić je potjerao stvar na čistac.Ne treba nas čuditi reakcija raznih "ubleha", bit će toga još.Sve do jednom ,jer ako je Husić čvrsto riješen da ide do kraja, onda će sigurno doći dan istine i pobjeda Slobode u najvažnijoj utakmici, utakmici protiv "ubleha".staragarda je napisao/la: Tacno tako...ima ih jos. ...samo da nije malo ofirno da su se svi sjetili bas sad da tuze klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.