Razlog jer nisu igrali kvalifikacije za Euro 2012 pa će im se dodati eventualni bodovi
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - ? (Baraž)
Čitam da nas Ukrajina može zamijeniti u 2. potu ako prođu na EURO ..
Razlog jer nisu igrali kvalifikacije za Euro 2012 pa će im se dodati eventualni bodovi
"We need to suffer. And we need to fight."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ukrajina-Irska
Madjarska-Danska
Svedska-Slovenija
BiH-Norveska
prognoza
biti ce jedan zestok par
Madjarska-Danska
Svedska-Slovenija
BiH-Norveska
prognoza
Svi osim trećeg su žestokituzlak1987 je napisao/la:Ukrajina-Irska
Madjarska-Danska
Svedska-Slovenija
BiH-Norveska
prognozabiti ce jedan zestok par
"We need to suffer. And we need to fight."
Po meni bi jedino bilo dobro izbjeci Irsku, iako ce oni biti oslabljeni u prvom susretu...
Mnogi ovdje zaboravljaju cinjenicu da ostale reprezentacije nisu slucajno zavrsili na trecem (izuzve Irske) mjestu, vec je to njihva realna snaga u prethodnih 10, odnosno 8 utakmica kvaliikacija, dok mi sa druge strane smo se nasili u barazu zato sto smo u prva cetiri kola imali IDIOTA za selektora i siguran sam da je Bazdarevic bio od pocetka kvalifikacija da bi iste zavrsili kao drugi.
Imam osjecaja da vecina uzdize ostale reprezentacije dok nas podcijenjuju, pa ta ista Danska koje se svi boje nije bila u stanju da pobjedi Albaniju u dva navrata i Armeniju koji su uz duzno postovanje kvalitetom ispod nas.
Mnogi ovdje zaboravljaju cinjenicu da ostale reprezentacije nisu slucajno zavrsili na trecem (izuzve Irske) mjestu, vec je to njihva realna snaga u prethodnih 10, odnosno 8 utakmica kvaliikacija, dok mi sa druge strane smo se nasili u barazu zato sto smo u prva cetiri kola imali IDIOTA za selektora i siguran sam da je Bazdarevic bio od pocetka kvalifikacija da bi iste zavrsili kao drugi.
Imam osjecaja da vecina uzdize ostale reprezentacije dok nas podcijenjuju, pa ta ista Danska koje se svi boje nije bila u stanju da pobjedi Albaniju u dva navrata i Armeniju koji su uz duzno postovanje kvalitetom ispod nas.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Da je Slovence dobit. Uvjek njih rasturamo, plus realno su naj slabiji od ovih potencijalnih 4.
Nesto ne mogu da se sjetim jesmo li mi bili nosioci prosli put kad smo dobili Portugal 
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Nismo.Shooter je napisao/la:Nesto ne mogu da se sjetim jesmo li mi bili nosioci prosli put kad smo dobili Portugal
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Portugalu je ovo prvi put da se direktno plasira jos od Eura 2008. Tri puta u barazu, tri puta nosioci, tri puta prosli.Shooter je napisao/la:Nesto ne mogu da se sjetim jesmo li mi bili nosioci prosli put kad smo dobili Portugal
Treba biti realan i reći da su sve ove reprezentacije u baražu u pet deka, al' baš tako. Neke imaju par zvijezda a neke nemaju zvijezde al' zato imaju jak kolektiv.
Danska mi je nekako uvijek Danska, bez obzira na sve okolnosti oni će uvijek biti nezgodni i niko protiv njih ne može unaprijed upisati bodove za razliku od Slovenije koja je ipak reprezentativna klasa ispod Danaca. Općenito ti Skandinavci uvijek su nezgodni za igrati protiv njih, ili jednostavno imaju dobre igrače pa su totalno neugodni ili nemaju neke igrače al' imaju dobar kolektiv koji se poznaje ili nemaju čak ni to al' imaju borbu. Znači uvijek su tekme sa njima tvrde i neizvjesne i zato bi ih volio izbjeći.
Što se tiče Iraca trkački vrlo vrlo jaka reprezentacija i to nam automatski ne odgovara i oni su mi odmah na zadnjem mjestu.
Znači redom Slovenija, Norveška, Danska, Irska.
