Jao Lopine, mnogo logican decko. juventus ima najlosiji start ikada, inter pri vrhu i Lopina ocekuje da inter kaze: "oni su juventus, mi smo inter . poraz bi bio i vise nego dobar. Forza inter". Ja nisam primjetio replike na ovom forumu u izjavama mnogih Juventina koji kazu da je liga dosadna, da nemaju konkurenciju, da nije zanimljivo osvajati pored ovakve konkurencije....
Isto ko sto Vi imate apsolutno pravo da to s razlogom govorite posljednjih 4-5 godina, tako i Inter ima pravo trentno da se lozi kako ce dobit juventusa, kako napadaju scudetto.... Psihologija je cudo. Dovoljno je pogledati juventus. Prije 3 godine su imali smijesan tim u odnosu na ovaj koji imaju trenutno ali su imali psihu pobjednika ( a imali su je jer si imali igrace koji imaju te osobine), sad ima kvaliteta a gube se bodovi od udina, frosinonea. Psiha i nista drugo.
Isto kao sto je i inter zadnjih 5 godina bio losije pozicioniran nego sto stvarno vrijedi. Bili su takvi jer nisu imali psihu. Sad se loze, ne bi li stvorili pobjdnicki mentalitet.
Misljenja sam da to na kraju nece uroditi plodom jer fali kvaliteta u ovom Interu da se stvorila pobjednicka ekipa, ali sam siguran da su barem 4 boda ove sezone osvojena tim samopouzdanjem i lozionom. Ne vidim zasto se ne loziti i protiv Juventusa.
Tako da dajem podrsku interovoj lozioni:
RASUT CEMO VAS KO TESPIH OD 99