Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Dresovi su odlični, taman onako decentno i sa stilom. I meni se baš sviđa što su na V, nekako mi oni na dugmiće dođu ko majice, a to nije to.
Ma nije ni plavi toliko los. Sada kada ga vidim povecanog. Isti materijali su koristeni kao i kod bijelog. Bolji je puno kada ga poredis sa ovim sadasnjim. A posebno ovim bijelom sa kojim se je igralo protiv Kipra. Onaj je bio stvarno los. Ovo sada je napredak svakako. Jeste da plavi nije nesto posebno. Samo ipak ima tu unikatnu zutu liniju ( odnosno dvije nijanse zute ) i nija " sa lagera" ko sto se kaze.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Datum kad izlazi, cijena i ima li dostava u BiH ?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
a gledaj kod djetica jakih dresova, sto nama nisu mogli ovako napraviti (samo plava umjesto crvene)?
ledzea se pravo popravila
ledzea se pravo popravila
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako se plasiramo na EP, ovaj bijeli ce ici k'o halva! Prelijep dres. 
Dobra Ledzea dobrarope11 je napisao/la:a gledaj kod djetica jakih dresova, sto nama nisu mogli ovako napraviti (samo plava umjesto crvene)?![]()
ledzea se pravo popravila![]()
Samo kasno su se sjetili. Izgubili su najbolju reprezentaciju koja ce ikada igrati u njihovim dresovima.
A adidas je adidas nema dalje. Vrhunski potez. Trebalo bi sa njima potpisati ugovor na 100 godina kad bi bilo moguce.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Dres reprezentacije BiH
Lijepo ovako izgleda, ali kad se obuče bude isto vreća za smeće.rope11 je napisao/la:a gledaj kod djetica jakih dresova, sto nama nisu mogli ovako napraviti (samo plava umjesto crvene)?![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Dobar nam je ovaj bijeli. Šta je s cijenom, koju da očekujemo? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
rope11 je napisao/la:a gledaj kod djetica jakih dresova, sto nama nisu mogli ovako napraviti (samo plava umjesto crvene)?![]()
Ovo meni lijepo izgleda, ali materijal mi nekako djeluje isto da je krpa obicna i dalje. Barem tako mi izgleda...U svakom slucaju ne moze biti kvalitetnije od adidasovog.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Fin je materijal utegnut, teliran. I dizajn je fin. Samo naravno Adidas je najveci moguci nivo. Nedokucivo je to za Legeu. Nike i pomalo Puma mogu da se porede donekle. Samo po meni je Adidas numero uno uvijek bio.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Meni bolji plavi sa žutom linijom,bar nema 10000 sličnih klubova i repki koji imaju isti dres. Evo ovaj trenutni što je kod nas 85% identičan imaju samo u našoj grupi Qipar i Izrael, da ne idem dalje,ovako bar malo da se razlikujemo
Sabrine mi moje!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako bi tek na ovo leg'o plavi sorc
Ali, ipak ocekujem nastavak ove idiotske politike sa jednobojnim kombinacijama...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Plavi solidan ali bijeli je neka druga dimenzija 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bijeli je smekerski. Zadovoljan sam. Adidas je to ljudi. To je kao da vozis Audi, BMW ili Mecku. Koji god model kupis skoro svi valjaju. Ne mozes da fulas nikako. Bar sto se tice dizajna.
A ova Legeea se dzabe trudi kada nije to to i nece nikada ni biti. Kao da poredis Skodu i BMW. Neide nikako.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije dovoljno unikatan.
biće za 100 godina ako ga ne budeš previše nos'o
Ma cvaja na pijaci isti ovakav samo sa dvije šareHigh je napisao/la:Dobar nam je ovaj bijeli. Šta je s cijenom, koju da očekujemo?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
BMW i Audi voze samo kockaste glavushe.Ajax je napisao/la:Bijeli je smekerski. Zadovoljan sam. Adidas je to ljudi. To je kao da vozis Audi, BMW ili Mecku. Koji god model kupis skoro svi valjaju. Ne mozes da fulas nikako. Bar sto se tice dizajna.![]()
A ova Legeea se dzabe trudi kada nije to to i nece nikada ni biti. Kao da poredis Skodu i BMW. Neide nikako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valja sutra na Carsiju il pod most na Ciglanama po dres. Vec se to pocelo stampati kod nas. 
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: Dres reprezentacije BiH
ja mislim da je jedina puma kojanse trudi oko dizajna za repkeFrancescoTotti je napisao/la:Dobro kaze onaj ukrajinac, adidas nas je razocarao. Mislili smo da ce bar za EURO svakoj reprezentaciji dati neke njene posebne crte a opet idu isti dizajni za vise reprezentacija.
Nadam se da ce ovakav biti samo kod nas i Ukrajine, tj. da ovo ne budu oni 'sa lagera'...
ovo danas postaje sve isto
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Drum, General505, Google Adsense [Bot], kogmagie46, Proximic i 37 gostiju.