Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- CollegeGunner
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Vidim da spominjete Clichya, pa bih zamolio da mi obrazlozite zasto bi on napustao Arsenal i to jos otisao u Liverpool?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Ja sam da pustimo Clichy u zamjenu za Torresa, mozemo im dati jos 10 mil.CollegeGunner je napisao/la:Vidim da spominjete Clichya, pa bih zamolio da mi obrazlozite zasto bi on napustao Arsenal i to jos otisao u Liverpool?
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!
Kakav Clichy radije bih forsirao Insu-u nego platio 15-tak miliona za njega.
Edit:Ciki(ljubav) wellcome back !
FK Pjetlovi
- CollegeGunner
- Kontakt:
Nema potrebe da dajemo jednog od najboljih LB-a na svijetu za igraca koji je sve skloniji povredama.Vjeruj! je napisao/la:Ja sam da pustimo Clichy u zamjenu za Torresa, mozemo im dati jos 10 mil.CollegeGunner je napisao/la:Vidim da spominjete Clichya, pa bih zamolio da mi obrazlozite zasto bi on napustao Arsenal i to jos otisao u Liverpool?

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Takvo razmišljanje ima i Rafa, zato i je Liverpool gdje je.reds je napisao/la:Kakav Clichy radije bih forsirao Insu-u nego platio 15-tak miliona za njega.
Forsiranje Insue, Lucasa, Aquilanija, Kuyta, Benayouna, Ngoga i raznih "Igračina" koji bi teško igrali i za Levante.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako je tebi forsiranje ovog dvojca glupost, onda stvarno ne znam. Posjeduješ zavidno znanje kada je fudbal u pitanju.Mrgood je napisao/la:Takvo razmišljanje ima i Rafa, zato i je Liverpool gdje je.reds je napisao/la:Kakav Clichy radije bih forsirao Insu-u nego platio 15-tak miliona za njega.
Forsiranje Insue, Lucasa, Aquilanija, Kuyta, Benayouna, Ngoga i raznih "Igračina" koji bi teško igrali i za Levante.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
U pravu si, mozemo dovesti Torresa i za 30mil. kesa.CollegeGunner je napisao/la: Nema potrebe da dajemo jednog od najboljih LB-a na svijetu za igraca koji je sve skloniji povredama.
Ima se, moze se!
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!
Ma odlični igrači. Ali za - STOKE !Monolog je napisao/la:Ako je tebi forsiranje ovog dvojca glupost, onda stvarno ne znam. Posjeduješ zavidno znanje kada je fudbal u pitanju.Mrgood je napisao/la:Takvo razmišljanje ima i Rafa, zato i je Liverpool gdje je.reds je napisao/la:Kakav Clichy radije bih forsirao Insu-u nego platio 15-tak miliona za njega.
Sami dokaz je i to gdje se Liverpool nalazi. Da nema Torresa, istina više je ozljeđen ali i kao takav je daleko najviše golova dao za Liverpool, Liverpool nema šta tražiti sa ovakvim igračima što se tiče Europe.
Ne brukaj se !Mrgood je napisao/la:Ma odlični igrači. Ali za - STOKE !
FK Pjetlovi
nisam uopste veliki ljubitelj lika i djela rafe beniteza, ali zbog vec poznatih razloga sam na njegovoj stranifera je napisao/la:reci ti meni sad iskreno nesto... kao veliki ljubitelj lika i djela rafe, jel posteno od njega da cak i ne ponudi svoj mandat na razmatranje nakon ovako lose sezone i posebno iz razloga jer je obecao ligu prvaka znaci prakticno je garantovao da cemo igrati ligu prvaka i sad ga nema nigdje...YNWA je napisao/la:gerrard, torres, rafa, aquilani ne idu nigdje, ostat ce najmanje jos jednu godinu u liverpoolu, prestanite vjerovati tim zutilima
clichy ostaje u arsenalu, i ako ga arsenal bude spreman pustiti, on nece doci u liverpool
benta ne bi volio vidjeti u liverpoolu, bila bi ludost za njega dati 20 miliona funti
bilo bi previse dobro da mi dovedemo colea
riera,aurelio, el zhar i degen sigurno odlaze iz liverpoola zbog novog pravila
ti si vjerovatno u pravu sto se tice pojacanja jer sigurno je da nece doci niko dobar ili ce navuci rafa jos par polovnjaka.
