salemprolic je napisao/la:Kad smo kod članova, da li je brojka ikako rasla od one Standardmanije?
I mene ovo interesuje. Stvarno nebi valjalo da sd stanemo sa ovim. Bila efurija. Učlanilo se više nego prošlih godina i sad opet čekamo sljedeću. Dvije su bitne stvari oko ovoga:
1. ne smijemo više sebi dozvoliti da mijenjamo članske i da ponovo pravimo bazu. Pitari imaju navodno oko 7000 (sad reče DIno na ovom potpisu HIFA) ali ako ih je 4000 platilo ove godine pljunite me usta. Moramo i to računati. ja sam ubijeđen da je prošle godine bilo raje koja su uplatila članarinu, a da je sad nisu obnovila. Jel to možda oni nisu članovi? Za mene jesu jer mogu čitave godine obnoviti članstvo. Zar nije tako? PItari imaju raje koja je jednom uplatila na početku i još ih broje. Sto posto je tako. Ne moraju imati popuste ako nisu obnovili ali brojati ih svakako treba.
2. moramo formirati tim mladih, studenata koji će konstatno raditi na tome, dolaziti ljduima na noge i prezentirati im sve to. Platiti malo te momke, šta ima veze. Samo tako možemo osvijestiti raju. Evo sad ipade pitari imaju 7000 članskih a mi 2500 ili sl ne sjećam se kolika je bila zadnja cifra.
Sa ove dvije stvari bi mnogo više ljudi moglo učestvovati evo u ovom ugovoru sa HIFOM, a bit će ih još sto posto.