FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 12 okt 2015, 22:42

đe Knicks, klupska izbacila tri članka danas :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 okt 2015, 22:52

ocekivao sam da se Kostic zalijeci na pripremama, a on se jos vise povrijedi jbmu..nevalja..bez njeg nam odbrana nije ni nalik
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 okt 2015, 22:54

Drinu bismo trebali dobit' i bez Kostića, ako već ne bude igrao, odradit' će Jasko posao

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 okt 2015, 22:54

Sva sreca pa je Skahic dobio dozvolu a i odigrao je neke minute tako da je on prava zamjena sa Kostica u slucaju da potonji ne bude mogao igrati protiv fenjerasa.

Moranjkic je takodjer tu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 okt 2015, 23:03

sta je sad....nije se valjda Kostic opet povrijedio..kolko dugo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 okt 2015, 00:00

staragarda je napisao/la:sta je sad....nije se valjda Kostic opet povrijedio..kolko dugo
Ako ga još boli bolje ga je odmoriti naredne 2 prvenstvene utakmice. 15. oktobra saznat ćemo ime protivnika u Kupu ,pa procijeniti treba li nam Kostić u prvoj utakmici.On je neke utakmice odigrao pod injekcijom a to nije dobro.
Ja volim FK Tuzla City

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 okt 2015, 00:05

Skver je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:FK SARAJEVO
zrinjski
Sloboda sb skretnica
Onda vam treba jedno 5-6 bas pravih pojacanja za koje trebate bas izvaliti cifru....da ti se ispuni ta zelja.
Nebi se bas slozio da nam treba 5-6 igraca, al 2-3 uz vracanje klaudija. Prem da i ovaj sastav uz Delaca bi uzo titulu (nazalost povrijedio se ) zato sam reko 2-3 . Golman desetka desni bek.

Ubjeden sam da cemo i sa parmakom (plakalom ) na golu pobjedit vas, bez neki veci problema.Iako trenutno imate najbolju momcad posle nas.

Pozdrav

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 okt 2015, 00:14

Pitar6785 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
zrinjski
Sloboda sb skretnica
Onda vam treba jedno 5-6 bas pravih pojacanja za koje trebate bas izvaliti cifru....da ti se ispuni ta zelja.
Nebi se bas slozio da nam treba 5-6 igraca, al 2-3 uz vracanje klaudija. Prem da i ovaj sastav uz Delaca bi uzo titulu (nazalost povrijedio se ) zato sam reko 2-3 . Golman desetka desni bek.

Ubjeden sam da cemo i sa parmakom (plakalom ) na golu pobjedit vas, bez neki veci problema.Iako trenutno imate najbolju momcad posle nas.

Pozdrav
otom-potom.pred nama je.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 okt 2015, 00:16

Pitar6785 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
zrinjski
Sloboda sb skretnica

Pozdrav
Daleko ste vi po kvalitetu za osvajanje titule po do sada prikazanom......znaci qurcenje bez pokrica.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 okt 2015, 00:37

Benko
Ikanda
Barbaric
Kovacevic
DELAC povrijedio se
Krste
Duljevic

Klasa B
Samir
Tatomirovic
Bojan
Bekic 1
BEKIC 2
Okic
Anel
Kaudio (nas igrac na posudbi fino igra)

Trener Jesic

Uvas husref,zeba, onaj napadac i golman su klasa A ostalo sve klasa B. Vi jeste kompaktnija ekipa trenutno od nas, zato sto smo mjenjali dosta trenera.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 okt 2015, 00:40

Pitaru, imate najširi roster i možda najvalitetniju ekipu, međutim, precjenuješ vas bez potrebe ;) to samo po sebi vam neće donijeti titulu, ima tu još faktora, ne :D kako pišeš, rekao bi čovjek da ste Dinamo, svake sezone ubjedljivo osvajate titulu

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 okt 2015, 00:42

Pitar6785 je napisao/la:Benko
Ikanda
Barbaric
Kovacevic
DELAC povrijedio se
Krste
Duljevic

Klasa B
Samir
Tatomirovic
Bojan
Bekic 1
BEKIC 2
Okic
Anel

Trener Jesic

Uvas husref,zeba, onaj napadac i golman su klasa A ostalo sve klasa B. Vi jeste kompaktnija ekipa trenutno od nas, zato sto smo mjenjali dosta trenera.
Vise od pola nabrojanih su qarina od igraca....to vasi navijaci kazu......trener isto qarina, mislim da nece dobaciti do proljeca, mozda koje kolo u proljece, do sada nisam fulao ni za jednog vaseg trenera.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 13 okt 2015, 01:00

Što volim ove što su ubijedjeni u pobjede protiv nas.

Ja nisam ni u šta ubijedjen, osim da smo trenutno prvi na tabeli! 8-)

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 okt 2015, 01:00

Ikanda
Barbaric
Kovacevic
DELAC povrijedio se
Krste
Duljevic

Klasa B
Samir
Tatomirovic
Bojan
Bekic 1
BEKIC 2
Okic
Anel

Trener Jesic

ok druze...sve ti to stavi pod klasu A..
sarajevo jeste,i biti ce favorit na kosevu...to niko ne spori.ali maloprije kazes rijesice nas sarajevo bez problema...
sve moze brate,ali problema cete imati itekako.neigras sa vitezom druze..nego sa slobodom...timom koji 12 utakmica zaredom nije porazen..
nekazem da necete pobjediti,ali smanji aroganciju,moze naskoditi
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 13 okt 2015, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 okt 2015, 01:01

Sta ce se desit sa Jesicom neznam, al prednost trenutno dajem nasoj legendi HUSREFU.