ali reci mi kakvim ga covjekom cini ovo laganje... ok sto je nesposoban kao trener ima i puno gorih ali sto je đubre od covjeka .... ja ga nikad ne mogu gotiviti zbog toga.
posteno bi bilo od njega da je ponudio otkaz, ne zbog tog obecanja, vec zbog rezultata i mislim da bi on to uradio da su se navijaci okrenuli protiv njega, iako je to pitanje jos uvijek otvoreno, ali vjerujem tj nadam se da ce on ostati jos jednu godinu, ali da ce ovaj put imati normalne uslove za rad i imati dovoljno novca da dovede igarce koji su njegov prvi izbor, a ne 2 ili 3 izbor, i da ce moci dovesti 3-4 velika pojacanja u liverpool a ne ko dosad, dovoditi polovnjake, pa se nadati da ce se pokazati mnogo vise nego sto se od njih ocekuje
mnogo je vaznije rijesiti se problema van terena, a ocigledno mnogi nisu ni svjesni u kakvim smo problemima
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Liverpoolova igra je na razini Stokea. Igraju ko bezglave kokoši.reds je napisao/la:Ne brukaj se !Mrgood je napisao/la:Ma odlični igrači. Ali za - STOKE !
- reds_forever
- Kontakt:
Nije bas da boljeg ne mozemo naci...ja mislim da jednostavno vecina onih koji podrzavaju rafu (ne svi) ne zele da vide da bolji postojikurdt je napisao/la: I kakve koristi od toga boljeg necemo naci
Cesto se vodimo onim da niko nije veci od kluba,a kada gledam situaciju sa rafom cini mi se da nije tako,jer umjesto da nakon ovakve sezone klub postavlja rafi uvjete i ultimatume i da se saberu sve dobre i lose strane ove sezone rafa je taj koji postavlja pitanja i koga (koliko se vidi po izjavama) niko ne pita sta je razlog mnogih losih igara protiv ekipa koje su finansijski i igracki losije od nas. Zasto ? Zato sto se taj covjek na vrijeme uhvatio za "slamku spasa" i svu krivicu prebacio na Amere.Time je usmjerio paznju navijaca na promjene koje se trebaju dogoditi i na iscekivanje novih investitora,te tako smirio bijes zbog ocajne sezone,jer je nama ionako u planu da je sto prije zaboravimo i svi smo jedva cekali kad ce zavrsiti...E da mu je Bogdo takva pamet i razmisljanje kada izvede ekipu na teren
Ako vec od nekoga rafa trazi pojacanja i slicno,ne smatram da je Borughton pravi covjek koji mu to treba obecavati jer je tek nedavno dosao,a i sav novac zavisi od amera ili od njihove volje da prodaju klub,sigurno nece Broughton izvaditi iz svog dzepa 80 miliona funti i dati ih rafi na raspolaganje
Takodje,smatram da se malo prekasno ukljucio u borbu protiv vlasnika,ali to me ne cudi,liverpool u zadnjih nekoliko godina u mnogo cemu kasno djeluje
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Bivši najbolji mladi austrijski nogometaš preminuo u snu
Besian Idrizaj, austrijski napadač albanskog porijekla i član engleskog drugoligaša Swansea Cityja, preminuo je u 23. godini života.
Besian Idrizaj
"Preminuo je u snu u petak navečer dok je boravio sa svojom porodicom u Austriji. Tačan uzrok smrti zasad nije potvrđen, a ovim putem želimo izraziti sućut njegovoj porodici i prijateljima i poručiti da su naše misli s njima", objavio je Swansea na svojim internetskim stranicama.
