BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Re: BiH - ? (Baraž)
BOSNA - Norveska
Madjarska - Rep. Irska
Svedska - Slovenija
Ukraina - Danska
Muda klecajuhakkaDunne je napisao/la:
Ako ti muda ne klecaju od njega, onda bi od ovog pod hitno trebala (ako izvučemo Dansku) [youtube][/youtube]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- provokatorII
- Kontakt:
Sa Bazdarevicem se zna, studioznost i ozbiljnost u svakoj utakmici, igraci maksimalno koncentrisani na zadatak, tako da smatram da nastup u Francuskoj ne bi trebao doci u pitanje.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Don't raise your voice, improve your argument.
Aviva stadion Dablin
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Izbjeci Irce sa ostalim se pofajtat naravno prvi izbor Slovenci.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Slovenija - za mene najpozeljniji protivnik. Odlican omjer protiv njih, a bilo bi dosta nasih navijaca u gostima a svi znamo koliko to nama znaci. Slovenci imaju finih igraca, ali nista spektakularno. Cini mi se da im je posebno napad tanak, gdje je Novakovic sa svojih 36 i dalje najbolji igrac. Sredina terena je najveci adut Slovenaca sa Birsom, Ilicicem , Kurticem, Kamplom, ali dva nasa trkaca ce to sve neutralizovati. Prolaz: 70%
Norveska - stavio sam iz iza Slovenaca jer sam gledao utakmicu sa Hrvatskom i ljudi rade i trce k'o navijeni! Nije to neki fanatizam, kao kod ovih nasih naroda, vec cisti rad na terenu a protiv toga je jako tesko igrati. Ekipa bez neke velike zvijezde, ali tesko da im to smeta, u njih je tim adut. Vjerujem da bi i ovdje imali yebenu podrsku, s tim da cemo Norvezane nadglasati i sa 1000 navijaca. Prolaz 65%
Rep Irska - ovo je vec zayebancija. Ekipa sastavljena od igraca iz Premiershipa i Championshipa + Robbie Keane. Jako, direktno, cvrsto, dupli pas, centarsut... S njima bi se natrcali najvise od svih. Za razliku od Norvezana, Irci imaju i nekoliko jakih indivualaca kao sto su McGeady, McCarthy, Long, Walters i naravno, neunistivi Keane. Nasi navijaci se ne bi culi medju njihovim fanaticima. Prolaz: 51%
Danska - kad sam sinoc vidio da nisu nositelji, oblio me hladan znoj. Nece se valjda nastaviti tradicija da izvalcimo najtezeg protivnika u barazu. Svi znamo kakve smo bitke s njima vodili u proslosti, a jos boli 2003 i Martin Jorgensen. Danska je dobra ekipa, vjerovatno tehnicki najjaca od svih nenositelja. Naravno, alfa i omega, veznjak Tottenhama Christian Eriksen i od njega polazi svaka smislenija akcija Danske. Gledao sam ih u prijateljskoj protiv CG i u kvalifikacijama protiv Srbije i yebeni su... Nikako ih ne bi volio. Sa navijacke strane, bilo bi pakleno na tribinama jer Danci nisu picke da gledaju kako ih dominiramo na tribinama. Prolaz: 40%
- invincible1921
- Kontakt:
Znao sam te tri,falila me je ta cetvrta,nisam se mogao sjetiti jel bio poraz ili remi neki,eto sad je kompletirano sve.Bolanos je napisao/la:Norveska, dvije pobjede (Zenica, 1-0 Bajramovic i Oslo, 1-2 Muslimovic-Misimovic) te dva poraza (Oslo 2-0 i Kosevo 0-2). Nemoj me pogresno shvatiti ali nisu to nikakvi relevantni pokazatelji, sve ove reprezentacije su sad sa nekim drugim igracima i te nam pobjede nista ne znace- nesto tipa Belgija sa Cirom i sa Papetom/Mesom.hakkaDunne je napisao/la:Rios je napisao/la:Nesto sad gledam,ne sa jednom od ovih repki nemamo negativan omjer![]()
Sa Slovenijom,to je inace moja zelja za baraz,igrali smo 4 puta i imamo 4 pobjede.
