FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 16 okt 2015, 09:33

Stariji Sehic je s prvim timom. Mladji je bio povrijeđen ali bi trebao igrati za juniore protiv Zrinjskog u nedjelju.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 16 okt 2015, 09:42

zaboljisportuBiH je napisao/la:Naravno da je odlična stvar što više sponzora. Bolje je više malih nego jedan veliki. Prosjek je sigurno veći od 5000, što znači da je dovoljno recimo za plate, mada ima tu dosta u naturi što bi se reklo. Npr ovaj Oktal daje medicinsku opremu. Ne možeš to iskorisitit na plate ali ne moraš na to davati keš pa ti ostaje za plate keš itd itd. SAmo naprijed. Tako treba.Nemojte odmah prejudicirati za Skakića. Mislim da je on najbolji sudija u BiH i ako je nekad pogriješio jbg. On u Širokom nije griješio nego pomoćnik.
Niko mi još ne odgovori šta je sa Šehićima?
To je odlično jer klub ne mora trošiti svoja sredstva a opremu svakako mora nabaviti. Samo neka nalaze takve sponzore da klub ne mora plaćati ništa što ne mora a ništa ga ne košta što će nekakva tabla visiti na Grbavici. ;) Najbitnije je troškove smanjiti, bravo za upravu. :clap:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 16 okt 2015, 10:05

Genie je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Naravno da je odlična stvar što više sponzora. Bolje je više malih nego jedan veliki. Prosjek je sigurno veći od 5000, što znači da je dovoljno recimo za plate, mada ima tu dosta u naturi što bi se reklo. Npr ovaj Oktal daje medicinsku opremu. Ne možeš to iskorisitit na plate ali ne moraš na to davati keš pa ti ostaje za plate keš itd itd. SAmo naprijed. Tako treba.Nemojte odmah prejudicirati za Skakića. Mislim da je on najbolji sudija u BiH i ako je nekad pogriješio jbg. On u Širokom nije griješio nego pomoćnik.
To je odlično jer klub ne mora trošiti svoja sredstva a opremu svakako mora nabaviti. Samo neka nalaze takve sponzore da klub ne mora plaćati ništa što ne mora a ništa ga ne košta što će nekakva tabla visiti na Grbavici. ;) Najbitnije je troškove smanjiti, bravo za upravu. :clap:
Slažem se. I ja sam to rekao u nastavku. ne baš na način kao ti ali eto.

Hvala @FKZ1921. Zabrinuh se jbg. Vidim obojica fale. Ovaj stariji je mogao igrati. Žao mi što nije, a i ovaj mlađi mi je na derbiju bio jedan od boljih pa mi i za njega žao. Mislim da bi i on mogao dogurati do prvog tima, a i mlađi je godinu kao Žera i Mujaga. Kontam obojica fale da nisu negdje puhnuli nedo Bog. Zna li se kad je u nedjelju protiv Zrinjskog?

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 16 okt 2015, 10:10

Jel sutra Sablja na klupi, nema nikakve suspenzije?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 16 okt 2015, 10:16

ABd zrinjski odradit dobro, a onda protiv goska ce valjda priliku za igru dobit hasanovic (starter) i zeric.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 okt 2015, 10:19

Koliko sam ja upratio nigdje nije bilo zvanicne informacije da je Edis suspendovan.Samo ona spekulacija na ovom portalu...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 16 okt 2015, 10:42

Kaznjen je i nece biti na klupi.Vraca se protiv Celika,jer ce odraditi kaznu u kupu jednu utakmicu i utakmicu u subotu.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 16 okt 2015, 10:58

Steta !!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 16 okt 2015, 11:08

ŽEELJOOO ALEE !
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 16 okt 2015, 13:20

Hajde Željo zabij goo ooooo

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 16 okt 2015, 13:49

slika
Ovo mi brazilče postaje draže od Nyeme :njanjanja: :bih:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 16 okt 2015, 14:06

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Genie je napisao/la:
Slažem se. I ja sam to rekao u nastavku. ne baš na način kao ti ali eto.

Hvala @FKZ1921. Zabrinuh se jbg. Vidim obojica fale. Ovaj stariji je mogao igrati. Žao mi što nije, a i ovaj mlađi mi je na derbiju bio jedan od boljih pa mi i za njega žao. Mislim da bi i on mogao dogurati do prvog tima, a i mlađi je godinu kao Žera i Mujaga. Kontam obojica fale da nisu negdje puhnuli nedo Bog. Zna li se kad je u nedjelju protiv Zrinjskog?
Kadeti u 12,juniori u 14

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 okt 2015, 14:15

slika
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 16 okt 2015, 14:19

Ova pauza sigurno je dobro došla, da igrači još bolje usvoje Edisov režim rada..Ali da je dugo trajala, kao vječnost ako mene pitate, naročito zbog rezultata u zadnjem kolu :njanjanja: .
Samo da se je vratiti neporažen iz Mostara da zaokružimo sve pozitivno što se desilo na derbiju. Na psihološkom planu bi mnogo značilo jer nam dolazi niz relativno lakših utakmica, iako kad je ova sezona u pitanju, sve treba uzeti sa rezervom. Od Čelika pa do imamo te ''lakse'' utakmice i to se mora iskoristiti.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 16 okt 2015, 15:13

Jaozinho22 je napisao/la:slika
Ovo mi brazilče postaje draže od Nyeme :njanjanja: :bih:
Na stranu fb, ali ja mislim da će u drugom djelu biti TOP na terenu.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 okt 2015, 15:42

Svi smo mi sablja.Brazilca u spic a Kokota na krilo i bice sve u dure.Zrinjski pada.

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 16 okt 2015, 15:48

Astren je napisao/la:Ova pauza sigurno je dobro došla, da igrači još bolje usvoje Edisov režim rada..Ali da je dugo trajala, kao vječnost ako mene pitate, naročito zbog rezultata u zadnjem kolu :njanjanja: .
Samo da se je vratiti neporažen iz Mostara da zaokružimo sve pozitivno što se desilo na derbiju. Na psihološkom planu bi mnogo značilo jer nam dolazi niz relativno lakših utakmica, iako kad je ova sezona u pitanju, sve treba uzeti sa rezervom. Od Čelika pa do imamo te ''lakse'' utakmice i to se mora iskoristiti.
Po dosadasnjem toku sezone za nas bi bolje bilo da poslije Celika ide Siroki...Nadam se da sa Edisom mijenjamo pristup na ovim 'malim' utakmicama...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 16 okt 2015, 16:16

Na svetom jugu tvoje mjesto je prazno, legendo naša čuvat ćemo ga časno !
Mirza Raščić
16.4.2015 - 16.10.2015
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

BHDragons
Kontakt:

Post Postao/la BHDragons » 16 okt 2015, 19:35

R.I.P. Mirza Raščić
16.4.2015 - 16.10.2015
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 okt 2015, 19:44

evo i blagojević na hajatu završava izjavu sa sve će biti OK :zviz:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MukiBek i 24 gosta.