Sve receno. Nema potrebe vise nista komentarisati na ovoj temi do sljedece utakmice.Evil Genius II je napisao/la:ubacivanje iz drugog plana na upucenu korisnu loptu, konstantna trka, pokrivanje lijeve strane i za sebe i za lijevog beka i ubacaj DESNOM nogom ako mu se otvori prostor su otprilike sav njegov repertoar i to je ono sto od momka mozemo ocekivati. neki driblinzi, igra jedan na jedan i kreiranje necega iz nicega necu reci nikada, ali stvarno rijetko napravi i takvo nesto ne treba traziti u njegovoj igri niti na osnovu toga treba davati ocjenu za njegove pruzene partije.
sto se tice sinocnje utakmice prvih 15ak minuta je bio ocajan, izgubio je skoro svaku loptu, po defaultu donosio krive odluke i bio je definitivno nasa najslabija karika na terenu. medjutim, lagano se podigao, pojednostavio igru i do kraja odradio maksimalno odgovorno te pruzio jedan solidan performans koji nam je svakako pomogao da uzmemo 3 boda jer u modernom fudbalu svaki trk donosi nesto vrijedno, a njegovih je sinoc bilo na pretek.
gdje igra, dobar je
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma OK, u globalu u ranijim utakmicama je uvijek među boljima, to stoji, ali uglavnom na svakoj utakmici zakaže barem po nekoliko puta kada je ova igra po strani u pitanju. Ne pokušava centrirati i onda nešto pokuša kroz nekoliko igrača, ali se uglavnom spetlja i tako nam propadne napad. Jednostavno ne mogu da shvatim kako je on kao krilo slab u osnovnim stvarima koje treba da zna jedno krilo. Znam da je dešnjak i da mu to vjerovatno dodatno otežava situaciju, ali zašto onda ne igra na desnom krilu? Je li ikome palo na pamet da ga stavi tu?FaraonTM je napisao/la:Ovo je jedna od rijetkih utakmica gdje je Lulić bio među lošijim na terenu. On ili je odličan kada su i drugi takvi ili je dobar kada su drugi katastrofalni.DragonGirl je napisao/la:Žao mi je, ali mi od Lulića iz kluba i njegovih poteza, i to prije nekih 5-6 godina koliko je star ovaj snimak, nemamo nikake koristi, a Lulić u reprezentaciji je sinoć i u više navrata ranije bio jako daleko od ovoga. Naravno u segmentu igre po krilima što i jest njegova pozicija.
I zašto se svaka normalna kritika, činjenično stanje po defaultu gleda kao uvreda? Jedno je uvreda, drugo je opravdana kritika. Ima razlike u tome. A znam da bolje nemamo, i za njegovo zalaganje uvijek ima maksimalne pohvale, jedan je od naših najborbenijih ako ne i najborbeniji igrač i svaka mu čast.
Iako je ogranicen ko balkon, sto svaki put naglasim, sad zasluzuje pohvale za borbenost. Bravo Lula !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ma on podjednako igra i jednom i drugom nogom, namjerno nisam napisao "dobro". Tako da promjena strane i nema neke logike a svakako nam je potrebniji na lijevom krilu jer rezerve nemamo dok na desnom krilu svakako imamo Višću i Hajrovića.DragonGirl je napisao/la:Ma OK, u globalu u ranijim utakmicama je uvijek među boljima, to stoji, ali uglavnom na svakoj utakmici zakaže barem po nekoliko puta kada je ova igra po strani u pitanju. Ne pokušava centrirati i onda nešto pokuša kroz nekoliko igrača, ali se uglavnom spetlja i tako nam propadne napad. Jednostavno ne mogu da shvatim kako je on kao krilo slab u osnovnim stvarima koje treba da zna jedno krilo. Znam da je dešnjak i da mu to vjerovatno dodatno otežava situaciju, ali zašto onda ne igra na desnom krilu? Je li ikome palo na pamet da ga stavi tu?FaraonTM je napisao/la:Ovo je jedna od rijetkih utakmica gdje je Lulić bio među lošijim na terenu. On ili je odličan kada su i drugi takvi ili je dobar kada su drugi katastrofalni.DragonGirl je napisao/la:Žao mi je, ali mi od Lulića iz kluba i njegovih poteza, i to prije nekih 5-6 godina koliko je star ovaj snimak, nemamo nikake koristi, a Lulić u reprezentaciji je sinoć i u više navrata ranije bio jako daleko od ovoga. Naravno u segmentu igre po krilima što i jest njegova pozicija.
