bagrcavi je napisao/la: Camac eksport import javite se na pp trenutni imamo akciju jahte, camci i teretni brodovi.
@DANTES uz bracu iz Laibacha !
Neko mora da stane na put sabancini iz krsa 'ercegovackoga. Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bagrcavi je napisao/la: Camac eksport import javite se na pp trenutni imamo akciju jahte, camci i teretni brodovi.
Neko mora da stane na put sabancini iz krsa 'ercegovackoga. Dream teamKawhi je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Wife Showers With The Babysitter.Captain4 je napisao/la:Zna li neko neki film dobar![]()
Ih kad sam ga pregledao. Fantazija.

500 KM kazne i vozačka. Pun mi q ovakvih kretena.filip13 je napisao/la:Parking papanluk mjeseca. Jedan nesavjesni vozač uspio je jutros blokirati tramvajski saobraćaj u centru Sarajeva nakon što je svoje vozilo parkirao tik do pruge. Uzaludni su bili pokušaji vozača vozila gradskog prijevoza i ostalih učesnika u saobraćaju da pronađu vozača i zamole ga da skloni automobil.
Višeminutna potraga na kraju je ipak donijela rezultat pa je saobraćaj normaliziran. Policija nije intervenirala pa ja parking papak dana prošao bez kazne.
Podsjećamo, prije desetak dana u sarajevskom naselju Marijin-Dvor desila se slična situacija, ali je tada vozilo uklonjeno reakcijom putnika iz tramvaja
Otkad se nisam čuo s tobom ybt.Dex je napisao/la:Kako ste
Sjecam se da su jednom ovako na Breci, naselje u SA za one koji ne znaju, dobro sjebali dasu u nekakvom Audiu. Ostavio auto gdje nije trebao i napravio sranje. Konta murija ne moze nista jer on ima vezze, ali raja zato moze. Izbusene gume, benzin otisao a stakla isarana cim sve ne. Poceli nakon toga gospodski da parkiraju i dobro da paze.filip13 je napisao/la:Parking papanluk mjeseca. Jedan nesavjesni vozač uspio je jutros blokirati tramvajski saobraćaj u centru Sarajeva nakon što je svoje vozilo parkirao tik do pruge. Uzaludni su bili pokušaji vozača vozila gradskog prijevoza i ostalih učesnika u saobraćaju da pronađu vozača i zamole ga da skloni automobil.
Višeminutna potraga na kraju je ipak donijela rezultat pa je saobraćaj normaliziran. Policija nije intervenirala pa ja parking papak dana prošao bez kazne.
Podsjećamo, prije desetak dana u sarajevskom naselju Marijin-Dvor desila se slična situacija, ali je tada vozilo uklonjeno reakcijom putnika iz tramvaja
Nesto momakMaestro^^ je napisao/la:Otkad se nisam čuo s tobom ybt.Dex je napisao/la:Kako ste![]()
Kakvo je stanje gore ? Kako taj fax ide ?
Mi bile u ovom tramvaju i kontamo sta se desava. Policije na sve strane.filip13 je napisao/la:Parking papanluk mjeseca. Jedan nesavjesni vozač uspio je jutros blokirati tramvajski saobraćaj u centru Sarajeva nakon što je svoje vozilo parkirao tik do pruge. Uzaludni su bili pokušaji vozača vozila gradskog prijevoza i ostalih učesnika u saobraćaju da pronađu vozača i zamole ga da skloni automobil.
Nemo' ti meni tu natürlich, nego mi kazi na koju ces stranu.samo_lijevo je napisao/la:Natürlich.
Na koju ces ti stranu?Bosniacum Lilium je napisao/la:
tako i treba, vodi i onu malu, bildajte hormone srece
Ma zagino na kraju, valja sad Goleta stić nekakoMaestro^^ je napisao/la:Stvarno te nigdje nema. Nek' te sramota bude.
Neka je vrijeme dobro , to je bitno. Kako bola fax ,kako završi prva godina , to mi ne reče , gdje mi je Gole ?
samo_desnouschtipak je napisao/la:Na koju ces ti stranu?Bosniacum Lilium je napisao/la:
tako i treba, vodi i onu malu, bildajte hormone srece
![]()
I bujrum, haj' i ti s nama.
Mala je veca od mene, ali sam ja starija.
Auu šteta , stići ćeš ti njega aBd , jak je on ipak.Dex je napisao/la:Ma zagino na kraju, valja sad Goleta stić nekakoMaestro^^ je napisao/la:Stvarno te nigdje nema. Nek' te sramota bude.
Neka je vrijeme dobro , to je bitno. Kako bola fax ,kako završi prva godina , to mi ne reče , gdje mi je Gole ?![]()
Ma voda žene neke samo
Bildamo komplekse drugim ženama.Bosniacum Lilium je napisao/la: tako i treba, vodi i onu malu, bildajte hormone srece
Ma povedi i njega, dobro je dijete.Bosniacum Lilium je napisao/la:
E pa ne mogu da vjerujem da sam propustila zbog petominutnog predavanja.uschtipak je napisao/la: Sta mogu ja kad nam Kemal ne da sa predavanja. Moze pilates cekat'.
Haj' mi pomozite da pride dovucem na tekmu, ne ide mi se sa jaranom.