Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma šta nam ovo govori Adilović? Zar nisu Željina dijeca najveći favoriti za osvajanje šampionata 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Livaja, Kokot, Ribar sve dijete do djetetasasistika je napisao/la:Ma šta nam ovo govori Adilović? Zar nisu Željina dijeca najveći favoriti za osvajanje šampionata
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Dijeca sigurno nisu,djeca već možda i jesusasistika je napisao/la:Ma šta nam ovo govori Adilović? Zar nisu Željina dijeca najveći favoriti za osvajanje šampionata

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ko prenosi sutra tekmu iz Mostara?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Moja Tv.
Hoće li biti prenosa ovog drugog sarajevsko-mostarskog derbija?
-
- Kontakt:
Bht Nedjelja 15.00 hMojGradMojKlub je napisao/la:Moja Tv.
- Beduin
- Kontakt:
Zato mi imamo konstantu kod klubova PL, nema velikih varijacija sa 500 na 5000.Signore je napisao/la: Ja u PL dosta pratim posjetu i to je ono sto govorim, prosjek je najmanje bitan. Dzabe tih 6.400 kad ih jedna utakmica navuce. Bolje da je prosjek 4.000, ali da je bilo svaku utakmicu 3-5.000.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nemoj ovog uzimati za ozbiljno, kad sam maloprije ušao na temu Zrinjskog sve mi se samo rekloJaozinho22 je napisao/la:Dijeca sigurno nisu,djeca već možda i jesusasistika je napisao/la:Ma šta nam ovo govori Adilović? Zar nisu Željina dijeca najveći favoriti za osvajanje šampionata

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Jaozinho22
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Nemoj ovog uzimati za ozbiljno, kad sam maloprije ušao na temu Zrinjskog sve mi se samo rekloJaozinho22 je napisao/la:Dijeca sigurno nisu,djeca već možda i jesusasistika je napisao/la:Ma šta nam ovo govori Adilović? Zar nisu Željina dijeca najveći favoriti za osvajanje šampionata

JEDAN GRAD JEDNA LJUBAV (dokumentarni film)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Plаnirаli smo dа Mihаjlo Sаvаnović drugu utаkmicu suspenzije zbog crvenog kаrtnа u Zenici odrаdi u Zvorniku nа utаkmici Kupа Republi ke Srpske, аli je tаj meč odgođen, tаko dа će morаti dа propusti i ovаj duel, а srećom, u ekipu se vrаćа Elvir Koljić, koji je odigrаo polа sаtа u utаkmici sа Trаvnikom i pokаzаo dа je izаšаo iz povrede, te dа je spremаn zа nаstаvаk polusezone.

Tako je kraljino,kad vi po deset dana iza tekme perete nas il druge onda je OK jelde?FaraonTM je napisao/la:Nemoj ovog uzimati za ozbiljno, kad sam maloprije ušao na temu Zrinjskog sve mi se samo rekloJaozinho22 je napisao/la:Dijeca sigurno nisu,djeca već možda i jesusasistika je napisao/la:Ma šta nam ovo govori Adilović? Zar nisu Željina dijeca najveći favoriti za osvajanje šampionata

Apsolutno oksasistika je napisao/la:
Tako je kraljino,kad vi po deset dana iza tekme perete nas il druge onda je OK jelde?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tačno je da su djeca,djeca do mene je.Hvala na korekciji pravopisa Dr.KaraklajićuJaozinho22 je napisao/la:Dijeca sigurno nisu,djeca već možda i jesusasistika je napisao/la:Ma šta nam ovo govori Adilović? Zar nisu Željina dijeca najveći favoriti za osvajanje šampionata

- Jaozinho22
- Kontakt:
OK,HVALA.sasistika je napisao/la:Tačno je da su djeca,djeca do mene je.Hvala na korekciji pravopisa Dr.KaraklajićuJaozinho22 je napisao/la:Dijeca sigurno nisu,djeca već možda i jesusasistika je napisao/la:Ma šta nam ovo govori Adilović? Zar nisu Željina dijeca najveći favoriti za osvajanje šampionata
Ne boli poraz koliko bole šutevi u okvir gola !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Beduin
- Kontakt:
Ako te Pastrmka vidi da spominjes suteve kao nesto relevantno, yebo si jeza u ledja.Ajzea je napisao/la:Ne boli poraz koliko bole šutevi u okvir gola !

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
drina-sloboda nema u ponudi
je li moguce, ipak su to velike postenjacine iz TK kantona 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sloboda je kvalitetnija i favorit. A i ako nekome trebamo pustiti, pustićemo Slobodi jer nam je puno draža od sarajevskih klubova.
Što se tiče para, nije toliko loša situacija kao što su neki predstavljali, dobili smo prvostepenu presudu za Miroslava Stevanovića, 75000 evra Drina će dobiti od tog slučaja. Naravno svaka druga para u ovoj situaciji znači, a ako možemo, zašto da ne prodamo Slobodi.
Što se tiče para, nije toliko loša situacija kao što su neki predstavljali, dobili smo prvostepenu presudu za Miroslava Stevanovića, 75000 evra Drina će dobiti od tog slučaja. Naravno svaka druga para u ovoj situaciji znači, a ako možemo, zašto da ne prodamo Slobodi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.