Sa Danskom takodjer 4 puta i imamo 1 poraz,1 remi i 2 pobjede.
Sa Norveskom smo igrali 4 puta,imamo 2 pobjede i sad znam za 1 poraz a ovu cetvrtu utakmicu se nesto ne mogu sjetiti.
Sa R. Irskom nismo dosad nikad igrali.
Ako sam sta pogrijesio neka me neko ispravi
Zijanili 1-0 s Irskom, 2012. (http://www.fai.ie/ireland/match/19/2012/2010163)
Ma naravno da ne znaci,baraz ce biti nesto sasvim drugo,u igri ce biti odlazak na Euro,repke su izmjenjene ( posebno kad se gledaju ove utakmice sa Danskom i Norveskom ) ali eto meni je bilo zanimljivo to sto nemamo negativan omjer izuzev sa Irskom,mada i to je poraz u prijateljskoj pa ne znam koliko je relevantan.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Stadion je trebao biti normalan, ali vlasnici ovih kuca iza skracene tribine nisu htjeli prodati zemljiste, a imaju pravo na svjetlost, pa arhitekta nije imao drugog nacina vec da ovo uradi... Specifican je, nema govora.AnelZ je napisao/la:Ne znam, ali meni je opcenito Aviva stadion jedan od najljepsih stadiona. Prelijepo mi ovako izgleda sa vana na slikama + unutrasnjost me uvijek zadivi zbog te propusnosti svjetlosti. Na to jos dodas ove zelene stolice i za mene stvarno ide visoko na listu najljepsih stadiona.
- muha milanez
- Kontakt:
Zelja naravno Slovenija, kakva bi to atmosfera bila, nisu Slovenci ni svjesni ako njih izvucemo sta ih ceka.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ko od nasih ima zute kartone i treba da se pazi u barazu, Begovic ima dva zuta, Pjanic dva, Dzeko dva, ko jos ima dva ?
Begović, Pjanić, Džeko, Spahić, Šunjić i Hadžić su u opasnosti.Elegant je napisao/la:Besic se vraca u drugoj utakmici baraza, Dzeko, Kolasinac ce ako Bog da ozdraviti do tada.
Ko od nasih ima zute kartone i treba da se pazi u barazu, Begovic ima dva zuta, Pjanic 2, Dzeko 2.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
@slevin ima li neki clanak o tome?SlevinKelevra je napisao/la:Stadion je trebao biti normalan, ali vlasnici ovih kuca iza skracene tribine nisu htjeli prodati zemljiste, a imaju pravo na svjetlost, pa arhitekta nije imao drugog nacina vec da ovo uradi... Specifican je, nema govora.AnelZ je napisao/la:Ne znam, ali meni je opcenito Aviva stadion jedan od najljepsih stadiona. Prelijepo mi ovako izgleda sa vana na slikama + unutrasnjost me uvijek zadivi zbog te propusnosti svjetlosti. Na to jos dodas ove zelene stolice i za mene stvarno ide visoko na listu najljepsih stadiona.
@rios
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Anoniman, bavariapivo, Bing [Bot], BordoArmy88, CHR, CrvenoCrnaArmija, Daduli, denza, enobarca, ErosViverosViv, Gifron, Google [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, iliyaa8, IndependenT, invincible1921, J1897, JohannWolfgang, karajlo, Kompromis, lakilone, Maestro^^, Micron, MikiPirs, MostarNeretva, muhamedkonjic, omanovski, Pact1921, PingoFTW, PSV, Rauber33, RaZuti, Romagnoli13, ronaldo99, s4mke, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Sport90, StevieG8, tale07, THEC, Venom, VibeTribeX, Wilshere10, Yucca, zaostrog i 301 gost.