bagrcavi je napisao/la:Sretna novaaaa svim
Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bagrcavi je napisao/la:Sretna novaaaa svim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja glupače
Pa gdje su te kise, poplave, tsunamiji??Unofficialpage je napisao/la:..
Modeli zezaju, teško prognozirat. Odprilike je i bilo onako kako je predviđano. Dan se pogriješio. Nije palo u subotu već u nedjelju više kiše. A ima poplava, zemlja je suha pa teže ide. Ako sad bude još jedna ciklona sa obilnim padavinama, to bi uslovilo problem. Od večeras nova ciklona, najviše kiše na jugu BiH i na zapadu, ponegdje obilnije. Dosta ugodnije temp. Dugotrajne stabilizacije nema ni na vidiku.Momciluk je napisao/la:Pa gdje su te kise, poplave, tsunamiji??Unofficialpage je napisao/la:..![]()
Samo nas prepadas bezveze, ko da si od Majstorovica ucio
Unofficialpage je napisao/la:Modeli zezaju, teško prognozirat. Odprilike je i bilo onako kako je predviđano. Dan se pogriješio. Nije palo u subotu već u nedjelju više kiše. A ima poplava, zemlja je suha pa teže ide. Ako sad bude još jedna ciklona sa obilnim padavinama, to bi uslovilo problem. Od večeras nova ciklona, najviše kiše na jugu BiH i na zapadu, ponegdje obilnije. Dosta ugodnije temp. Dugotrajne stabilizacije nema ni na vidiku.Momciluk je napisao/la:Pa gdje su te kise, poplave, tsunamiji??Unofficialpage je napisao/la:..![]()
Samo nas prepadas bezveze, ko da si od Majstorovica ucio
Zašto je glupača?Unofficialpage je napisao/la:Ja glupače
Bigger is better, to ti je zivotna filozofija kod anofišla, jel tako?Donnie Darko je napisao/la:Zašto je glupača?Unofficialpage je napisao/la:Ja glupače
Moguće, ali iskreno, meni bolje izgleda sada nego prije. Premala je da bi imala balone kao Christina Hendricks, ovako je savršenoMomciluk je napisao/la: Bigger is better, to ti je zivotna filozofija kod anofišla, jel tako?
Ne svidjaju ti seUnofficialpage je napisao/la:Ma zaebajem se. Ne sviđaju se meni veliki baloni.
uschtipak je napisao/la:E sta se meni sve nece desiti. Progutao mi bankomat karticu.
Nijedno od tog dvoga. Jednostavno usla, a bankomat ne reaguje na nju, i dalje insistira da ubacim karticu i to na njemackom. Sega.alan_kardec je napisao/la:
ili si kucala pogrešan pin ili ti je jednostavno istekla kartica![]()
ako je istekla, odeš u tu banku i odmah ti daju novu karticu.
uschtipak je napisao/la:Kako su zene nesposobne
alan_kardec je napisao/la:bogme nije jadan ako su te 4 dobrestipu ti to jesu li (ne)sposobne
ćetriiljadećetristoćeteresćetvrti post na forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.