mah ne moras me fatat za rijec ne sjecam se bas najbolje onda smo sa zrinjskim igrali 1 1 prvo drugo kolo,govorio sam opcenito...gubili smo i od famosa i od nekih drugoligasa itd itd...ako nisi shvatio poenta price i posta nije u tome...Isnar je napisao/la:Prijedor je odnio bod a ne bodove sa Grbavice, Siroki je izgubio na Grbavici... malo informisanja nije an odmet...nick je napisao/la:joj sta vam je barselona da je prodala pola ekipe gledala bi realu u ledja a ne borac...nije ni do trenera ni do igraca nego do trusta mozgova koji su prodali bilbiju i jos par igraca na polusezoni i onda dali maricu da sa polovnom ekipom uradi nesto...osim kad je preuzeo ekipu gubio je od zrinskog 5:0 u prijateljskoj gubili smo od nekih smjesnih klubova prijedor je odnjeo bodove sa grbavice,sarajevo,siroki itd...poenta je da tesko trener moze nestu uradit dok neodradi pripreme sa ekipom...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bezo obzira na sve,velika stvar za cjelokupni BH fudbal je povratak Borca na mjesto koje mu pripada ,a to je definitno vrh Premijer lige.Samo da tako i nastave i sledecih sezona i bice jos mnogo utakmica sa punim stadionima ABD.nick je napisao/la:mah ne moras me fatat za rijec ne sjecam se bas najbolje onda smo sa zrinjskim igrali 1 1 prvo drugo kolo,govorio sam opcenito...gubili smo i od famosa i od nekih drugoligasa itd itd...ako nisi shvatio poenta price i posta nije u tome...Isnar je napisao/la:Prijedor je odnio bod a ne bodove sa Grbavice, Siroki je izgubio na Grbavici... malo informisanja nije an odmet...nick je napisao/la:joj sta vam je barselona da je prodala pola ekipe gledala bi realu u ledja a ne borac...nije ni do trenera ni do igraca nego do trusta mozgova koji su prodali bilbiju i jos par igraca na polusezoni i onda dali maricu da sa polovnom ekipom uradi nesto...osim kad je preuzeo ekipu gubio je od zrinskog 5:0 u prijateljskoj gubili smo od nekih smjesnih klubova prijedor je odnjeo bodove sa grbavice,sarajevo,siroki itd...poenta je da tesko trener moze nestu uradit dok neodradi pripreme sa ekipom...
BosnaE
Shvatio sam apsolutno da ciljas na zimske pripreme, samo opet treba pripazit sta se pise... zaboravi se to, ali odes malo pa pogledas... tacno je da je Zrinjski bio taj tim sa kojim smo kiksali kuci...nick je napisao/la:mah ne moras me fatat za rijec ne sjecam se bas najbolje onda smo sa zrinjskim igrali 1 1 prvo drugo kolo,govorio sam opcenito...gubili smo i od famosa i od nekih drugoligasa itd itd...ako nisi shvatio poenta price i posta nije u tome...Isnar je napisao/la:Prijedor je odnio bod a ne bodove sa Grbavice, Siroki je izgubio na Grbavici... malo informisanja nije an odmet...nick je napisao/la:joj sta vam je barselona da je prodala pola ekipe gledala bi realu u ledja a ne borac...nije ni do trenera ni do igraca nego do trusta mozgova koji su prodali bilbiju i jos par igraca na polusezoni i onda dali maricu da sa polovnom ekipom uradi nesto...osim kad je preuzeo ekipu gubio je od zrinskog 5:0 u prijateljskoj gubili smo od nekih smjesnih klubova prijedor je odnjeo bodove sa grbavice,sarajevo,siroki itd...poenta je da tesko trener moze nestu uradit dok neodradi pripreme sa ekipom...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
bekrija 1990 je napisao
Nisi ni morao spomenuti Zelju, obzirom na gore boldirano. Tvrdnjom da je Borac uz Sarajevo najpostenija ekipa u ligi , zatim pohvalom upravi Borca sto nisu kupili utakmicu u Mostaru ("slucajno" je Zeljo pobijedio prosle sedmice u Mostaru), te savjetom mladjim navijacima Borca da ne nasjedaju na "mamce" drugih klubova o kupovini utakmica, dovoljno si rekao...posljednih dana na ovoj temi se (pored Borcevih, naravno) mogu naci uglavnom postovi Zeljinih navijaca...nisi spomenuo Zelju imenom, ali za one koji mogu citati izmedju redova, sasvim dovoljno si rekao.
Ti si bas uporan,pa sta i da sam direktno pomenuo Zeljeznicar? Kad moze radio reporter na javnom servisu,sto ne bih mogao i ja ovako anonimno na nekom forumu?
Jesi ti slusao danas radio prenos,kad je reporter sa nase utakmice iz Vrapcica rekao da utakmici ne prisustvuje nijedan pripadnik RA jer su uvjereni da je Velez pustio utakmicu Zeljeznicaru,i da su samo ostavili jedan transparent na tribini gdje inace budu? I to RA koja je jedna od najodanijh navijackih grupa!
Ti mozes sebi danima pred ogledalom ponavljati da si najljepsi,najpametniji,najposteniji,ali ljude ne mozes prevariti,pogotovo u Mostaru gdje se sve zna i gdje ljudi nisu glupi a uz to su i fudbalski skolovana publika koja fudbal ima u genima,a ne kao neki koji fudbal na prvoligaskom nivou gledaju tek destak godina i kojima se mogu prodati m.uda pod bubrege.
I ne znam uopste odakle ti ta mazohisticka potreba da mene ubjedjujes u nesto umjesto da uzivas u ovim prekrasnim danima za tvoj tim i osvajanju duple krune!
- немања видић
- Kontakt:
Ја стварно не ? " на ' '. ? ' су " " " " $ " не ' $ се $ своје ' " свог ", па " ' је, & " не " по " ', $ $ вас $ ? уво за " " $ свој посао, " $ " врата, па зар је - $ ' ' ? ? срцу па не ' & нас! А " & " ? $ % не $ на ове " " " " """. & У СРЦУ " $ ЗНА СЕ $ 

