Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Auuu, bijeli odlicni, nadam se da ce ovaj put imati dovoljno na adidas web stranici
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Steta samo sto nema dugmica nego je na V.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Odlični dresovi, da Bog da ih u Francuskoj nosili i poderali, pa dobili još bolje. 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bijeli perfekcija
Plavi....
Plavi....
Bijeli je odlican.. ni plavi mozda nije los ali zavisi sve od nijanse zute, na prvi pogled mi se ucinilo kao onaj fluorescentni marker.. ako bude neka tamnija nijansa zute moze onda proci i plavi.
This time next year we'll be millionaires.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nikome ne odgovara plavo-zuti dres, sto li? 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Meni je dobarNYKnicks Fan je napisao/la:Nikome ne odgovara plavo-zuti dres, sto li?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Meni su oba dobra 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako mislis zbog zastave, prevario si se. Ta zastava je maksimalno prihvacena. Problem su tradicionalne boje. Kako bi bilo da neki proizvodjac Italiji napravi zeleno- crvene dresove, jer yebiga, takva vam je zastavaNYKnicks Fan je napisao/la:Nikome ne odgovara plavo-zuti dres, sto li?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobro kaze onaj ukrajinac, adidas nas je razocarao. Mislili smo da ce bar za EURO svakoj reprezentaciji dati neke njene posebne crte a opet idu isti dizajni za vise reprezentacija.
Nadam se da ce ovakav biti samo kod nas i Ukrajine, tj. da ovo ne budu oni 'sa lagera'...
Nadam se da ce ovakav biti samo kod nas i Ukrajine, tj. da ovo ne budu oni 'sa lagera'...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dresovi su sasvim dobri. Nece niko moci svima udovoljiti. Samo da se rijesimo ove bijele garniture sto smo do sada igrali. Stvarno je kriminalno ruzna i losa.
Ali zato ova nova bijela garnitura boli glava... Jedva cekam da izbace da se moze naruciti. Takodjer mozda za one koji nisu u toku, zajedno sa dresovima ce izaci i nova garnitura trenerka, majica, polomajica, sorceva etc. etc.
Ali zato ova nova bijela garnitura boli glava... Jedva cekam da izbace da se moze naruciti. Takodjer mozda za one koji nisu u toku, zajedno sa dresovima ce izaci i nova garnitura trenerka, majica, polomajica, sorceva etc. etc.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Trebaju onda staviti obrnuto, zuti dres i ovu plavu liniju 
Btw. dresovi su dobri, drugo smo mi sto trazimo uvijek dlaku u jajetu

Btw. dresovi su dobri, drugo smo mi sto trazimo uvijek dlaku u jajetu
Imaju li slike, sumnjam ali mozda ima??sajo10 je napisao/la: Takodjer mozda za one koji nisu u toku, zajedno sa dresovima ce izaci i nova garnitura trenerka, majica, polomajica, sorceva etc. etc.
This time next year we'll be millionaires.
Oba dresa vrlo dobra 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Uhh sumnjam da su izasle fotke.. Mozda je footyheadlines i objavio, ali ja nisam vidio.Momciluk je napisao/la:Imaju li slike, sumnjam ali mozda ima??sajo10 je napisao/la: Takodjer mozda za one koji nisu u toku, zajedno sa dresovima ce izaci i nova garnitura trenerka, majica, polomajica, sorceva etc. etc.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sad i kod nas dres ko čaršaf, nije dosta što je kod susjeda 
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Vrhunski.zmajBosne je napisao/la:http://www.footyheadlines.com/2015/10/b ... y-kit.html
Bjeli dres izgleda bas dobro.
Puno bolji od onog plavog za zutim crtama ako je to kao drugi dres. Onda bolje da ovaj bijeli bude Home kit.
Ljudi hoce da nam iole nesto unikatno naprave. Skoro svaka reprezentacija ima jedan plavi ili bijeli dres da je jednobojan. Stvarno ne znam sta vam toliko smeta ova zuta, em je u skladu sa zastavom, em je nema puno em nam daje neku originalnost i prepoznatljivost.
Ko ce ti rec EHH to je taj dres bosne kada vidi jednobojan bijeli?
Nikome nece biti bosna ni na dvadesetom mjestu. Ne znam sto ste toliko sitnicavi. Trebamo konacno nesto imati originalnije, a ovaj dres koji je nalik na dres Boce je poprilicno originalan koliko god moze biti za neke "obicne smrtnike" tako da ne vidim u cemu je toliki problem.
Barem 50 reprezentacija ima plavi dres jednobojan a mozda i stotinjak pa i vise barem jednu jednobojnu garnituru bijele. Ne znam sta zudite toliko za time. Pustite ljude nek rade svoj posao. Jos su mi gori ovi sto hoce originalnost neke da se totalno razlikuju od svih a onda hoce da su dresovi bijeli ili plavi. Koja god reprezentacija nema mastovitosti i ideje, zvizne bijelu boju dresa.
Ko ce ti rec EHH to je taj dres bosne kada vidi jednobojan bijeli?
Nikome nece biti bosna ni na dvadesetom mjestu. Ne znam sto ste toliko sitnicavi. Trebamo konacno nesto imati originalnije, a ovaj dres koji je nalik na dres Boce je poprilicno originalan koliko god moze biti za neke "obicne smrtnike" tako da ne vidim u cemu je toliki problem.
Barem 50 reprezentacija ima plavi dres jednobojan a mozda i stotinjak pa i vise barem jednu jednobojnu garnituru bijele. Ne znam sta zudite toliko za time. Pustite ljude nek rade svoj posao. Jos su mi gori ovi sto hoce originalnost neke da se totalno razlikuju od svih a onda hoce da su dresovi bijeli ili plavi. Koja god reprezentacija nema mastovitosti i ideje, zvizne bijelu boju dresa.
Dresovi su dobri..meni lično plavi je baš dobar...bijeli..obična bijela majica,da bar tačku ima na sebi,jednostavno prazan...