Idrizaj je karijeru započeo u Admiri iz Linza 2003. godine, a 2005. godine kupio ga je engleski gigant Liverpool. Dres "redsa" u premierligaškoj utakmici nije obukao, a u Swansea je stigao u avgusta 2009. godine. Najboljim mladim austrijskim nogometašem imenovan je sezone 2004/05, dok je igrao u LASK-u.
Idrizaj je u februaru 2008. godine srušio na terenu dok je igrao na posudbi u Wackeru iz Innsbrucka, a tada se u početku sumnjalo da je bila riječ o srčanom udaru.
Kasnije se pokazalo da je bila riječ o bolesti, a sada se, iako neslužbeno, srčani udar spominje kao uzrok njegove smrti.
Besian Idrizaj, austrijski napadač albanskog porijekla i član engleskog drugoligaša Swansea Cityja, preminuo je u 23. godini života.
Besian Idrizaj
"Preminuo je u snu u petak navečer dok je boravio sa svojom porodicom u Austriji. Tačan uzrok smrti zasad nije potvrđen, a ovim putem želimo izraziti sućut njegovoj porodici i prijateljima i poručiti da su naše misli s njima", objavio je Swansea na svojim internetskim stranicama.
Idrizaj je karijeru započeo u Admiri iz Linza 2003. godine, a 2005. godine kupio ga je engleski gigant Liverpool. Dres "redsa" u premierligaškoj utakmici nije obukao, a u Swansea je stigao u avgusta 2009. godine. Najboljim mladim austrijskim nogometašem imenovan je sezone 2004/05, dok je igrao u LASK-u.
Idrizaj je u februaru 2008. godine srušio na terenu dok je igrao na posudbi u Wackeru iz Innsbrucka, a tada se u početku sumnjalo da je bila riječ o srčanom udaru.
Kasnije se pokazalo da je bila riječ o bolesti, a sada se, iako neslužbeno, srčani udar spominje kao uzrok njegove smrti.
You are someone else I am still right here
kojeg boljeg bi mogli dovestireds_forever je napisao/la:Nije bas da boljeg ne mozemo naci...ja mislim da jednostavno vecina onih koji podrzavaju rafu (ne svi) ne zele da vide da bolji postojikurdt je napisao/la: I kakve koristi od toga boljeg necemo naci

lijepo receno, a ko je kriv za takvu situacijureds_forever je napisao/la: Cesto se vodimo onim da niko nije veci od kluba,a kada gledam situaciju sa rafom cini mi se da nije tako,jer umjesto da nakon ovakve sezone klub postavlja rafi uvjete i ultimatume i da se saberu sve dobre i lose strane ove sezone rafa je taj koji postavlja pitanja i koga (koliko se vidi po izjavama) niko ne pita sta je razlog mnogih losih igara protiv ekipa koje su finansijski i igracki losije od nas. Zasto ? Zato sto se taj covjek na vrijeme uhvatio za "slamku spasa" i svu krivicu prebacio na Amere.Time je usmjerio paznju navijaca na promjene koje se trebaju dogoditi i na iscekivanje novih investitora,te tako smirio bijes zbog ocajne sezone,jer je nama ionako u planu da je sto prije zaboravimo i svi smo jedva cekali kad ce zavrsiti...E da mu je Bogdo takva pamet i razmisljanje kada izvede ekipu na teren

niko nikad nije rekao da ce on izvaditi iz džepa XX miliona funti i dati rafi, ali je on trenutno glavni covjek u liverpoolu i on treba znati odgovore na mnoga pitanjareds_forever je napisao/la: Ako vec od nekoga rafa trazi pojacanja i slicno,ne smatram da je Borughton pravi covjek koji mu to treba obecavati jer je tek nedavno dosao,a i sav novac zavisi od amera ili od njihove volje da prodaju klub,sigurno nece Broughton izvaditi iz svog dzepa 80 miliona funti i dati ih rafi na raspolaganje
Sarajevo i Liverpool
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
R.I.P Besian Idrizaj
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
