Vakat jeOkolele je napisao/la:Pravac Grbavica lagano..
A cemu je vakat tome je i vrijeme
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Vakat jeOkolele je napisao/la:Pravac Grbavica lagano..
Hvala vidio sam, a vidim Zeric na klupi, valjda ce i on zaigrat.ceze je napisao/la:Čutahija, Alihodžić, Osmanković, Ćubara, Duraković, Palić, Hiroš, Šubo, Hajdarević, Ajkunić, Mujagić.

Bas se vidi kvalitet ! Al' sta sve brani Cutahija,nevjerovatnoChWilla je napisao/la:realno ljudi su bolji 2939249458 putaal' u to je pobjeda slađa
Ako ovi lažu onda lažem i ja, do sada su bez greške.JoseMourinho je napisao/la:Ko prenosi tekmu?
Prije par dana se pise po forumu da je duduk I klocanonimni je napisao/la:Ćutahija je zvijer, naklon mu do poda
Kapiten sa brojem 5 je jedini igrac koji moze fizicki parirati austrijancima zna i lopte svakako materijal za prvi tim. Vrijedi spomenuti igrace sa brojevima 11 i 13 jer isto tako odskacu od kvaliteta nase ekipe. Eventalno vrijedi obratiti paznju na igraca sa brojem 6 i to je ukratko to. Hiros se nije naigrao. Ja sam isto bio iznenadjen transformaciom austrijanaca iz odbrane u napad ni jedna ekipa u nasoj ligi nema tu brzinu. Umalo zaboravih Cutahiju veliki potencijal koji jos treba oblikovati u pravog golmana. Pa eto to je 5 igraca vrijednih paznje i siguran sam da ce bar trojica dobiti sansu u buducnosti da debituju za prvi tim.exbabilon je napisao/la:Kako po terenu lete ovi iz Salzburga, tacni pasovi, trka, kombinacije.. sto neko rece na sjeveru ovi bi ligu nasu osvojili. I nasim momcima svaka cast za borbu, parirali su koliko su mogli i kad su imali snage. Malom Harisu svaka cast za drugi go, a Cutahiji naklon do poda.
Nisam neki strucnjak, al i kad bi od ovih momaka imali neku korist od jednog ili dvojice u buducnosti, to bi bilo dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.