BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - ? (Baraž)
1 slovenija
2 norveska
3 danska
4 irska
ovako jedino
2 norveska
3 danska
4 irska
ovako jedino
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Jest da si ti selektor, Spahic a jedino Emir moze izbacit iz prvih 11Virtu4l je napisao/la:Šunjić je najsigurniji u zadnjoj liniji, siguran je kao Džeko u napadu.
This time next year we'll be millionaires.
Re: Odg: RE: Re: BiH - ? (Baraž)
sunjic je najbolji stoper kojeg imamocipiripi je napisao/la:A zasto bi to Sunjic letio van objasniakisarajevo92 je napisao/la:sta vi mislite kako bi nam zadnja linija trebala izgledati, kad se vrati Kolasinac?
da Sunjic leti van, Zukanovic na centralnog beka, a Seo lijevo?
Zarathustra
sunjic je dobar ali je sinoc drug gol njegova greska cini mi se
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Re: Odg: RE: Re: BiH - ? (Baraž)
Odma poslije Spahica i Zukanovica, rekao bi i poslije Cocalica ali to je samo moje subjektivno misljenje.. ovo za prvu dvojicu je objektivno.Moggi je napisao/la:sunjic je najbolji stoper kojeg imamocipiripi je napisao/la:A zasto bi to Sunjic letio van objasniakisarajevo92 je napisao/la:sta vi mislite kako bi nam zadnja linija trebala izgledati, kad se vrati Kolasinac?
da Sunjic leti van, Zukanovic na centralnog beka, a Seo lijevo?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mah Zukanovic bi letio vani (moguce). Ali dobro je sve dok nije Vranjes bek, stoper, vezni. Sta bilo kad imamo bolje od njega..
Selektor je nepredvidljiv, uvijek bude par imena koja se ne ocekuju u postavi. Zavisno kako misli da mu protivnik lezi od igraca do igraca
Meni je Zukanovic najbolji, dosta mi je bolji od Sea. Ne shvatam sto toliko price oko Sea. On je patriota veliki ali kada igra ne igra pametno i previse srlja..
Ali izgleda da u hijerarhiji Zukanovic nije bas glavni.
Spahic bolji sa Vranjesom, losiji sa Sunjicem. Ali u hijerarhiji opet glavni stoper. Bez obzira sto bi mi Zukanovic-Sunjic
Selektor je nepredvidljiv, uvijek bude par imena koja se ne ocekuju u postavi. Zavisno kako misli da mu protivnik lezi od igraca do igraca
Meni je Zukanovic najbolji, dosta mi je bolji od Sea. Ne shvatam sto toliko price oko Sea. On je patriota veliki ali kada igra ne igra pametno i previse srlja..
Ali izgleda da u hijerarhiji Zukanovic nije bas glavni.
Spahic bolji sa Vranjesom, losiji sa Sunjicem. Ali u hijerarhiji opet glavni stoper. Bez obzira sto bi mi Zukanovic-Sunjic
Spahić će sam sebe izbaciti iz prvih 11, pitanje je trenutka kad će ga neko opet napraviti smiješnim i tu mu je kraj. Nadam se da to neće biti u baražu.Momciluk je napisao/la:Jest da si ti selektor, Spahic a jedino Emir moze izbacit iz prvih 11Virtu4l je napisao/la:Šunjić je najsigurniji u zadnjoj liniji, siguran je kao Džeko u napadu.
Koliko si puta gledao Zukanovića i Cocalića na poziciji stopera u reprezentaciji da bi mogao sa sigurnošću tvrditi da su bolji od Šunjića?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šunjić ako ništa ne radi previše gluposti u obdrani i izbacuje loptu na vrijeme, ako tu i tamo ispadne iz odbrane to se desi svakom ali mislim da je Šunjić igrač za baraža, treba nam sigurnost u obdrani a on to svakako ima.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Zukanović bek : Grčka , Andora , Wels , Cipar
Zukanović štoper: Litvanija, Latvija , Slovenija , Alžir , USA .
Zukanović štoper: Litvanija, Latvija , Slovenija , Alžir , USA .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne samo to, odličan je u skoku i sjajno se postavlja, ponekad kasni, ali obično je on najmanje kriv za to.SGD53 je napisao/la:Šunjić ako ništa ne radi previše gluposti u obdrani i izbacuje loptu na vrijeme, ako tu i tamo ispadne iz odbrane to se desi svakom ali mislim da je Šunjić igrač za baraža, treba nam sigurnost u obdrani a on to svakako ima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
zukanović > šunjić > spahić
realno stanje u ovom trenutku kad se sve sabere i oduzme.
realno stanje u ovom trenutku kad se sve sabere i oduzme.