Mi kad zapnemo nepostoji ekipa da nas moze uzet. Sve utakmice dosad sto smo izgubili bilo je kad smo igrali sa 50% zalaganja.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 13 okt 2015, 01:09

Je l' ovo tema FK Sarajevo il' FK Sloboda? :crazy: :urnebes:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 okt 2015, 01:10

solinas je napisao/la:
Ikanda
Barbaric
Kovacevic
DELAC povrijedio se
Krste
Duljevic

Klasa B
Samir
Tatomirovic
Bojan
Bekic 1
BEKIC 2
Okic
Anel

Trener Jesic

ok druze...sve ti to stavi pod klasu A..
sarajevo jeste,i biti ce favorit na kosevu...to niko ne spori.ali maloprije kazes rijesice nas sarajevo bez problema...
sve moze brate,ali problema cete imati itekako.neigras sa vitezom druze..nego sa slobodom...timom koji 12 utakmica zaredom nije porazen..
nekazem da necete pobjediti,ali smanji aroganciju,moze naskoditi
SLOBODA ima dobar tim, al mi kad igramo pod strahom i pod moranjem tad smo naj opasni.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 okt 2015, 01:13

ok ba druze jbg ti...pregazicete nas sa 30 posto snage...jel uredu sad... :facepalm:
hajde prvo gledaj kako cete velez,i mladost rijesiti,pusti nas kraju

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 13 okt 2015, 08:06

Ikanda
Barbaric
Kovacevic
DELAC povrijedio se
Krste
Duljevic

Klasa B
Samir
Tatomirovic
Bojan
Bekic 1
BEKIC 2
Okic
Anel

Trener Jesic

Evo da ja prognoziram rezultat :

Sarajevo Sloboda 1 : 2 :zviz: :zviz:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 okt 2015, 12:56

Zajko Zeba, kapiten FK Sloboda: Igramo sjajno, apetiti su porasli
Izabranci Husrefa Musemića igraju odlično i trenutno zauzimaju prvu poziciju na tabeli ispred Zrinjskog i Sarajeva.

Kapiten tima i jedan od najboljih igrača Slobode, ali i kompletne lige Zajko Zeba ističe kako Sloboda ima jasne ciljeve u ovoj sezoni.

– Iz našeg kluba nikada nisu dolazile neke nerealne izjave i nikada nismo najavljivali nešto što ne možemo ispuniti. Imamo kvalitetan tim, znamo koliko vrijedimo, koliko možemo i sigurno da imamo neke svoje jasne ciljeve. Nama je bilo važno da što prije osiguramo opstanak, a onda da pokušamo napraviti nešto više ako se otvori šansa – rekao je Zeba.

Jasni ciljevi

Tuzlaci su lideri na tabeli, a Zeba ističe da i pored toga još ne razmišljaju o tituli, ali da su apetiti porasli.

– Još je rano govoriti o tituli. Naravno da bi svi bili sretni da titulu donesemo na Tušanj, ali mnogo bodova je u igri i ima još 19 utakmica do kraja sezone. Zadovoljni smo našim igrama i apetiti su porasli i to je činjenica od koje ne možemo pobjeći. Znamo da navijači očekuju mnogo od nas, ali to nam ne predstavlja teret već daje dodatnu snagu kada znamo da su oni uz nas – dodao je Zeba.

Reprezentativnu pauzu u prvenstvu, trener Husref Musemić iskoristio je da odvede ekipu na mini pripreme u stalnu bazu u Bijeljinu. Zeba ističe da su ih tamo dočekli idealni uslovi kao i uvijek do sada.

– Bijeljina nam je jako blizu. Tamo imamo sve što nam treba i mislim da je pravi potez bio odlazak na ove mini pripreme. Iskoristili smo ova četiri dana da se ekipa opusti, ali i da popravimo neke segmente igre za koje je stručni štab smatrao da ih treba poboljšati. Kao i uvijek do sada imali smo odlične uslove, a teren na kojem smo trenirali bio je idealno pripremljen, a raduje me da se niko nije povrijedio te da se Miljan Govedarica oporavio i da je počeo s treninzima – kaže Zeba.

Sloboda će u 12. kolu BHT Premijer lige BiH u goste zvorničkoj Drini koja igra očajno ove sezone. Ipak, Zeba je svjestan da njegove saigrače i njega očekuje izuzetno težak meč, ali da se cilj zna, a to su tri boda.

– Ove sezone ispada šest ekipa i sigurno da je svaki bod važan posebno za one najugroženije ekipe. Znam šta nas čeka u Zvorniku i neće biti nimalo lako. Drina ne igra najbolje ove sezone, ali vjerovatno su i oni iskoristili ovu pauzu kako bi se uigrali i podigli samopouzdanje. Mi tamo idemo odigrati najbolje što znamo i s ciljem da osvojimo tri boda. Ukoliko odigramo onako kako znamo, ako budemo na našem nivou i pružimo svoj maksimum mislim da trijumf neće doći u pitanje – rekao je Zeba.

Zadovoljan u Slobodi

Zajko Zeba je skoro godinu dana stanovnik Tuzle. Za kratko vrijeme je postao ljubimac navijača Slobode, od ove sezone je i kapiten, a ističe kako je prezadovoljan na Tušnju.

– U Slobodi mi je prelijepo. Tu sam godinu, navijači su me zavoljeli, imam njihovu maksimalnu podršku, a čelnici kluba su mi ukazali veliku čast i dali kapitensku traku koju ponosno nosim. Također ekipa igra dobro, prvi smo na tabeli i moram istaći da sam prezadovoljan u Tuzli – kazao je za kraj razgovora Zajko Zeba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []