kad mi je tesko sjetim se da ce sarajevo zadnje kolo pustiti borcuzemahz je napisao/la:sjede dva manijaka za stolom jedan sanja pobjedu na kosevu drugi nerjeseno na grbaviciDialiba je napisao/la:sjede dva pitara za stolom, jedan sanja titulu, drugi kup
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SAUDIN23 je napisao/la:PA TADA SU NAVIJACI SARAJEVA DOSLI U ZENICU NA UTAKMICU ČELIK OFK BEOGRAD I NAVIJALI ZA CELIK SA ROBIJASIMA ETO DA ZNATE OVI MLADŽI NAVIJACI KOJI STVARAJU ISKRICE IZMEDŽU OVE DVIJE NAVIJACKE SKUPINEzemahz je napisao/la:nisam bio ni u planu tad al volio bi znat sta se desilo kad si vec napisaoSAUDIN23 je napisao/la:ej imal ovdje navijaca sarjeva koji su isli na utakmice 1978/1979godine
da ih pitam sjecajul se jednog dogadžaja pozz iz zeniceUTAKMICA SA SLAVIJOM SE IGRA NA ISTI DAN KAD JE CELIK ISPAO IZ LIGE 29.05 1979 TADA JE BILO 1-1 I CELIK JE ISPAO JER MU JE TREBALA POBIJEDA SAMO JE SAD 2010 I OFK BEOGRAD I SLAVIJA NOSE IDENTICNE DRESOVE
**** jarane neznam ni ja sto se ovolko mrze al mislim da ima tu malo politike .
nide veze sta ovo treba da znaciDialiba je napisao/la:kad mi je tesko sjetim se da ce sarajevo zadnje kolo pustiti borcuzemahz je napisao/la:sjede dva manijaka za stolom jedan sanja pobjedu na kosevu drugi nerjeseno na grbaviciDialiba je napisao/la:sjede dva pitara za stolom, jedan sanja titulu, drugi kup![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vodite ljubav, a ne rat! 
Steta Sarajevo gotovo bez sansi za evropu.
- drajkula_zlo
- Kontakt:
sta ti je budalo cuj bez sansi ....sad dobijemo rudara u gostima i zadnje kolo borca kuci i caocapelo111 je napisao/la:Steta Sarajevo gotovo bez sansi za evropu.
- sarajlija89
- Kontakt:
jes al da zrinjski kiksa jednu od te dvije preostale a mi da dobijemo objedrajkula_zlo je napisao/la:sta ti je budalo cuj bez sansi ....sad dobijemo rudara u gostima i zadnje kolo borca kuci i caocapelo111 je napisao/la:Steta Sarajevo gotovo bez sansi za evropu.
igraju jednu na domacem..pa idu sirokom....
jedino kad bi siroki posteno odigro
al eto...vidjecemo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kondomi su jeftiniji od kalasablablabla je napisao/la:Vodite ljubav, a ne rat!
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
capelo111 je napisao/la:Steta Sarajevo gotovo bez sansi za evropu.
Što bi bilo bez šansi. Ja sam siguran da će Sarajevo igrati u Evrpi ove godine.
A đe da znam?!
ma najgore je sto neodlucujemo sami o sebinego moramo cekat kiks zrinjskog a niko nam ne garantuje pobjede u ove dvije utakmice . a mislim da smo zasluzili evropu jer smo puno bolji od zrinjskog.sarajlija89 je napisao/la:jes al da zrinjski kiksa jednu od te dvije preostale a mi da dobijemo objedrajkula_zlo je napisao/la:sta ti je budalo cuj bez sansi ....sad dobijemo rudara u gostima i zadnje kolo borca kuci i caocapelo111 je napisao/la:Steta Sarajevo gotovo bez sansi za evropu.
igraju jednu na domacem..pa idu sirokom....