' & & " $!!!
individualno pitanje za onog sanjara @subzero 81 : Hoces li sad maštati kako Laktaši prave iznenađenje na Grbavici

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
Ne ubjedjujem ja tebe ni u sta, jer si ti upravo priznao mislio na Zelju.Schlager je napisao/la:bekrija 1990 je napisao
Nisi ni morao spomenuti Zelju, obzirom na gore boldirano. Tvrdnjom da je Borac uz Sarajevo najpostenija ekipa u ligi , zatim pohvalom upravi Borca sto nisu kupili utakmicu u Mostaru ("slucajno" je Zeljo pobijedio prosle sedmice u Mostaru), te savjetom mladjim navijacima Borca da ne nasjedaju na "mamce" drugih klubova o kupovini utakmica, dovoljno si rekao...posljednih dana na ovoj temi se (pored Borcevih, naravno) mogu naci uglavnom postovi Zeljinih navijaca...nisi spomenuo Zelju imenom, ali za one koji mogu citati izmedju redova, sasvim dovoljno si rekao.
Ti si bas uporan,pa sta i da sam direktno pomenuo Zeljeznicar? Kad moze radio reporter na javnom servisu,sto ne bih mogao i ja ovako anonimno na nekom forumu?
I ne znam uopste odakle ti ta mazohisticka potreba da mene ubjedjujes u nesto umjesto da uzivas u ovim prekrasnim danima za tvoj tim i osvajanju duple krune!
A da uzivam, uzivam fakat

Medjutim, ne uzivam u provociranju drugih, niti to radim i zato molim sve navijace Zelje da prestanu pisati na ovom dijelu foruma i nastave se radovati na nasoj temi.
Zivili
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Cestiam Borcu za zasluzeno i casno drugo mjesto,kao sto rece ovaj gospodin Schlager bolje biti casnog obraza drugi nego prvi kao sto ce biti ovaj klub aha ima mu je Seljo.Tesko se boriti brotiv ljudi koji su u N/FS-BiH kad neki klubovi jednostavno imaju svoje ljude koji rade prljave i mutne radnje.Sad kad skontam zao mi sto smo vas dobili u Banja Luci moracu Hameta(Dzakmica) naruziti kada ga vidim....a vama sretno u Evropi a nama se valja boriti sa upravom i nasim balerinama...pozzzzzz
I tebe muce nekakve muke...ado-hz je napisao/la:Cestiam Borcu za zasluzeno i casno drugo mjesto,kao sto rece ovaj gospodin Schlager bolje biti casnog obraza drugi nego prvi kao sto ce biti ovaj klub aha ima mu je Seljo.Tesko se boriti brotiv ljudi koji su u N/FS-BiH kad neki klubovi jednostavno imaju svoje ljude koji rade prljave i mutne radnje.Sad kad skontam zao mi sto smo vas dobili u Banja Luci moracu Hameta(Dzakmica) naruziti kada ga vidim....a vama sretno u Evropi a nama se valja boriti sa upravom i nasim balerinama...pozzzzzz

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Isnar je napisao/la:I tebe muce nekakve muke...ado-hz je napisao/la:Cestiam Borcu za zasluzeno i casno drugo mjesto,kao sto rece ovaj gospodin Schlager bolje biti casnog obraza drugi nego prvi kao sto ce biti ovaj klub aha ima mu je Seljo.Tesko se boriti brotiv ljudi koji su u N/FS-BiH kad neki klubovi jednostavno imaju svoje ljude koji rade prljave i mutne radnje.Sad kad skontam zao mi sto smo vas dobili u Banja Luci moracu Hameta(Dzakmica) naruziti kada ga vidim....a vama sretno u Evropi a nama se valja boriti sa upravom i nasim balerinama...pozzzzzz
Ma joj samo da znas kakve

