Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
A moze biti i da ga cuva za Olympiakos jos vjerovatnije.
@Captain4 **** ga desava se. Svaki igrac zeli da postigne gol to je sve normalno. Glavno je da ipak zabio i danas.
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
KlotzAjzea je napisao/la:Ma idemo dalje
Voli te tvoje Sarajevo.
Uvijek me ispoštuješVirtu4l je napisao/la:KlotzAjzea je napisao/la:Ma idemo dalje
Izgleda da smo ja i Ajax najglasniji na ovoj temi
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Naravno ne smije se Mesi zamjeriti sto nece igrati u barazu jer je u takvim utakmicama to prevelik rizik zbog pritiska. Ako nastavi ovako ceka ga svijetla buducnost, samo laganini, neka ga jos iducu sezonu u Dinamu, prekuca ligu do tad i transfer u dobar klub uopste nece doci u pitanje. I da, samo bez ozbiljnijih povreda, vremena ima dosta.
Sta fali ?Ajzea je napisao/la:Izgleda da smo ja i Ajax najglasniji na ovoj temi
Pa ništa, kad momak završi u Realu k určit ćemo se ostalima i govoriti kako smo mi jedni od rijetkih koji su prepoznali talenat HodzićaAjax je napisao/la:Sta fali ?Ajzea je napisao/la:Izgleda da smo ja i Ajax najglasniji na ovoj temi
Šala naravno
SPARTANS FC
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zato sto prate to trziste intenzivno kao i ostatak timova iz Serije A. Livaja im se nije isplatio, Brozovic se jos dokazuje a na Kovacicu su profitirali.Donnie Darko je napisao/la:Zasto uvijek Inter
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Za Inter i takve klubove je po meni još uvijek rano.
Veliki je talant i dobar je klub izabrao. Samo treba da ide korak po korak. Znaci sezonu, dvije u HNL-u po dvadesetak golova po sezoni pa tek onda u Inter i slicne klubove. Trenutno nebi bio u prvom planu u Interu sto ne znaci da nece biti nekada. Da je neki manji klub Chievo, Bologna i nesto tako tu bi vec sada bio u prvom planu. Samo onda mu je bolje ostati tu gdje jeste trenutno.Ajzea je napisao/la:Pa ništa, kad momak završi u Realu k určit ćemo se ostalima i govoriti kako smo mi jedni od rijetkih koji su prepoznali talenat Hodzića![]()
![]()
Šala naravno
- Goalgetter
- Kontakt:
Hajduk, Bayern, Arsenal -> nije odigrao ni minute. Razumijem ja taktika, i slicno, ali mislim zasluzio je sansu zbog ovog ucinka u ligi.
Ja kontam da je bolje da ne igra nikako, da se istaknu ovi standardni i da ih neko kupi a onda on stupa na scenu do vrhunca.Goalgetter je napisao/la:Ne dobije li neku minutazu protiv Olympiacosa, e onda stvarno ne znam.
Hajduk, Bayern, Arsenal -> nije odigrao ni minute. Razumijem ja taktika, i slicno, ali mislim zasluzio je sansu zbog ovog ucinka u ligi.
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 231983, al87, arabijskisupi, Balorda, BarbareZeljin, bartoli, Bejker, bhfanatic14, Bing [Bot], Biscione, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, CHR, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, DeeWa, eaglebvb09, enobarca, FerdinandF, Fudbalbr1, fukare987, galia95, Goalgetter, Gomis99, Google Adsense [Bot], HariTz, hujdur007, IgmanskiVukovi, inzomni, Jegres, kakarut, KarlMarx, kolezeljovac, Konzerva, L-Train, Lavcina, Ledara, lol89, LondonBlues, Maestro^^, Majstorinho, Micron, myself, N3R3D, napapijri1987, NazorUso, ovisnik, Proximic, RaymondRed, RaZuti, RobijasiZenica1988, Sarun, Sheyi, shminka, signalidunapark, Slobodanpad1945, sLucajni, StevieG8, tale07, THEC, travuljasSs, tuzlanskinacin, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, voltron30, Wagner96, Wisey, Wolffire, Yucca, zemuntrg i 574 gosta.