EURO 2016 ( kvalifikacije )
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
Ne spominjite vise da ne zelimo Tursku,ako cuju njih ce nam nastimati milion posto 

Tačno znam kako se ovi Mađari osjećaju ...meni je žena isto rekla kad sam se oženio da sam najboljeplasirani treći .
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Mislim da je 43, mozes i 44 na deblje carape.mostar_mo je napisao/la:Ima li iko Mešin broj da mu javim?

- NoName
- Kontakt:
Sta vi pricate o barazu kad smo tek treci, valjda samo drugoplasirani idu u baraz
Belgija ide direktno a Wales u baraz
Ili cemo biti najbolji treci koji ide u baraz a ispada najgori drugi
Nista mi sad nije jasno, ja prestao pratiti reprezentaciju jer nemamo sansi ni za baraz

Ili cemo biti najbolji treci koji ide u baraz a ispada najgori drugi

Nista mi sad nije jasno, ja prestao pratiti reprezentaciju jer nemamo sansi ni za baraz

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
PAZI SAD OVAMO !
Mi pobjedimo Cipar = BARAŽ + NOSITELJ
Mi remiziramo sa Ciprom a Izrael ne pobjedi Belgiju = BARAŽ + NOSITELJ
Mi izgubimo od Cipra = PRIJATELJSKA U NOVEMBRU PROTIV VELAHAVLE
Da ne bude, šta sad kako ko, gdje kuda zašto ha hu ho
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
SGD53 je napisao/la:PAZI SAD OVAMO !
Nek si napisao kralju vise me glava zaboli od svakakvih padobranaca.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- ibrakadabra
- Kontakt:
Turska može biti najbolja treceplasirana reprezentacija i otici direktno na Euro.
Turska ima sanse da bude prvak Europe ako pobjedi sve tekme do finala.ibrakadabra je napisao/la:Turska može biti najbolja treceplasirana reprezentacija i otici direktno na Euro.
- JoseMourinho
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 13 okt 2015, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Turska trenutno ima 15 bodova,pobijedom protiv Islanda imala bi 18soko je napisao/la:Turska ima sanse da bude prvak Europe ako pobjedi sve tekme do finala.ibrakadabra je napisao/la:Turska može biti najbolja treceplasirana reprezentacija i otici direktno na Euro.
Ako Kazahstan pobijedi Latviju,Latvija bi bila zadnja u grupi i tada bi se Turskoj oduzela samo dva boda jer su dvaput remizirali protiv Latvije.
18-2=16 Bod vise od Mađarske.
Sprdam se, napisao sam tamo na 10 stranci kako stvari stoje.ibrakadabra je napisao/la:Turska trenutno ima 15 bodova,pobijedom protiv Islanda imala bi 18soko je napisao/la:Turska ima sanse da bude prvak Europe ako pobjedi sve tekme do finala.ibrakadabra je napisao/la:Turska može biti najbolja treceplasirana reprezentacija i otici direktno na Euro.
Ako Kazahstan pobijedi Latviju,Latvija bi bila zadnja u grupi i tada bi se Turskoj oduzela samo dva boda jer su dvaput remizirali protiv Latvije.
18-2=16 Bod vise od Mađarske.
- ibrakadabra
- Kontakt:
To je viša matematika za tebeJoseMourinho je napisao/la:.
Ovo sa Turskom bi moglo biti idealno... Kamo srece da Kazakstan uzme Latviju (sto nije ne moguce), jer sam siguran u pobjedu Turaka (ne mogu vjerovati sta pisem...)! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Braco mila, sta je ovo bilo. Obolio sam citajuci prethodne stranice
Tesko se meni i jos nekolicini kada krene EP pa budu pitali protiv koga moze ko da igra u Round of 16 jer ce biti pometnja sto idu samo cetiri trecoplasiran ekipe. A da ne pricam o ligi nacija za koju godinu...
Ustvari, evo vam sve kombinacije za Round of 16 na EURO 2016, tj. ko moze s kim da igra. Pocnite vec uciti

Sto se tice nas i drugog jakosnog sesira Ukrajina moze biti ispred nas ukoliko ostvari dvije pobjede u barazu jer ce se samo njima racunat ti poeni jer nisu igrali kvalifikacije za EURO 2012 (domacini). Jedna pobjeda i jedan remi Ukrajine u barazu znaci da smo mi u drugom jakosnom sesiru jer cemo imati vise poena od njih. Naravno, ovo je sve uz pretpostavku da Nizozemska ispada te da cemo mi pobjediti Kipar (sa remijem sigurno cemo biti u trecem jakosnom sesiru ako prodjemo baraz).
Ima li kakvih jos pitanja?

Tesko se meni i jos nekolicini kada krene EP pa budu pitali protiv koga moze ko da igra u Round of 16 jer ce biti pometnja sto idu samo cetiri trecoplasiran ekipe. A da ne pricam o ligi nacija za koju godinu...
Ustvari, evo vam sve kombinacije za Round of 16 na EURO 2016, tj. ko moze s kim da igra. Pocnite vec uciti

Sto se tice nas i drugog jakosnog sesira Ukrajina moze biti ispred nas ukoliko ostvari dvije pobjede u barazu jer ce se samo njima racunat ti poeni jer nisu igrali kvalifikacije za EURO 2012 (domacini). Jedna pobjeda i jedan remi Ukrajine u barazu znaci da smo mi u drugom jakosnom sesiru jer cemo imati vise poena od njih. Naravno, ovo je sve uz pretpostavku da Nizozemska ispada te da cemo mi pobjediti Kipar (sa remijem sigurno cemo biti u trecem jakosnom sesiru ako prodjemo baraz).
Ima li kakvih jos pitanja?

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: EURO 2016 ( kvalifikacije )
Anelu pozlilo kad je vidio postove 

@AnelZ
A šta ako izgubimo od Cipra, u kojem smo onda jakosnom šeširu ???
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
hahaha mene stomak zaboli od ovih komentara. Kontam na kraju da ima i ozbiljne raje u ovim svojim pitanjima?SGD53 je napisao/la:@AnelZ

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Najnoviji info je da u slucaju nase pobjede i ukoliko Bugarska i Azerbejdzan odigraju 3:3 nista se znatno nece promjeniti i da cemo otici u baraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.