Jel ima kakvih vijesti oko Kolašinca ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja ne znam jesmo mi gledali istu utakmicu sinoć.... po meni je Spaha bio haos dobar! Svaki iole ozbilniji napad je on zaustavio!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Meni je sa Velsom Cocalic bio dobar..
Prije je Spahić ispravljao ostale , sad njega ispravljaju . Ja bih bio najsretniji kad bi štoperski duo činili Šunjić I Zukanović ali to je kako stvari stoje teško izvodivo .
Jeste u drugom poluvremenu kad mu je rečeno da se ne zajebava i da ne petlja. U prvom je bio kritičan. On je zadnji čovjek odbrane, iza njega je samo golman, kad mu lopta prođe ispod noge to se obično kažnjava.FrancescoTotti je napisao/la:Ja ne znam jesmo mi gledali istu utakmicu sinoć.... po meni je Spaha bio haos dobar! Svaki iole ozbilniji napad je on zaustavio!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma sve će zavisiti protiv koga budemo igrali, mislim da Meša šparta odbranu onako kako mu odgovara zbog igre protivničkih napadača. Protiv otočkih selekcija vjerovatno je bolja kombinacija sa dva visoka štopera Šunjić-Zukanović samo što još uvijek nismo došli do te faze da jednog Spahića ostavimo na klupi a da je potpuno spreman. On ili je u prvih 11 ili ne igra nikako, mada vidljiv je pad forme kod njega i u idućem ciklusu ne bih imao ništa protiv Zukanovića na njegovom mjestu.
Protiv reprezentacija koje igraju više po zemlji naravno da su poželjniji brži igrači tipa Bičakčić/Vranješ i Spahić (mada kao što sam rekao u padu je forme što je i razumljivo s obzirom na njegove godine).
Protiv reprezentacija koje igraju više po zemlji naravno da su poželjniji brži igrači tipa Bičakčić/Vranješ i Spahić (mada kao što sam rekao u padu je forme što je i razumljivo s obzirom na njegove godine).
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa to i kazem da jedino sam sebe moze izbaciti iz pocetneVirtu4l je napisao/la:Spahić će sam sebe izbaciti iz prvih 11, pitanje je trenutka kad će ga neko opet napraviti smiješnim i tu mu je kraj. Nadam se da to neće biti u baražu.Momciluk je napisao/la:Jest da si ti selektor, Spahic a jedino Emir moze izbacit iz prvih 11Virtu4l je napisao/la:Šunjić je najsigurniji u zadnjoj liniji, siguran je kao Džeko u napadu.
Koliko si puta gledao Zukanovića i Cocalića na poziciji stopera u reprezentaciji da bi mogao sa sigurnošću tvrditi da su bolji od Šunjića?
Zukanovica sam dovoljno gledao i u klubu i reprezentaciji i po mom misljenju, sto se tice trenutnog kvaliteta i forme, nas ubjedljivo najbolji stoper.
Cocalica sam samo dvaput u klubu gledao, sasvim dovoljno da vidim o kakvom se igracu radi.. ovo poluvrijeme protiv Velsa samo potvrdilo izjave njegovih saigraca u klubu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Po meni, Sunjic je jedini u zadnjoj liniji koji ima zagarantovano mjesto u prvih 11.
Drugi stoper, ako bude dilema Spahic- Zukanovic, mislim da ce se Mesa ipak odluciti za Spahu. Cocalic takodjer odlican.
Lijevi bek Kolasinac, jer je puno jaci od Zukanovica u ofanzivi, barem prema ove dvije zadnje utakmice gdje je Zukanovic uputio 10 losih centarsuteva.
Desni bek i dalje Mujdza, ali mislim da je vrlo moguce da i tu dodje do smjene. Vranjes? Bicakcic?
Uglavnom, odlicno je vidjeti da imamo toliko dobrih alternativa na svaku poziciju
Drugi stoper, ako bude dilema Spahic- Zukanovic, mislim da ce se Mesa ipak odluciti za Spahu. Cocalic takodjer odlican.
Lijevi bek Kolasinac, jer je puno jaci od Zukanovica u ofanzivi, barem prema ove dvije zadnje utakmice gdje je Zukanovic uputio 10 losih centarsuteva.
Desni bek i dalje Mujdza, ali mislim da je vrlo moguce da i tu dodje do smjene. Vranjes? Bicakcic?
Uglavnom, odlicno je vidjeti da imamo toliko dobrih alternativa na svaku poziciju
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, Goalgetter, haklamas i 32 gosta.