jedino kad bi siroki posteno odigro![]()
nama dosta i nerijeseno tu zbog boljeg medjusobnog...mada ja ne bi ni slucaj gavric zaboravio tek tako
![]()
al eto...vidjecemo
sarajevo nema nikavi sansi vise za evropu zrinjski bjezi 3 boda ,siroki 5 zrinjski ima domacu i idu u siroki gdje ce biti nerijeseno tako to bi bilo to,a evo gledajuci ovaj snimak na vogosci tek vidim koliko je zeljo kvalitetniji i bolji od sarajeva momci su rutinski odigrali za ono sto im treba , jeli i sad nijaz postavljao sudije milion ofsajda a o dodjeli zutih kartona da ne pricam dovoljno govori reakcija uvijek objektivnog amara osima
haj ne seri sviju ti eo gledam i ja i amar se zali samo da napravi pritisak .i mislim da zrinjski sarajevu bjezi 2 a ne 3 bodaCuspajz je napisao/la:sarajevo nema nikavi sansi vise za evropu zrinjski bjezi 3 boda ,siroki 5 zrinjski ima domacu i idu u siroki gdje ce biti nerijeseno tako to bi bilo to,a evo gledajuci ovaj snimak na vogosci tek vidim koliko je zeljo kvalitetniji i bolji od sarajeva momci su rutinski odigrali za ono sto im treba , jeli i sad nijaz postavljao sudije milion ofsajda a o dodjeli zutih kartona da ne pricam dovoljno govori reakcija uvijek objektivnog amara osima
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Zrinjski bjezi Sarajevu 2 boda, slijedece kolo Sarajevo ide Rudaru, dok Zrinjski docekuje Celika, ukoliko Sarajevo izgubi ili igra nerijeseno u Prijedoru, sanse za Europu su gotove. Ukoliko Sarajevo dobije a i Zrinjski dobije Celika, nebi me cudilo da Siroki u zadnjem kolu da Zrinjskom utakmicu. Tako da su vam sanse minimalne.zemahz je napisao/la:haj ne seri sviju ti eo gledam i ja i amar se zali samo da napravi pritisak .i mislim da zrinjski sarajevu bjezi 2 a ne 3 bodaCuspajz je napisao/la:sarajevo nema nikavi sansi vise za evropu zrinjski bjezi 3 boda ,siroki 5 zrinjski ima domacu i idu u siroki gdje ce biti nerijeseno tako to bi bilo to,a evo gledajuci ovaj snimak na vogosci tek vidim koliko je zeljo kvalitetniji i bolji od sarajeva momci su rutinski odigrali za ono sto im treba , jeli i sad nijaz postavljao sudije milion ofsajda a o dodjeli zutih kartona da ne pricam dovoljno govori reakcija uvijek objektivnog amara osima
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
slazem se .al opet moram se nadat ****Zeljovac_1921 je napisao/la:Zrinjski bjezi Sarajevu 2 boda, slijedece kolo Sarajevo ide Rudaru, dok Zrinjski docekuje Celika, ukoliko Sarajevo izgubi ili igra nerijeseno u Prijedoru, sanse za Europu su gotove. Ukoliko Sarajevo dobije a i Zrinjski dobije Celika, nebi me cudilo da Siroki u zadnjem kolu da Zrinjskom utakmicu. Tako da su vam sanse minimalne.zemahz je napisao/la:haj ne seri sviju ti eo gledam i ja i amar se zali samo da napravi pritisak .i mislim da zrinjski sarajevu bjezi 2 a ne 3 bodaCuspajz je napisao/la:sarajevo nema nikavi sansi vise za evropu zrinjski bjezi 3 boda ,siroki 5 zrinjski ima domacu i idu u siroki gdje ce biti nerijeseno tako to bi bilo to,a evo gledajuci ovaj snimak na vogosci tek vidim koliko je zeljo kvalitetniji i bolji od sarajeva momci su rutinski odigrali za ono sto im treba , jeli i sad nijaz postavljao sudije milion ofsajda a o dodjeli zutih kartona da ne pricam dovoljno govori reakcija uvijek objektivnog amara osima
1990/91 nakon što je Liga pune 22 godine brojala 18 klubova, zbog Sarajeva proširio na 19, info fksinfo.comtm84 je napisao/la:da se nadovezem oko cinjenica...Zeljovac_1921 je napisao/la:Nermine to je bilo pred rat, kad se liga prosirila, da nebi pitari ispali, sa 18 na 20 timova se liga prosirila.
