Lewa 2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Mustafi je trenutno Bekenbauer za Bastrubera a vjerujem da će tako i biti i do priprema za EP.Besic je napisao/la:Ma Badsutber ako uveže tri utakmice u maju Jogi će njega stavit na spisak 100% neće valjda Rudya ili Mustafija.
Samo da Holger bude zdrav , vidjet ćemo šta će bit .muamerc je napisao/la:Mustafi je trenutno Bekenbauer za Bastrubera a vjerujem da će tako i biti i do priprema za EP.Besic je napisao/la:Ma Badsutber ako uveže tri utakmice u maju Jogi će njega stavit na spisak 100% neće valjda Rudya ili Mustafija.
kako mi nedostaje ovaj olimpijski stadionmoustapha je napisao/la:Malo se boravilo u Minhenu i obisla se neka sveta mjesta.![]()
ma i prosli put protiv arsenala u gostima, bayern je snosio 50% cijene za ulaznice za sve navijace bayerna i opet pokazo kako se brine o svojim navijacima i mislim da bi se nesto slicno moglo opet iskombinovat ako ovaj potez dopre do usiju nase uprave pa da opet par hiljadica PRAVIH navijaca nadglasa pozorisnu atmosferu na emiratesu.orionFCB je napisao/la:Šta ovo čitam da će naši navijači ući na tribine 5 minuta poslije početka tekme protiv MKO u znaku protesta zbog preskupih ulaznica. Navodno, najjeftinija ulaznica za meč Arsenal - Bayern košta €86, što nije ni malo jeftino, pogotovo ako se uporedi s cijenama ulaznica naprimjer u Njemačkoj. U svakom slučaju, dobar potez naših navijača.
Vidim pratiš fudbal u engleskoj, pa si tako mudro napisao ovaj zadnji pasuscoelho41 je napisao/la:ma i prosli put protiv arsenala u gostima, bayern je snosio 50% cijene za ulaznice za sve navijace bayerna i opet pokazo kako se brine o svojim navijacima i mislim da bi se nesto slicno moglo opet iskombinovat ako ovaj potez dopre do usiju nase uprave pa da opet par hiljadica PRAVIH navijaca nadglasa pozorisnu atmosferu na emiratesu.orionFCB je napisao/la:Šta ovo čitam da će naši navijači ući na tribine 5 minuta poslije početka tekme protiv MKO u znaku protesta zbog preskupih ulaznica. Navodno, najjeftinija ulaznica za meč Arsenal - Bayern košta €86, što nije ni malo jeftino, pogotovo ako se uporedi s cijenama ulaznica naprimjer u Njemačkoj. U svakom slučaju, dobar potez naših navijača.