Norvezani misle da imaju najbolje sanse sa Madjarskom, a najgori protivnik im je Ukrajina.Elegant je napisao/la:Dijasporci iz Danske i Norveske, sta pisu mediji tamo, forumi ?
Slovenija
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - ? (Baraž)
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj novi bijeli dres, ce da bude preyeben
A sto se tice baraza, zasto se mi zamaramo sa protivnicima? Neka se oni zamaraju sa nama, ipak smo najskuplja ekipa u barazu, jedini koji su bili na zadnjem SP, zadnjih 6 utakmica-5 pobjeda, najjaci koeficient medju nosiocima,...
Mi mozemo sami sebe pobijediti i toga se ja najvise bojim. Ako budemo igrali onako kako znamo, prolazimo mi ovo laganini
A sto se tice baraza, zasto se mi zamaramo sa protivnicima? Neka se oni zamaraju sa nama, ipak smo najskuplja ekipa u barazu, jedini koji su bili na zadnjem SP, zadnjih 6 utakmica-5 pobjeda, najjaci koeficient medju nosiocima,...
Mi mozemo sami sebe pobijediti i toga se ja najvise bojim. Ako budemo igrali onako kako znamo, prolazimo mi ovo laganini
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ima li ko da nas priželjkuje? 
Samo da ne dobijemo Portugal.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Irci za vrijeme tekme Cipar-BiH, čitavo vrijeme navijali za Cipar i radovali se njihovim golovima, a kad smo mi zabijali, pisali su: fucking Bosnia i slično 
Ljudi ako ko ima linkove foruma od Iraca (razumjet' ću šta pišu) da postavi ovdje.. taman da se regisitrujem 
- Ponos Torina
- Kontakt:
I asked the head of the Welsh fans what he thought of Bosnia. He rates them and said we'd be best of avoiding them.

Volio da izbjegnemo Irsku ali sve mi mirise da cemo protiv njih igrat 100%
Vidim pojedini spominju Waltersa i O shea kao da je neki hendikep njihovo neigranje ali vjerujte da nije hendikep,njihovi igraci su tu negdje svi podjednake kvalitete,mozda par njih se istice ali ne u toj mjeri kao sto je kod nas npr Dzeko,Pjanic...
Oni bi nas da izbjenu u sirokom luku...Ono sto me je iznenadilo je da su poprilicno objektivni sto se tice svojih sansi i kvaliteta njihove reprezentacije i dosta su realni....
I zamolio bi ove Bosnje da puste ljude na miru

Volio da izbjegnemo Irsku ali sve mi mirise da cemo protiv njih igrat 100%
Vidim pojedini spominju Waltersa i O shea kao da je neki hendikep njihovo neigranje ali vjerujte da nije hendikep,njihovi igraci su tu negdje svi podjednake kvalitete,mozda par njih se istice ali ne u toj mjeri kao sto je kod nas npr Dzeko,Pjanic...
Oni bi nas da izbjenu u sirokom luku...Ono sto me je iznenadilo je da su poprilicno objektivni sto se tice svojih sansi i kvaliteta njihove reprezentacije i dosta su realni....
I zamolio bi ove Bosnje da puste ljude na miru
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 16 okt 2015, 00:32, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Irci nas mnogo respektuju, iako neam blage zašto, al' et'HariTz je napisao/la:Ljudi ako ko ima linkove foruma od Iraca (razumjet' ću šta pišu) da postavi ovdje.. taman da se regisitrujem
http://www.ybig.ie/forum/play-off-draw_ ... page1.html
Pa dobro, sigurno da neće biti tipa ma hajd, yebo malu Bosnu, 'ta će oni.. ali opet, nešto i meni čudno da pokazuju mnogo respekta.Chinaglia je napisao/la:Irci nas mnogo respektuju, iako neam blage zašto, al' et'HariTz je napisao/la:Ljudi ako ko ima linkove foruma od Iraca (razumjet' ću šta pišu) da postavi ovdje.. taman da se regisitrujem
Hvala
činjenica je da smo poslije ili prije Mađarske, najpoželjniji nosioc, ko će poželjeti Ukrajinu ili Švedsku
ja se nadam Slovencima ili Ircima, o prvima ne treba trošit' riječi, a ovi drugi su kao Wales, protiv njih ćemo držat' loptu, jer nisu tehnički jaka ekipa
Danska i Norveška su meh, kako kad .. nekad dobri, nekad sranje
ja se nadam Slovencima ili Ircima, o prvima ne treba trošit' riječi, a ovi drugi su kao Wales, protiv njih ćemo držat' loptu, jer nisu tehnički jaka ekipa
Ne pokazuju oni mnogo respekta,pokazuju taman koliko nasa reprezentacija zasluzuje, nego vi pokazujete malo.