I zašto se svaka normalna kritika, činjenično stanje po defaultu gleda kao uvreda? Jedno je uvreda, drugo je opravdana kritika. Ima razlike u tome. A znam da bolje nemamo, i za njegovo zalaganje uvijek ima maksimalne pohvale, jedan je od naših najborbenijih ako ne i najborbeniji igrač i svaka mu čast.
Centaršut mu jeste mana al' zato on to nadoknađuje trčanjem i borbom i opet ponavljam kao takav nam je zlata vrijedan. Često on prođe 1 na 1 al' mu fali taj centaršut, općenito našoj reprezentaciji fale ti krilni/bekovski centaršutevi, jedini koji redovno fino centrira je Mujdža. Lulić, Kolašinac, Višća, Salihović u vakat, Vršajević sve su to igrači koji su igrali krilne/bekovske pozicije i koji su redovno centašuteve u tribine slali. Jučer je to radio i Zukanović.
To je segment koji svakako moramo popraviti jer naši napadači su vrlo dobri skakači a mi to rijetko kada koristimo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Lulić je jedna fantastična, disciplinovana, savršeno taktički obrazovana radilica. Takav igrač će uvijek puhati u vrat najboljima i biti igrač kojeg svaka jača evropska ekipa voli da ima u rosteru. Da li u terenu, da li na klupi manje-više. Sama činjenica da je standardan u Laziju toliki niz godina u svih trenera dovoljno govori.
Da ima tehniku sa ovakvim zalaganjem igrao bi u Realu iz Madrida, a ne u Laziju. U našoj reprezentaciji gdje imamo većinom motorički jako slabe igrače, Lulić dođe kao igrač koji drži i diže tempo, koji reanimira ekipu i iznova pravi pritisak u veznom redu bez obzira na to koja je minuta utakmice.
Jučerašnja utakmica i 87-a minuta, njegov presing na zadnju liniju Walesa u rovitom stanju dovoljno kazuju. Ko hoće bolje igrače, nek' sjedne za kompjuter i nek' se uhvati managera.
Da ima tehniku sa ovakvim zalaganjem igrao bi u Realu iz Madrida, a ne u Laziju. U našoj reprezentaciji gdje imamo većinom motorički jako slabe igrače, Lulić dođe kao igrač koji drži i diže tempo, koji reanimira ekipu i iznova pravi pritisak u veznom redu bez obzira na to koja je minuta utakmice.
Jučerašnja utakmica i 87-a minuta, njegov presing na zadnju liniju Walesa u rovitom stanju dovoljno kazuju. Ko hoće bolje igrače, nek' sjedne za kompjuter i nek' se uhvati managera.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- majestic24
- Kontakt:
7 asistencija Lulica u ovim kvalifikacijama
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Ovaj momak je najzasluzniji sto smo se baraza docepali.
Naklon gospodinu kojeg svi osporavaju!!!
Naklon gospodinu kojeg svi osporavaju!!!
Lula sine Bosanski !!!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Svaka cast majstore! Popisao si se u usta svim neznalicama koji su te omalovalozavali i smatrali te amaterom i muhom bez glave.
lezVe do bagro
Kakva igra kakva borba nakon ove trke usudim se reci da je u samom vrhu fudbala sto se tice fizicke spreme strasno ! Svaka cast lula !
Lulic dijeli prvo mjesto asistencija ukupno 6 ako ne i vise.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma nas najkorisniji igrac
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Jel' ima još neko nešto da kaže protiv ovog igrača?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nema. Veceras.FaraonTM je napisao/la:Jel' ima još neko nešto da kaže protiv ovog igrača?
Bio je dobar vcrs, a protiv Velsa ocajan.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Lule moj dobri,hvala za baraz.
Al' ukupno gledajući od SP drži dobar nivo igaraPogba je napisao/la:Nema. Veceras.FaraonTM je napisao/la:Jel' ima još neko nešto da kaže protiv ovog igrača?
Bio je dobar vcrs, a protiv Velsa ocajan.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Igrac manje, ne zna voditi loptu, veze nema o zivotumajestic24 je napisao/la:7 asistencija Lulica u ovim kvalifikacijama
Lula
Nad tobom sunce najljepše sja
Lulic - u ovom dvomecu definitivno nas najbolji igrac na terenu...
...sve svoje mahane nadoknadjuje nevjerovatnom trkom i borbenoscu, plus asistencije...i veceras sam se par puta zapitao odakle crpi onoliku snagu? - volio bih negdje vidjeti koliko je pretrcao, mozda je rekord postavio?
...sve svoje mahane nadoknadjuje nevjerovatnom trkom i borbenoscu, plus asistencije...i veceras sam se par puta zapitao odakle crpi onoliku snagu? - volio bih negdje vidjeti koliko je pretrcao, mozda je rekord postavio?
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva utakmica veceras. Svaka cast majstore.