Nekako smo se svi prazno osjećali nakon toga.
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Danska i Nigerija definitivno su ostavile najveći trag kod mene.. Pa sjećam se, to se kod mene sazvala cijela rodbina, a ja taj cijeli dan pržio PES ili FIFU i uzimao reprezentacije i svaki put derao Dansku
Već kad smo kod najtužnije , koja vam je " najdraža " ?SlevinKelevra je napisao/la:E, jesmo otvorili temu, ali da i ja napisem..
Danska- ubjedljivo najtuzniji. Tada sam jos bio dijete, prakticno, i taj poraz mi je djelovao kao najveca licna i svjetska nepravda. Mrzio sam Jorgensena k'o najveceg neprijatelja.![]()
Francuska - najveci sok. Jednostavno, nakon sto ga je Nasri zabio, za mene kao da nije postojao baraz i dodatna sansa. 10 minuta te dijeli od Eura, a sad odjednom imas dvomec sa nekom jacom ekipom. Nekoliko dana kasnije sve mi se to potvrdilo kad smo dobili Portugal![]()
Nigerija- najveci samar. E, da mi je nakon posljednjeg zvizduka bilo izmjeriti pritisak.Mislim da sam se u toku tih 90 minuta napsovao vise nego za cijeli zivot do tada. Glupi Susic, glupi sudija, glupa stativa.... Ne volim se ni sjetiti.
Meni Argentina - cijeli život sam čekao tu utakmicu , i to mi je najdraža utakmica od svih koje sam pregledao . Sjajna igra , poraz od jačeg protivnika i golčina Messia
"We need to suffer. And we need to fight."
Ništa kao Danska to se nikad neće prežaliti i danas kada se gledaju klipovi, ili izjave igrača oko te utakmice suze same krenu. Zaslužili smo da gledamo tu generaciju bar na jednom veliko takmičenju, ali nažalost ...
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 13 okt 2015, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
To su sve tadasnje fudbalske "velesile" i nemaju veze s vecerasnjom utakmicom i je.b. Kiprom, istina da ce biti tesko, ali...Kobe Bryant je napisao/la:Meni ubjedljivo Danska (unio baklju i vratio ne zapaljenju) + tiket na kojoj 1 za 19800 KM (iako su me svi nagovarali da stavim 1x u da doplatim 2 markeCaptain4 je napisao/la:Meni je Nigerija najteže pala ..ramiral je napisao/la:Vazda nervoza...
Danska 2003
SiCG 2005
Francuska 2011
Portugal 2009, 2011
...Svjetsko, pa ove kvalifikacije...
Hitna uPomoć pred avlijom...)
drugo mjesto Nigerija , koja doduše još "boli"
Da si uporedio s odlucujucim gost.tekmama s Litvanijom(2013), Estonijom(2009) i sl.utakmicama inekako bi imalo smisla...
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
joj ljudi sve je moguce, sve me vise nervoza hvata
kad pogledam s kladionicarske strane, sledeci scenario je najrealniji --> belgija tuce izrael, a mi igramo x s kiprom........jer kvote su takve trenutno!
a kad gledamo s neke navijacke i optimisticne strane, onda cemo pregazit kipar........jooooooooooj ludilo
a kad gledamo s neke navijacke i optimisticne strane, onda cemo pregazit kipar........jooooooooooj ludilo
jel kvota 1.85 ?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj ljudi sve je moguce, sve me vise nervoza hvatakad pogledam s kladionicarske strane, sledeci scenario je najrealniji --> belgija tuce izrael, a mi igramo x s kiprom........jer kvote su takve trenutno!
Ajd molim te registruj se pod novim nickom:
1.85
1.85
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ti si lud..Captain4 je napisao/la: Već kad smo kod najtužnije , koja vam je " najdraža " ?![]()
Meni Argentina - cijeli život sam čekao tu utakmicu , i to mi je najdraža utakmica od svih koje sam pregledao . Sjajna igra , poraz od jačeg protivnika i golčina Messia
Meni Litvanija. Ide zadnji zvizduk, a ljudi placu oko mene. Sta vise reci....
To je najvaznijeCaptain4 je napisao/la:golčina Messia
This time next year we'll be millionaires.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
nadam se da nece biti kako kladionica prognozira, i da se nece desiti ono sto sam pricao oko utakmice s velsom.....hurem je napisao/la:Ajd molim te registruj se pod novim nickom:
1.85
jest' da smo zagazili u offtopic, ali evo još jedan off offtopic 
[youtube][/youtube]
definitivno jedan od meni najdražih golova..
[youtube][/youtube]
definitivno jedan od meni najdražih golova..
Litvanija...
Kad se sjetim onog slobodnjaka na kraju Litvanaca i ona lopta se odbila u čeka se šta će biti u tišini i onda Asmir lagano uhvati i slavlje, plakanje...
Nigerija, plač, nisam sebi došao dok prvenstvo nije završilo.
IDEMOOO U FRANCUSKU !