DUPLA MAJSTORE!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ado, kada vec cestitas bocu na drugom mjestu i zao ti je sto ste pobjedili jesenas onda im sada dajte bodove na kosevu i one iz "Tuzle".
Cestitam vam Ado odlazak u Ilijas na turnir .
ma samo im ovo reci:oldman je napisao/la:Ado, kada vec cestitas bocu na drugom mjestu i zao ti je sto ste pobjedili jesenas onda im sada dajte bodove na kosevu i one iz "Tuzle".
DUPLA MAJSTORE!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Moj brate dok si ti isao na sajam sljive u Gradacac i sajam loze u Gracanicu i imao insomniju zadnjih 6godina dok smo mi igrali u Evropi razumijem kako ti je sada drago sto ste prvaci prvi put otkako se igra zajednicka liga,jer ste do sada bili prvaci mjesnih zajednica i kantona....ako neznas o cemu pricam poslacu ti link svih sampiona pa ces da vidis kad ste bili sampioni i ko je tada igrao u ligi...zato uzivaj i slavi sta ces na netu bolan nebio .Ja sam titulu slavio van a ne na netu....pozzzzzoldman je napisao/la:Ado, kada vec cestitas bocu na drugom mjestu i zao ti je sto ste pobjedili jesenas onda im sada dajte bodove na kosevu i one iz "Tuzle".
E moj Ado ja sam u ovih svojih 75 godina mnogo toga dozivio sto nemozes ni da zamislis .Kakve ja imam veze sa Gradaccom i sljivama. Samo da ti kazem da sam ja tvoj voljeni klub -Torpedo gledao na igralistu 6 April iza
Tehnicke skole -igrali su iza gola dok je moj gigant za to vrijeme igrao na glavnom terenu(1946 god.)
Toliko za tebe moj Ado .
Tehnicke skole -igrali su iza gola dok je moj gigant za to vrijeme igrao na glavnom terenu(1946 god.)
Toliko za tebe moj Ado .
-
- Kontakt:
Ja ti zelim da budete uvijek casno ispod Zelje od srca i da "pustite" Borcu u zadnjem kolu pa da budete casno petiado-hz je napisao/la:Cestiam Borcu za zasluzeno i casno drugo mjesto,kao sto rece ovaj gospodin Schlager bolje biti casnog obraza drugi nego prvi kao sto ce biti ovaj klub aha ima mu je Seljo.Tesko se boriti brotiv ljudi koji su u N/FS-BiH kad neki klubovi jednostavno imaju svoje ljude koji rade prljave i mutne radnje.Sad kad skontam zao mi sto smo vas dobili u Banja Luci moracu Hameta(Dzakmica) naruziti kada ga vidim....a vama sretno u Evropi a nama se valja boriti sa upravom i nasim balerinama...pozzzzzz
Imas dobar vid za svoje godine i dobro se sluzis internetom sto je danas rijetkost sresti starog covjeka a da nije senilan.oldman je napisao/la:E moj Ado ja sam u ovih svojih 75 godina mnogo toga dozivio sto nemozes ni da zamislis .Kakve ja imam veze sa Gradaccom i sljivama. Samo da ti kazem da sam ja tvoj voljeni klub -Torpedo gledao na igralistu 6 April iza
Toliko za tebe moj Ado .
Hvala ako je iskren odgovor.
Daj ba tad nisu igrali klubovi iz RS,nepametij mi majke ti ,budi posten ba,sta se vise furate kao da sve znate mnogi od vas necu da pisem neke stvari baPirke_TM87 je napisao/la:Hahaha cudi me pa ne znas, da je upravo Zeljeznicar jedini klub u historiji koji je uspio osvojiti duplu krunu i to sve odbraniti naredne sezone... A tada smo osvojilii super kup, koji se vise ne igra...zorz je napisao/la:Navijac sam zelje ,ali iskreno u prvom djelu sezone ste bili ekipa boli glava,eh sad vasa uprva je kardinalne greske napravila prodajom dva beton igraca Vranjesa i malog Bilbije kojeg su dali za male pare ,a od tih 40% Borac nista vidjet nece vjeruj te mi,a najveca glupost je sto ste trenera otpustili mislim Stojinica ,ako nije bolji od Osima nije ni losiji sigurno,a imam osjecaj da su u Borac politicari upleli ruke? pozzz ,a ni drogo mesto nije lose ,a ko zna mozda se i kup osvoji,ja nista do srijede nevjerujem da nije sve nastimano vjeruj te mi znam sto posto da su se pred prvu utakmicu nalazili ,i da Zujo nije dao dogovor ,reko neka ide kako ide ,eh sad ko zna sta ce biti do srijede,posto nikada jedan klub nije dvije krune osvojio u nasoj ligi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.