Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ove saraJlije i mostarci iz vrapcica,kad nemaju sta pisat.Onda ide,cetnici,uvlacenje pitarima,seljaci...de ba nesto novo napisite u pm 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Suljo20002
- Kontakt:
Gledam sinoc tekmu i cujem one bubnjeve.Uhvatime neka nostalgija za PL kao da je liga sampiona.Prije jedva cekao da se zavrsi a sad ....

Nesto zanimljivo. Da se prisjetimo kako je to nekada izgledalo.

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Zrinjevce cemo potopit.Izvihnjavam se ako sam sta pogrjesila u pravopisu.Gazi Zrinjevce.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Halo sta kopiras moje postove sa infa,ovo sam ja fino izrezao jer je bila veca slika
Salim se naravno i ja volim uzeti nesto pa da podijelim sa rajom

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A sta ces, morao sam postaviti da se vidi ko kosi a ko vodu nosi od davnina!MortemHz je napisao/la:Halo sta kopiras moje postove sa infa,ovo sam ja fino izrezao jer je bila veca slika![]()
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
a gledaj mi buducnosti... cuj nema...RuleHz je napisao/la:
Nesto zanimljivo. Da se prisjetimo kako je to nekada izgledalo.

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Gdje ces doslju natjerati da ostavi koji dinar za klub?Bolanos je napisao/la:Bilo im mrsko otici da se uclane.

Jes i dedo ti u mladosti navijao za sarajevo ?RuleHz je napisao/la:Gdje ces doslju natjerati da ostavi koji dinar za klub?Bolanos je napisao/la:Bilo im mrsko otici da se uclane.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Jel i tebi kod dede na tavanu stoje kandilo i stari pravoslavni krst?pile87 je napisao/la:Jes i dedo ti u mladosti navijao za sarajevo ?RuleHz je napisao/la:Gdje ces doslju natjerati da ostavi koji dinar za klub?Bolanos je napisao/la:Bilo im mrsko otici da se uclane.
MITOMANEEE

Ne, zasto pitas kod dede ti jos stoje ?RuleHz je napisao/la:![]()
MITOMANEEE
Pitam da bih ti pokazao koliki si mitoman Ajfele!pile87 je napisao/la:Ne, zasto pitas kod dede ti jos stoje ?RuleHz je napisao/la:![]()
MITOMANEEE
Ne, za Pristinu.pile87 je napisao/la:Jes i dedo ti u mladosti navijao za sarajevo ?RuleHz je napisao/la:Gdje ces doslju natjerati da ostavi koji dinar za klub?Bolanos je napisao/la:Bilo im mrsko otici da se uclane.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Mora da je bio na strazi pored Pristine pa ga povukloBolanos je napisao/la:Ne, za Pristinu.pile87 je napisao/la:Jes i dedo ti u mladosti navijao za sarajevo ?RuleHz je napisao/la: Gdje ces doslju natjerati da ostavi koji dinar za klub?

85-a godina je godina u kojoj se najvise naseljavalo Sarajevo nakon olimpijade. Tako da ta prica o onima koji su dosli u grad govori samo jedno ko se pokusao poistovjetiti sa nekim klubom i gradom. Inace ja kao neko ko se rodio na Kosevu sam ponosan sto Zeljo ima navijaca iz cijele BiH.RuleHz je napisao/la:Pitam da bih ti pokazao koliki si mitoman Ajfele!pile87 je napisao/la:Ne, zasto pitas kod dede ti jos stoje ?RuleHz je napisao/la:![]()
MITOMANEEE
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 13 okt 2015, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Opet ova kitica o dosljama, pa sto bi jadan neko iz vana ko je dosao navijao za radnicki klub, koji kako vi kazete nema veze sa Sarajevom,
umjesto za gradski koji nosi ime grada, zar nije logicno da ce se osjecati vecim Sarajlijom ako navija za Sarajevo?
umjesto za gradski koji nosi ime grada, zar nije logicno da ce se osjecati vecim Sarajlijom ako navija za Sarajevo?

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ma ljubav radnickapile87 je napisao/la: 85-a godina je godina u kojoj se najvise naseljavalo Sarajevo nakon olimpijade. Tako da ta prica o onima koji su dosli u grad govori samo jedno ko se pokusao poistovjetiti sa nekim klubom i gradom. Inace ja kao neko ko se rodio na Kosevu sam ponosan sto Zeljo ima navijaca iz cijele BiH.

1985

2015
FKS: 6,730
FKZ: 2,300
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Slabo ljudi radeMCMXLVI je napisao/la:Ma ljubav radnickapile87 je napisao/la: 85-a godina je godina u kojoj se najvise naseljavalo Sarajevo nakon olimpijade. Tako da ta prica o onima koji su dosli u grad govori samo jedno ko se pokusao poistovjetiti sa nekim klubom i gradom. Inace ja kao neko ko se rodio na Kosevu sam ponosan sto Zeljo ima navijaca iz cijele BiH.![]()
1985
2015

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne kontam sto se smijes. ...kad se uporede tabele nakon 30 godina vi ste u padu a oni grabe uzlaznom putanjomMCMXLVI je napisao/la:Ma ljubav radnik apile87 je napisao/la: 85-a godina je godina u kojoj se najvise naseljavalo Sarajevo nakon olimpijade. Tako da ta prica o onima koji su dosli u grad govori samo jedno ko se pokusao poistovjetiti sa nekim klubom i gradom. Inace ja kao neko ko se rodio na Kosevu sam ponosan sto Zeljo ima navijaca iz cijele BiH.![]()
1985
2015

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.