1.85
Kad se sjetim onog slobodnjaka na kraju Litvanaca i ona lopta se odbila u čeka se šta će biti u tišini i onda Asmir lagano uhvati i slavlje, plakanje...
Nigerija, plač, nisam sebi došao dok prvenstvo nije završilo.
IDEMOOO U FRANCUSKU !
1.85
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nastavak offtopica: ...a kloc Susic ima dvije zamjene neiskoristene i dopusta sebi da nam Litvanci prave prilike u sudijskoj...BelminM23 je napisao/la:Litvanija...
Kad se vec vracamo u proslost da kazem da je utakmica na Parken stadionu nenadmasna, mnogi je nisu ni gledali jer smo kao bili vec otpisani:
Denmark vs. BiH 0:2,
uz dva prelijepa gola i nezapamcen komentar Igora Kristica koji je i u kasnijim tekmama briljirao, protiv Grcke, Rumunije i sl...meni jedini normalan i drag komentator s drzavne televizije uz kosarkaskog Vladislava M.
Par mjeseci kasnije:
BiH vs. Denmark 1:1,
zbog dvije stvari mi je bilo posebno krivo: UEFA nas je natjerala da igramo na Kosevu iako smo ranije tekme igrali na B.polju vs Norveske (1:0), vise od toga mi je bilo krivo zbog nametnutog termina - 18h...utakmica zavrsava u 19:50, tuga golema...i samo mi kroz glavu prolazilo kako sam u tom trenutku pogodjen, umjesto da tek iscekujem pocetak utakmice u 20:45...itd.
Takodjer mislim da je posebna atmosfera bila i u onim utakmicama protiv Portugala pod vodstvom neponovljivog Cire Blazevica...mogla se osjetiti na svakom koraku: u restoranu, na ulici, u tramvaju, pa cak i u wc-u
Denmark vs. BiH 0:2,
uz dva prelijepa gola i nezapamcen komentar Igora Kristica koji je i u kasnijim tekmama briljirao, protiv Grcke, Rumunije i sl...meni jedini normalan i drag komentator s drzavne televizije uz kosarkaskog Vladislava M.
Par mjeseci kasnije:
BiH vs. Denmark 1:1,
zbog dvije stvari mi je bilo posebno krivo: UEFA nas je natjerala da igramo na Kosevu iako smo ranije tekme igrali na B.polju vs Norveske (1:0), vise od toga mi je bilo krivo zbog nametnutog termina - 18h...utakmica zavrsava u 19:50, tuga golema...i samo mi kroz glavu prolazilo kako sam u tom trenutku pogodjen, umjesto da tek iscekujem pocetak utakmice u 20:45...itd.
Takodjer mislim da je posebna atmosfera bila i u onim utakmicama protiv Portugala pod vodstvom neponovljivog Cire Blazevica...mogla se osjetiti na svakom koraku: u restoranu, na ulici, u tramvaju, pa cak i u wc-u
hurem je napisao/la:mogla se osjetiti na svakom koraku: u restoranu, na ulici, u tramvaju, pa cak i u wc-u
Ovo protiv Litvanije, Argentine i Nigerije se osjećalo kod svakog.
U mene ker znao da se utakmica igra.
Begovic , Mujdza , Sunjic , Spahic , Zukanovic , Salihovic , Pjanic , Visca , Lulic , Hodzic , Ibisevic
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Te utakmice protiv Danske se ne sječam. Tad sam bio previše mal da bi imao ikakvu nervozu i da bih znao šta znači prolaz dalje (imao sam nekih 7 god).
Najgore utakmice Francuska, tad sam se pred kraj bukvalno od nervoze počeo tresti, stvarno teško pao poraz, 12 min te dijeli od EURA i na kraju baraž. I Nigerija, tu noć je otac u hitnoj završio, pritisak preko 200, donji blizu 190. Poslije toga SP nije mi se ni gledalo. A samo teže mi je pala utakmica Litva - BiH, košarka. Nisam se od toga oporavio za mjesec dana.
A nadjraža Litvanija. Ono slavlje nakon gola, pa čekanje naših, pračenje leta aviona
Najgore utakmice Francuska, tad sam se pred kraj bukvalno od nervoze počeo tresti, stvarno teško pao poraz, 12 min te dijeli od EURA i na kraju baraž. I Nigerija, tu noć je otac u hitnoj završio, pritisak preko 200, donji blizu 190. Poslije toga SP nije mi se ni gledalo. A samo teže mi je pala utakmica Litva - BiH, košarka. Nisam se od toga oporavio za mjesec dana.
A nadjraža Litvanija. Ono slavlje nakon gola, pa čekanje naših, pračenje leta aviona
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Glupost Emir Spahica protiv Francuza i Nigerije cu pamtiti cijeli zivot.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Cadvija tu, 2.05 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nisi jedini.GabrielBatistuta je napisao/la:Glupost Emir Spahica protiv Francuza i Nigerije cu pamtiti cijeli zivot.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, CAGarfia, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, MostarskiSin, Proximic i 52 gosta.