BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - ? (Baraž)
na kraju cemo direktno proci bez baraža sacekajte koji dan

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa najvece su sanse za to,ocitoJackTheStripper je napisao/la:Dobiti cemo neke Skandinavce, k'o da gledam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ažurirana je tabela, koliko mi se čini.AlphonseKauders je napisao/la:
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Moje zelje:
1. Slovenija
2. Norveska
3. Irska
4. Danska
Bolji smo od svih cetvoro ako se Dzeko, Besic i rusioc (mislim na Sea) vrate, ali ako budemo igrali kao vecinu prvog poluvremena danas, onda nas mogu i te kako svi pobjedit.
1. Slovenija
2. Norveska
3. Irska
4. Danska
Bolji smo od svih cetvoro ako se Dzeko, Besic i rusioc (mislim na Sea) vrate, ali ako budemo igrali kao vecinu prvog poluvremena danas, onda nas mogu i te kako svi pobjedit.
Svi smo priželjkivali ovakav rasplet i zato kojeg god protivnika da dobijemo, nema frke. Moglo je dosta gore.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- pravnik1981
- Kontakt:
A taman sam konto da cemo turke dobit da im pi.cku polomimo ali nista od tog. Skandinavce ko da gledam izvlacimo.
Daj Sloveniju 
- JackTheStripper
- Kontakt:
Slovenija idealna. Faktički dvije domace utakmice.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Samo ne Dansku, Irsku ili Norvesku
hahaha zar je moguce da ima ovoliko glupog naroda
2 klika i sve vidis i saznas.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Najgori scenario bi nam bila Irska i Danska!! Ti englezi gore nam nikako ne leze, cak smo i sa ovim Walesom mrtvim imali problema. A Danska zbog Lorda..salim se, danci mozda i najkvalitetniji u barazu uz svedjane i ukrajince i pozeljno bi bilo da ih se klonimo.
S Norveskom bi se itekako dalo igrat, dugo oni vec nemaju nekakve klase od igraca u svojim redovima, a slovence ako dobijemo, taj dan ocekujte vise bosanaca u Sloveniji nego sto ona ima stanovnika, i naravno nas prolaz.
Isto ovako razmisljam i kad je udaljenost u pitanju. Slovenija najpozeljnija, a siguran sam da bi i u Danskoj i u Norveskoj bili domacini. Irska opet najgora solucija.
Dajte nam Janeze
S Norveskom bi se itekako dalo igrat, dugo oni vec nemaju nekakve klase od igraca u svojim redovima, a slovence ako dobijemo, taj dan ocekujte vise bosanaca u Sloveniji nego sto ona ima stanovnika, i naravno nas prolaz.
Isto ovako razmisljam i kad je udaljenost u pitanju. Slovenija najpozeljnija, a siguran sam da bi i u Danskoj i u Norveskoj bili domacini. Irska opet najgora solucija.
Dajte nam Janeze
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
eh kad se sjetim prije onih utakmica i iz petnih zila borbe do zadnjeg kola i nazivanje svake tekme istorijskom i euforicnog radovanja barazu i ovu veceras gdje je isto bilo biti ili ne biti jer smo se bespotrebno doveli u nezavidan polozaj - skontam da taj baraz nije nesto kao nekad. sve kontam, ok spasili smo kvalifikacije i imamo jos jednu mec loptu za odlazak u francusku. nosioci smo i nadati se protivniku tipa slovenije i da zavrsimo tu pricu koja je lose pocela zbog papeta.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Na EP smo u drugoj jakosnoj supini, smijeska nam se 1/4, a sa malo srece i polufinale...onda ko zna, sve je moguce
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Radi yebena dva boda izgubili nositeljstvo, i k'o da gledam nama ce dociShooter je napisao/la:
Norveska ili Slovenija, mada bolje i Danska ili Irska nego Turska, sreca sto nisu u barazu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Sa ovakvom igrom mi smo favoriti jedino protiv Slovenije!
samo ne protiv irske
Irska je izgleda poprilično oslabljena u prvom meču.Donnie Darko je napisao/la:Ako ćemo realno, kada su ovako izjednačene reprezentacije sasvim je bitno da li uopšte postoje nosioci i nenosioci. Ni jedna reprezentacija se ne izdvaja po kvaliteti, osim moooožda Slovenije koja je slabija od ostalih mrvicu. Bit će ovdje svega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imal sad neko da pojasni fino ako prodjemo baraz kakve su sanse da budem u 2. jakosnom sesiru za zrijebanje grupa za EP ?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.