Safet Sušić - Pape

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NYKnicks Fan » 14 okt 2015, 12:46

Krme jedno, pojedi gov.no

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 14 okt 2015, 13:03

Ammare je napisao/la:"Mislim da su Mađari ekipa koju bismo mogli najlakše proći", zaključio je Sušić.

Mogući protivnici:
Danska, Republika Irska, Norveška i Slovenija

Lijepa pamet!
Safet VHS Sušić zagonetan..

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 14 okt 2015, 13:24

Kako vas nije sramota da tako pljujete po najvecem igracu Bosne i Hercegovine svih vremena. U ostalom on je taj koji nas je odveo na svjetsko prvenstvo. Nemogu da vjerujem da ima ljudi koji ne vide od usta do nosa i da mogu tako govoriti za nekog koga su do jucer i zvijezde kovali... Hvala mu za ono sto je ucinio za nasu repku. A zamjeram mu samo sto nije otisao odmah poslije svjetskog prvenstva jer vjerovatno je ziveci u Francuskoj zaboravio kakav smo mi narod... Nije ni cudo sto smo najveci bijednici u Europi... Pape je samo jedan od dokaza kako su pojedini okrutni prema onima koji su uspjeli u zivotu.... Vec se pocelo pljuvati po Mirzi, Spahi a sutra ce i po Dzeki, Pjanicu.... Stidite se a mislim da bi i admini na ovom forumu trebali malo da obrate paznju na vulgarne bljuvotine pojedinaca...

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 14 okt 2015, 13:31

mujdza je napisao/la:Kako vas nije sramota da tako pljujete po najvecem igracu Bosne i Hercegovine svih vremena. U ostalom on je taj koji nas je odveo na svjetsko prvenstvo. Nemogu da vjerujem da ima ljudi koji ne vide od usta do nosa i da mogu tako govoriti za nekog koga su do jucer i zvijezde kovali... Hvala mu za ono sto je ucinio za nasu repku. A zamjeram mu samo sto nije otisao odmah poslije svjetskog prvenstva jer vjerovatno je ziveci u Francuskoj zaboravio kakav smo mi narod... Nije ni cudo sto smo najveci bijednici u Europi... Pape je samo jedan od dokaza kako su pojedini okrutni prema onima koji su uspjeli u zivotu.... Vec se pocelo pljuvati po Mirzi, Spahi a sutra ce i po Dzeki, Pjanicu.... Stidite se a mislim da bi i admini na ovom forumu trebali malo da obrate paznju na vulgarne bljuvotine pojedinaca...
Ma nije meni covjek nista kriv,krivi su ovi u savezu,sto su mu ugovor produzili,i desilo se to sto se desilo.Onako bi otisao,kao legenda,mislim i sad je to,al brate moj ako si legenda,ne moras biti onako poglup,bezobrazan,tvrdoglav ,mnoge vece legende od njega i strucnjaci su se na vrijeme znali povuci ili dati otkaz lijepo.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 okt 2015, 13:37

Ugodno poslijepodne , kriminalna djela nece proce nekaznjeno istina se dozna kad tad ..Ako je Ekrem Jevric pjevac onda si ti trener .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 okt 2015, 21:56

Covjeku koji nam je omogucio da budemo nosioci u barazu :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 14 okt 2015, 22:40

Vecer,amateru,neznalice,safete,bekane,jedi go.vna
Rođeni brato

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 14 okt 2015, 22:48

The_Target je napisao/la:Vecer,amateru,neznalice,safete,bekane,jedi go.vna
jel ovaj dobar :lolno: :lolno:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 okt 2015, 23:11

HeraklitMracni je napisao/la:Covjeku koji nam je omogucio da budemo nosioci u barazu :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
A ko nam je omogućio baraž? :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 okt 2015, 04:43

Safete naglabaj ga se, najedi se vanago, krme jedno parisko-seljacko. Amateru, neznalico i bezobraznicke, bem ti od do.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 15 okt 2015, 08:39

Sta se sve dozvoljava na ovom forumu i ovoj temi :(
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 15 okt 2015, 08:54

Mislim da bi trebalo zatvoriti ovu temu. O njemu se sve reklo, više nije bitan lik. Čovjek je historija, tamo treba i da bude.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 15 okt 2015, 10:03

<3 LiMes <3 je napisao/la:Mislim da bi trebalo zatvoriti ovu temu. O njemu se sve reklo, više nije bitan lik. Čovjek je historija, tamo treba i da bude.
Fakat, o ublehasu se sve reklo...
Volim te Bosno!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 15 okt 2015, 13:58

Ljudi serete previse ja sam jedva cekao da ode jer je postao tvrdoglav i gonio neki svoj inat ali nemoze se poreci da je igra reprezentacije do sp kod Safeta bila savrsena od taktike,odbrane napada i svega,ova sad igra koju smo igrali u zadnje dvije utakmice je smijesna i nemozemo nikoga proci u barazu jer su nas vile nosale protiv nizerazrednih repki,zato nadajmo se da idemo ep,a prema Safetu treba pokazati malo vise postovanja jer nas je doveo do sp i postavio nam visoke ciljeve a ti su ciljevi sve je neuspjeh osim igranja na velikom takmicenju.
Samo Sarajevo

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 15 okt 2015, 14:06

Pojedi vnogo krme.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la JoseMourinho » 15 okt 2015, 14:51

kanarinac je napisao/la:Ljudi serete previse ja sam jedva cekao da ode jer je postao tvrdoglav i gonio neki svoj inat ali nemoze se poreci da je igra reprezentacije do sp kod Safeta bila savrsena od taktike,odbrane napada i svega,ova sad igra koju smo igrali u zadnje dvije utakmice je smijesna i nemozemo nikoga proci u barazu jer su nas vile nosale protiv nizerazrednih repki,zato nadajmo se da idemo ep,a prema Safetu treba pokazati malo vise postovanja jer nas je doveo do sp i postavio nam visoke ciljeve a ti su ciljevi sve je neuspjeh osim igranja na velikom takmicenju.
Prvo da se ne lazemo ciljeve au postavili igrači tj. Igrački kadar koji je tako dobar da je neuspjeh ne odvesti ih na veliko takmičenje
Na početku igru jeste IMO, ali ne do kraja kvalifikacija jer i protiv slovačke nas je bog pogledo nista manje nego protiv velsa, tako da ni tada igre nismo imali nikakve posebne a igrali smo u najjačem sastavu ;)

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 okt 2015, 16:33

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:tokralju:

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 15 okt 2015, 18:46

safete susicu pojma nemas,samo udri po srnetini a onda s pajom i calom slobodnjake,a idi tamo amateru dvije ovce da dobijes na papiru jedna bi ti pobjegla
Rođeni brato

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 okt 2015, 19:23

Koji si ti brat :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 15 okt 2015, 19:33

:rol: :rol: :rol: Manite se više teleće glave.
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.