Cinjenica je da Rafa voli Liverpool i da hoce da ga vrati na stare staze slave da mu je svejedno otisao bi u Real Juve i sl. Beniteza treba kritikovati kad bude imao 60-80 miliona za pojacanja a bude ostvarivao sadasnje rezultate pogledaj Man City koje silne pare daju i nigdje ih igraju europa ligu sljedece sezone kao i mi a svake sezone imaju 100-200 miliona za pojacanja. Kad realno sagledas nama je 4 mjesto sasvim solidan plasman zalosno ali tako je jer nemamo para a pare vrte gdje burgija necereds_forever je napisao/la:Nije bas da boljeg ne mozemo naci...ja mislim da jednostavno vecina onih koji podrzavaju rafu (ne svi) ne zele da vide da bolji postojikurdt je napisao/la: I kakve koristi od toga boljeg necemo naci
Cesto se vodimo onim da niko nije veci od kluba,a kada gledam situaciju sa rafom cini mi se da nije tako,jer umjesto da nakon ovakve sezone klub postavlja rafi uvjete i ultimatume i da se saberu sve dobre i lose strane ove sezone rafa je taj koji postavlja pitanja i koga (koliko se vidi po izjavama) niko ne pita sta je razlog mnogih losih igara protiv ekipa koje su finansijski i igracki losije od nas. Zasto ? Zato sto se taj covjek na vrijeme uhvatio za "slamku spasa" i svu krivicu prebacio na Amere.Time je usmjerio paznju navijaca na promjene koje se trebaju dogoditi i na iscekivanje novih investitora,te tako smirio bijes zbog ocajne sezone,jer je nama ionako u planu da je sto prije zaboravimo i svi smo jedva cekali kad ce zavrsiti...E da mu je Bogdo takva pamet i razmisljanje kada izvede ekipu na teren
Ako vec od nekoga rafa trazi pojacanja i slicno,ne smatram da je Borughton pravi covjek koji mu to treba obecavati jer je tek nedavno dosao,a i sav novac zavisi od amera ili od njihove volje da prodaju klub,sigurno nece Broughton izvaditi iz svog dzepa 80 miliona funti i dati ih rafi na raspolaganje
Takodje,smatram da se malo prekasno ukljucio u borbu protiv vlasnika,ali to me ne cudi,liverpool u zadnjih nekoliko godina u mnogo cemu kasno djeluje
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
- the scouser
- Kontakt:
EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:R.I.P. Besian Idrizaj
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ah ovog Kurdta sto je pametankurdt je napisao/la:Cinjenica je da Rafa voli Liverpool i da hoce da ga vrati na stare staze slave da mu je svejedno otisao bi u Real Juve i sl. Beniteza treba kritikovati kad bude imao 60-80 miliona za pojacanja a bude ostvarivao sadasnje rezultate pogledaj Man City koje silne pare daju i nigdje ih igraju europa ligu sljedece sezone kao i mi a svake sezone imaju 100-200 miliona za pojacanja. Kad realno sagledas nama je 4 mjesto sasvim solidan plasman zalosno ali tako je jer nemamo para a pare vrte gdje burgija necereds_forever je napisao/la:Nije bas da boljeg ne mozemo naci...ja mislim da jednostavno vecina onih koji podrzavaju rafu (ne svi) ne zele da vide da bolji postojikurdt je napisao/la: I kakve koristi od toga boljeg necemo naci

Ma imat cete vi para,sad ce Kinezi to urediti a i Ciro kad postavi formaciju,uspjeh je zagarantovan

- the scouser
- Kontakt:
Rafa je IMAO tim za 4. mjesto.@YNWA,slazem se da su Ameri losi,ali Rafa je prvenstveno kriv sto smo sedmi.Porazi od Portsmoutha i ostalih pokemona su njegova krivica.Ameri su krivi sto nismo medju prva tri,ali je Rafica kriv sto nismo cetvrti.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.