Slovenci bi radije Madjare.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Selektor ce na to skrenuti paznju siguran sam, mora i moze ovo mnogo bolje !Kvota je napisao/la:Sa ovakvom igrom mi smo favoriti jedino protiv Slovenije!
Svedsko, Ukrajinsko, Madjarsmo, svojih babaShooter je napisao/la:
Slovenci bi radije Madjare.
Nismo ni protiv njih favoriti. Malo ozbiljnija ekipa će nas lagano dobit. U ova dva meča više sreće nego pameti, danas nas Kipar prolazi k'o da nas i nema. Vjerovat kad se ovi vrate da će biti bolje.Kvota je napisao/la:Sa ovakvom igrom mi smo favoriti jedino protiv Slovenije!
Kako sam ja razumio ako Ukrajina odigra barem jednu utakmicu baraza nerijeseno mi smo u 2. sesirubodi123 je napisao/la:Imal sad neko da pojasni fino ako prodjemo baraz kakve su sanse da budem u 2. jakosnom sesiru za zrijebanje grupa za EP ?
O'Shea i Walters im fale u prvoj utakmiciVirtu4l je napisao/la:Irska je izgleda poprilično oslabljena u prvom meču.Donnie Darko je napisao/la:Ako ćemo realno, kada su ovako izjednačene reprezentacije sasvim je bitno da li uopšte postoje nosioci i nenosioci. Ni jedna reprezentacija se ne izdvaja po kvaliteti, osim moooožda Slovenije koja je slabija od ostalih mrvicu. Bit će ovdje svega.
Shooter je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Shooter je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Onda mogu i oni, ali realno ako pokazemo sta znamo bez problema bi sve prosli, Turska je po meni ubjedljivo jaca od trenutnih potencijalih protivnika.Virtu4l je napisao/la:Irska je izgleda poprilično oslabljena u prvom meču.Donnie Darko je napisao/la:Ako ćemo realno, kada su ovako izjednačene reprezentacije sasvim je bitno da li uopšte postoje nosioci i nenosioci. Ni jedna reprezentacija se ne izdvaja po kvaliteti, osim moooožda Slovenije koja je slabija od ostalih mrvicu. Bit će ovdje svega.
A sta je s nama, jel moramo pobjediti obje ili samo da prodjemo kako bilo na EP, pa makar i sa 2 remija ?Pegi10 je napisao/la:Kako sam ja razumio ako Ukrajina odigra barem jednu utakmicu baraza nerijeseno mi smo u 2. sesirubodi123 je napisao/la:Imal sad neko da pojasni fino ako prodjemo baraz kakve su sanse da budem u 2. jakosnom sesiru za zrijebanje grupa za EP ?
Ma baraz se ne broji, mi smo vec najpozeljniji (opetPegi10 je napisao/la:Kako sam ja razumio ako Ukrajina odigra barem jednu utakmicu baraza nerijeseno mi smo u 2. sesirubodi123 je napisao/la:Imal sad neko da pojasni fino ako prodjemo baraz kakve su sanse da budem u 2. jakosnom sesiru za zrijebanje grupa za EP ?
Negdje sam na forumu procitao da se Ukrajincima racuna zbog domacinstva na proslom EURU.Caca je napisao/la:Ma baraz se ne broji, mi smo vec najpozeljniji (opetPegi10 je napisao/la:Kako sam ja razumio ako Ukrajina odigra barem jednu utakmicu baraza nerijeseno mi smo u 2. sesirubodi123 je napisao/la:Imal sad neko da pojasni fino ako prodjemo baraz kakve su sanse da budem u 2. jakosnom sesiru za zrijebanje grupa za EP ?) na zrijebanju iz druge jakosne skupine
U nedjelju.Kvota je napisao/la:Kad je izvlacenje parova za baraz