Adidas "oblaci" 27 reprezentacija u Europi, a Puma 5, pa im je i lakse da budu unikatniQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja mislim da je jedina puma kojanse trudi oko dizajna za repkeFrancescoTotti je napisao/la:Dobro kaze onaj ukrajinac, adidas nas je razocarao. Mislili smo da ce bar za EURO svakoj reprezentaciji dati neke njene posebne crte a opet idu isti dizajni za vise reprezentacija.
Nadam se da ce ovakav biti samo kod nas i Ukrajine, tj. da ovo ne budu oni 'sa lagera'...
ovo danas postaje sve isto
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Don't believe the hype.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne moze ovo primirisati Nikeu Engleske ili Francuske 
Dresovi Spanije i Njemacke su vrh, ali ovo ostalo kenjaju. A opet su najbolji koje smo imali od pamtivjeka..
Dresovi Spanije i Njemacke su vrh, ali ovo ostalo kenjaju. A opet su najbolji koje smo imali od pamtivjeka..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Italija ce uvijek imati najljepse dresove
( i Hrvatski spada medju ljepse zbog svoje unikatnosti)
Spanija je nekad imala bolje dresove, dok im nisu bili jednobojni dres i sorcevi, sada vise lice na Rusiju
naš najbolji je onaj u Parizu 2011.g, tad smo najbolje izgledali
Spanija je nekad imala bolje dresove, dok im nisu bili jednobojni dres i sorcevi, sada vise lice na Rusiju
naš najbolji je onaj u Parizu 2011.g, tad smo najbolje izgledali
Don't believe the hype.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ako se dobro sjecam nakon Pariza onu kombinaciju vise nisu nosili, a bila je bas fino krojena, a jos i boje pogodili..
Adidas je trebao jednostavno bez linija bijeli i plavi sorc
Da se nadje perfekcija u jednostavnosti kao kod Francuza. Ono je vrh, ne moze dalje
Adidas je trebao jednostavno bez linija bijeli i plavi sorc
Da se nadje perfekcija u jednostavnosti kao kod Francuza. Ono je vrh, ne moze dalje
- akisarajevo92
- Kontakt:
jesmo jos jednom, u barazu protiv Portugala (2:6), al logicno da smo to brzo zaboravili
i ja bih volio da nekad kombinujemo bijeli dres-plavi sorc
kako god, ovaj naredni ce biti najljepsi koji smo imali
i ja bih volio da nekad kombinujemo bijeli dres-plavi sorc
kako god, ovaj naredni ce biti najljepsi koji smo imali
Don't believe the hype.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Kako bi tek na ovo leg'o plavi sorc![]()
Ali, ipak ocekujem nastavak ove idiotske politike sa jednobojnim kombinacijama...
![]()
Eh ovaj mi je vrh!
Onaj sa zutom linijom ne valja. Nasa kombinacija je bijelo-plava, plavo-bijela. Jedino neki dodatak zlatne boje je prihvatljiv.
A Ukraijniski-Svedski dresovi nam ne trebaju.
- akisarajevo92
- Kontakt:
zato nam trebaju Grcko-Kiparski-Izraelski-Finski-Slovacki-itd ItdAlenHalilovic je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Kako bi tek na ovo leg'o plavi sorc![]()
Ali, ipak ocekujem nastavak ove idiotske politike sa jednobojnim kombinacijama...
![]()
A Ukraijniski-Svedski dresovi nam ne trebaju.
Don't believe the hype.
Meni je plavi bolji od ovog bijelog stolnjaka iz Dva ribara 
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jao komedije u ovoj temi.. Pa kolko mislite da postoji boja u prirodi? Koju god kombinaciju boja nadjes bice negdje neka zemlja sa tim bojama...
Da smo ovaj rak pa da mozemo vidit ovoliko boja, mogli bi nac vise kombinacija:

Da smo ovaj rak pa da mozemo vidit ovoliko boja, mogli bi nac vise kombinacija:

Bijeli dres je predobar.
Plavi klasika. Mozda mi je stari plavi cak i bolji.
Ali zato bijeli je za tri klase bolji od ovog do sad sto smo imali.
Plavi klasika. Mozda mi je stari plavi cak i bolji.
Ali zato bijeli je za tri klase bolji od ovog do sad sto smo imali.
Vala nema ružnije boje od bijele, ja ne znam šta vi vidite toliko lijepo u ovom gostujućem dresu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ne znam šta se vi bunite, puma pravi dresove afrikancima uradi im standard dres i samo na dres uslika nekog lava il slona il tigra i to bude kao urezano u dresu, jedino se talijanima trude al to im je prakticki jedina ozbiljna mušterija. men je vala dosadilo gledat naše igrače u istim dresovima ko i lihtenštajn, izrael, andora, san marino il kipar, to je najbolji primjer: sad ovu utakmicu protiv njih mi bili bijeli, a oni igrali u plavim a isti nam dizajn, ko da je neko došo na trening i podijelio markere i napravio dvije ekipe po 11 pa ajd igrajte.
radije da ih dijelimo SAMO sa ukrajincima nego sa jos 10 drzava i da razlika bude samo u boji...
radije da ih dijelimo SAMO sa ukrajincima nego sa jos 10 drzava i da razlika bude samo u boji...
- Donnie Darko
- Kontakt:
U biti se slažem sa tobom, ali čisto sumnjam da ćemo samo mi i Ukrajna imati ovaj dizajn.coelho41 je napisao/la:ne znam šta se vi bunite, puma pravi dresove afrikancima uradi im standard dres i samo na dres uslika nekog lava il slona il tigra i to bude kao urezano u dresu, jedino se talijanima trude al to im je prakticki jedina ozbiljna mušterija. men je vala dosadilo gledat naše igrače u istim dresovima ko i lihtenštajn, izrael, andora, san marino il kipar, to je najbolji primjer: sad ovu utakmicu protiv njih mi bili bijeli, a oni igrali u plavim a isti nam dizajn, ko da je neko došo na trening i podijelio markere i napravio dvije ekipe po 11 pa ajd igrajte.
Puma je vrh 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Da uvijek ce biti sličnih dresova,ali drugo je kad ti dres liči na dvije repke,a drugo je na 23
Sabrine mi moje!
plavi dres može poslužit' kao krpa, dok je ovaj bijeli već vrhunski, a tako jednostavan!
nadam se da ćemo najviše koristit' upravo ovaj bijeli ..
nadam se da ćemo najviše koristit' upravo ovaj bijeli ..
Nema do Nike. Ispostuju ljudi sve od Slovenije do Brazila.ahmic je napisao/la:Puma je vrh

Moze adidas 100x biti veci brend, ali meni je vec par godina unazad nike par klasa iznad njih, bar estetski (a vjerujem da ni kvalitetom ne zaostaju). Samo uporedi dresove, opremu i kopacke od dvije doticne firme, nebo i zemlja. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nike je šminka 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Adidas ima jednostavno taj svoj jednostavni stil. Svoje neprevazidjene 3 linije.
Nike ima svoj prepoznatljiv logo i ništa više. Svaki dres im je razlicit kao da ga svaki drugi covjek na planeti pravi i dizajnira bez nekog početnog stila.
Mijesat ove dvije marke nema smisla
Nike ima svoj prepoznatljiv logo i ništa više. Svaki dres im je razlicit kao da ga svaki drugi covjek na planeti pravi i dizajnira bez nekog početnog stila.
Mijesat ove dvije marke nema smisla
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3