Danska mi je nekako uvijek Danska, bez obzira na sve okolnosti oni će uvijek biti nezgodni i niko protiv njih ne može unaprijed upisati bodove za razliku od Slovenije koja je ipak reprezentativna klasa ispod Danaca. Općenito ti Skandinavci uvijek su nezgodni za igrati protiv njih, ili jednostavno imaju dobre igrače pa su totalno neugodni ili nemaju neke igrače al' imaju dobar kolektiv koji se poznaje ili nemaju čak ni to al' imaju borbu. Znači uvijek su tekme sa njima tvrde i neizvjesne i zato bi ih volio izbjeći.
Što se tiče Iraca trkački vrlo vrlo jaka reprezentacija i to nam automatski ne odgovara i oni su mi odmah na zadnjem mjestu.
Znači redom Slovenija, Norveška, Danska, Irska.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ElCartel11
- Kontakt:
Svedska-Slovenija
Madjarska-Danska
Irska-BiH
Norveska-Ukrajina
Madjarska-Danska
Irska-BiH
Norveska-Ukrajina
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ko prvu igra kod kuce?Izvlacenje ili kako ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nenosioci prvu kuci igraju..tako sam cuo makarFordinjo je napisao/la:ko prvu igra kod kuce?Izvlacenje ili kako ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
znaci po tome povratnu igramo kuci? To je isto dobro ...
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Nikad docekati nedjelju.
A onda do 12. ili 14. novembra kad su prve utakmice.
A onda do 12. ili 14. novembra kad su prve utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Svako hoce Sloveniju, ali ne treba ipak zaboravit da je za razliku od nas Slovenija nesto uradila u barazu: Izbacili su Rusiju za mjesto u svjetskom prvenstvu.
Bosna-Norveska
Madjarska-Irska
Ukrajina-Danska
Svedska-Slovenija
Svi smo tu u pet deka , osim slovenije koja je nesto slabija... Mislim da lagano mozemo sa Norveskom , 2-0 u zenici , tamo 0 - 0 i to je to
Madjarska-Irska
Ukrajina-Danska
Svedska-Slovenija
Svi smo tu u pet deka , osim slovenije koja je nesto slabija... Mislim da lagano mozemo sa Norveskom , 2-0 u zenici , tamo 0 - 0 i to je to
SN96
Jel moze neko postaviti gdje pise da se Ukrajini racuna baraz ?
Evo sa Uefine stranice
Evo sa Uefine stranice
If Bosnia and Herzegovina win their play-off, they will also be in Pot 2. If they lose, Ukraine can enter that pot by winning their play-off. If both teams lose, the Czech Republic will be the sixth team in Pot 2.
Treba dobro vidjeti ovo u vezi Bešićeve kazne.
Sjeca li se neko detalja sa one antologijske utakmice protiv Spanije,kad je spanski igrac nastupio sa tri zuta kartona.Bila se digla frka,cak se moglo dokumentovati snimcima detalji sva tri dobijena kartona ali nista nije pomoglo,FIFA je zapisala dva i to se postovalo kao konacno.Spanci se nisu pravili pametni,samo su procitali da im igrac ima pravo nastupa i stavili ga da igra.
Ako na UEFA stvarno stoji dvije utakmicer kazne za Mumeta treba ga hladno staviti u prvoj utakmici baraza ali prije toga dobro provjetiti i biti siguran.
I neka mi neko pomogne,ne mogu se sjetiti o kojem spanskom igracu se radilo?
Sjeca li se neko detalja sa one antologijske utakmice protiv Spanije,kad je spanski igrac nastupio sa tri zuta kartona.Bila se digla frka,cak se moglo dokumentovati snimcima detalji sva tri dobijena kartona ali nista nije pomoglo,FIFA je zapisala dva i to se postovalo kao konacno.Spanci se nisu pravili pametni,samo su procitali da im igrac ima pravo nastupa i stavili ga da igra.
Ako na UEFA stvarno stoji dvije utakmicer kazne za Mumeta treba ga hladno staviti u prvoj utakmici baraza ali prije toga dobro provjetiti i biti siguran.
I neka mi neko pomogne,ne mogu se sjetiti o kojem spanskom igracu se radilo?
@AnelZ je to rekao čini mi se, ne znam odakle on kupi te informacije to bi morao pitati njegaFrankie je napisao/la:Jel moze neko postaviti gdje pise da se Ukrajini racuna baraz ?
Evo sa Uefine stranice
If Bosnia and Herzegovina win their play-off, they will also be in Pot 2. If they lose, Ukraine can enter that pot by winning their play-off. If both teams lose, the Czech Republic will be the sixth team in Pot 2.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.