No ne bitno, zema bilo je svega, ali u proljetnom djelu smo daleko najjaca ekipa, od 13 utakmica imamo 10 pobjeda, 2 nerijesene i jednu izgubljenu, ne moguce da smo sve "namjestili" i kupili, dosta toga ima u kvaliteti i Amaru!
liga se poslije sezone 1989/1990 prosirivala sa 18 na 19, ne 20 klubova...
i nije se zbog sarajevo prosirivalo... nego zbog veleza
tabela 1989/1990
13. FK Sarajevo 34 13 4 (1) 17 46 49 27
14. Borac Banja Luka 34 12 7 (3) 15 28 40 27
15. Radnički Niš 34 12 8 (2) 14 42 48 26
16. NK Osijek 34 12 4 (2) 18 28 47 26
17. Velež Mostar 34 11 6 (3) 17 38 51 25
18. Vardar Skoplje 34 8 2 (1) 24 33 64 17
vardar je ispao nakon ove sezone, a velez nije... znaci pricate nebuloze, nije se zbog sarajeva prosirivalo...
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
- sarajlija89
- Kontakt:
sanse su realne ako bude sve posteno..al to je u vecini slucajeva misaona imenica...
vidjecemo....opet spominjem da ne treba zaboravit na gavarica
..sa ta tri boda sve se mijenja
jbg
vidjecemo....opet spominjem da ne treba zaboravit na gavarica
jbg
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
ne seri sudija je bio dobar pogriješio je i za Sarajevo i za Želju da je bogdom ovakvih sudija više čestitke Želji na tituli a nama nada u poštenu igru do kraja pa šta bude protiv štele se ne može.Cuspajz je napisao/la:sarajevo nema nikavi sansi vise za evropu zrinjski bjezi 3 boda ,siroki 5 zrinjski ima domacu i idu u siroki gdje ce biti nerijeseno tako to bi bilo to,a evo gledajuci ovaj snimak na vogosci tek vidim koliko je zeljo kvalitetniji i bolji od sarajeva momci su rutinski odigrali za ono sto im treba , jeli i sad nijaz postavljao sudije milion ofsajda a o dodjeli zutih kartona da ne pricam dovoljno govori reakcija uvijek objektivnog amara osima
Sarajevo ljubavi moja!
Igrali mi u evrpi ili ne znamo koliko ce te vi plesati u Evropi a to je jedno kolo....jer Seljin Mitex je slab za Litex 
dabogda evrope nevidjela pa ova stoka sama otisla !!!!!!!!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Haveru dosadan si sa tim slucajem Gavaric, to pisi da je propalo, nema bodova jer kriminalci iz savaza su odlucili kako su odlucili, a to sto vam ostaje ostaje da se nadate da ce siroki posteno odigrati zadnju utakmicu u sto cisto sumnjam jer je sve bilo jasno i jako zalosno kada sam osluskivao rezultate sa drugih terena i nacin na koji je Zrinjski pobjedio, mozda posteno ali sve govori na nesto skroz deseto. Zao mi je ali se opet nadam da ce Sarajevo izaci u evropu. Pozdravsarajlija89 je napisao/la:sanse su realne ako bude sve posteno..al to je u vecini slucajeva misaona imenica...
vidjecemo....opet spominjem da ne treba zaboravit na gavarica..sa ta tri boda sve se mijenja
![]()
jbg
Trenutno korisnika/ca: Hordas1990, napoleon72, Terreasilver, umrobihzbogtebe1946 i 27 gostiju.