Prosjecan Irski navijac bi po logici stvari trebao potcjeniti nasu reprezentaciju ali on to ne radi,paradoks je da to radi prosjecan navijac nase reprezentacije.
Doduse,to je samo na forumu s.s,napolju stvari stoje sasvim drugacije.
Prosjecan Irski navijac bi po logici stvari trebao potcjeniti nasu reprezentaciju ali on to ne radi,paradoks je da to radi prosjecan navijac nase reprezentacije.
Doduse,to je samo na forumu s.s,napolju stvari stoje sasvim drugacije.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 16 okt 2015, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
cekam zrijeb u nedelju kao da se radi o utakmici, ako izvucemo Sloveniju to ce biti ravno pobjedi
moje misljenje koje bi nam bile sanse
Slovenija 90%
Norveska 70%
Irska 55%
Danska 50%
Slovenija 90%
Norveska 70%
Irska 55%
Danska 50%
Don't believe the hype.
-
bordobijeli
- Kontakt:
a ne znam meni sve izgledaju ekipe podjednake i nosioci i oni koji nisu jedino bi Švedsku izdvoijo kao favorita koga god da dobiju,ostalo mi je sve 50-50 .ima razlika sigurno u timovima ,stilu igre,ko kome lezi i te stvari ali kad se krene s centra misljenja sam da je u barazu sve 50-50 nema portugala ,spanije ,njemacke ovo mi je sve podjednakoakisarajevo92 je napisao/la:cekam zrijeb u nedelju kao da se radi o utakmici, ako izvucemo Sloveniju to ce biti ravno pobjedi
Slovenija 90%
Norveska 70%
Irska 55%
Danska 50%
- invincible1921
- Kontakt:
Al cuj vizaChinaglia je napisao/la:Irci nas mnogo respektuju, iako neam blage zašto, al' et'HariTz je napisao/la:Ljudi ako ko ima linkove foruma od Iraca (razumjet' ću šta pišu) da postavi ovdje.. taman da se regisitrujem
=\_1921_/=
žrijeb još nije ni počeo, a oni već razrađuju rute, spominju Tuzlu, ovo, ono 
Znam da nismo jos ni baraz prosli.. ali ukoliko neko nije znao za ovo nek pogleda,ja sam tek veceras saznao,oznaceno je crvenim u desnom cosku ,bas zanimljivo 
p.s. Dakle na evropskom prvenstvu bit ce 6 grupa po 4 reprezentacije a prve dvije i 4 najbolje treceplasirane
reprezentacije idu u top 16 tj u osminu finala 
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pa ja to se zna od kada se zna da 24 repke učestvuju, za 1/8 finala ti treba 16 ekipa, moraju i 4 trećeplasirana dalje 
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Otkrio brat vatru. Cijelo vrijeme sam bio u neznanju pitajuci se kako ce se osmina finala igrati sa samo 12 repki.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Ja stvarno pratim fudbal ,statistike,informacije i sve a vidi kad sam tek za ovo saznaoJoseMourinho je napisao/la:Pa ja to se zna od kada se zna da 24 repke učestvuju, za 1/8 finala ti treba 16 ekipa, moraju i 4 trećeplasirana dalje
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
hahahha jbg brate nikad mi nije naumpalo nakon sto sam saznao da ce biti 24 reprezentacije koliko ce ih proci,kako i sta.. previse sam bio "preokupiran" kvalifikacijama BiHGabrielBatistuta je napisao/la:Otkrio brat vatru. Cijelo vrijeme sam bio u neznanju pitajuci se kako ce se osmina finala igrati sa samo 12 repki.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 63 gosta.