Čovječe kako ne možeš da skontaš neke stvari? Meša od kada je došao nosi sa pritiskom javnosti i velikim očekivanjima navijača, vratio nas je na pobjednički kolosijek, konstanto ima problema sa povredama sa igračima koji ne igraju u svojim klubovima?hurem je napisao/la:Jarane, zahtijevam malo postovanja kada me uzimas u usta, i mene i moje postove...SlevinKelevra je napisao/la:Sta kaze onaj? I Pape bi dobio Vels, Izrael i Kipar? Mislim, kakve veze ima to sto prije svega nekoliko mjeseci nije dobio niti jednu od ove tri ekipe, a od dvije je dozivio i sramne poraze...Koja stoka, yebote
to sto ti ne zelis da vidis neke stvari to me ne interesuje...nadojen si Mesom i vise sretnim rezultatima nego sto su neki bili nadojeni Safetom Susicem, i dan danas...pa ne vidis neke ocigledne stvari (bezidejna igra), naravno negativne u moru pozitivnih, pa se postavlja pitanje zasto ne bismo smjeli spomenuti i ukazati na te negativne stvari...da li zbog dezurnih forumasa poput tebe? - ne, Boze sacuvaj...
Kao i vecina, od 5 stvari koje se spomenu u postu, ti vidis samo jednu (najmanje bitnu) i nje se uhvatis kao dijete dudle i ne popustas, a zanemaris sve ono bitno u postu...isto kao Virtual, zakacio se Spahe i nema obraza da prizna da je bio fauliran protiv Nigerije iako je to cijeli svijet vidio i to dvostruki prekrsaj (saplitanje nogama i povlacenje rukama).
Garantujem ti da bi i Susic pobijedio ovih 5 utakmica "biti ili ne biti", sigurno bi se i on uozbiljio do tih odlucujucih tekmi i dobro se skontao...ali hvala Bogu pa je otisao zbog boljitka repke u buducnosti (profesionalan Mesin rad i pozivanje kvalitetnih, potencijalnih reprezentativaca koji to zasluzuju, itd).
Zar ti zaista mislis da je neka mudrost pobijediti Andoru i Izrael kod kuce, tada bi se vec podiglo samopouzdanje pred Wales i odlucujuce utakmice...s onim igracima cak vjerujem da Susic ne bi izgubio u Belgiji...Pape je bio i u tezim situacijama (pobijediti Rumuniju u odlucujucoj utakmici, Grcku, Slovacku, Bjelorusiju...sve jece ekipe od Izraela i Andore za klasu...)
Kakav je to onda Portugal kada je sebi dozvolio poraz od Albanije i remi s Kiprom na svom terenu, Mourinho gubi od Palaca...i tako mozemo u nedogled nabrajati...vodeci se tvojom logikom razmisljanja...
Bili smo dosta blize porazu protiv Walesa, bas me interesuje sta bi govorio da smo kiksali...ti ako si slijep ja nisam, totalno neuvjerljiva igra u svih 5 utakmica, a imamo znanja i potencijala za mnogo bolje, o tome se radi...vise sretne nego spretne pobjede i tu sva prica zavrsava...zasto taj Djuric nije dao gol glavom protiv Andore? (a opet ja sam prepoznao njegovu vaznost za ove dvije posljednje utakmice za razliku od tebe...).
Mesu za sada prate rezultati, samo se postavlja pitanje do kada s ovakvom igrom...kao sto sam govorio, Mesi skidam kapu za sav rad mimo terena i vise sam ga zelio za selektora od tebe, ali on nasu igru mora unaprijediti ili nas nema...nece nas uvijek sreca tako maziti, da budemo slabiji na terenu i bez prilike na utakmici a da pobijedimo...
i opet napisah svasta bez pretjeranog obrazlaganja jer nemam vremena za to kao neki...
Poenta: nije tolika mudrost bila pobijediti ovih 5 od 6 utakmica s obzirom na kvalitet protivnika i domacinstva, pa i raspored utakmica (da smo u junu igrali s Walesom nikad ih Mesa ne bi pobijedio)...pogotovo ove pobjede nisu nesto nemoguce kao sto neki govore, vec nesto sasvim realno...o tome se radi...
Svi skidaju kapu za Mesin rad, ali kritikuju igru u polju, i to s pravom
Turska se izvukla iz mnogo vecih go.v.ana i to s istim selektorom koji ih je i uvukao u ta go.v...i to protiv 6 puta jacih selekcija (ceska, holandija, island...)...S dr.strane Holandija nije, iako je promijenila selektora...
o cemu mi ovdje pricamo? ?
Šta misliš da je čovjek čarobnjak yebote da u pola godine od raspale ekipe napravi Njemačku? Ima rezultat, u igri smo za prvenstvo što je nekima bilo nemoguće prije godinu dana. Nemate pravo da mu prigovarate sve dok pobjeđuje, kad prvi put al' pazi prvi put kiksa a da nas taj kiks košta e onda opletite do mile volje a ovako stvarno nema smisla.
Spominjete Safeta koji nas je uvalio u ova ****, koji nam je napravio rasulo od reprezentacija i stavljate ga u istu rečenicu sa Mešom, pojedinci čak vjeruju da bi Safet bio bolji. Ili ste ludi ili ste slijepi pored očiju.