FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1452
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1452 » 17 okt 2015, 10:53

Pozdrav zeljovci,jel vam igrači inače vole kockat ili im plaće nisu isplacene.
Jucer se vracam sa posla i svratim u trzni centar na tromedji (citluk) kad u kladionici 7-8 vasih igraca igra bingo i kladaru. Pitam jednog ponizeg lika sa bradom jel to keca na zrinju igras :)
Htio sam ih slikat al normala razbjezase se....

Nadam se danas 2:0 za zrinju

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 17 okt 2015, 11:00

1452 je napisao/la:Pozdrav zeljovci,jel vam igrači inače vole kockat ili im plaće nisu isplacene.
Jucer se vracam sa posla i svratim u trzni centar na tromedji (citluk) kad u kladionici 7-8 vasih igraca igra bingo i kladaru. Pitam jednog ponizeg lika sa bradom jel to keca na zrinju igras :)
Htio sam ih slikat al normala razbjezase se....

Nadam se danas 2:0 za zrinju
Kako ce kockati ako im plate nisu isplacene... jedinop ako kod vas dolje daju na teku u kladionici...
Ma kladionicari jasta su... nasi bivsi su cak ostali i poznati u tim kladionicarskim krugovima... Dugo vremena je internetom kruzio listic Seje Bucana sto je pao na Napoliu za 32 hijlade maraka, a i Benjo Colic nije ostao ''zakinut'' u tim pricama... prica se da je na C Vili na bingu od 10 hiljada cekao broj i da je na kraju dobio samo marku...
A i ovi sadasnji izgleda nisu se promijenili sekunde...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 17 okt 2015, 11:09

A dobro nisu dekintirani....mozda premije zavaljuju...
Ma svi kockaju da mi je znat gdje se ovi nasi kriju

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 17 okt 2015, 11:30

Odes u Dinamo i odmah Italijani grizu.. Ako ode sigurno da nece otici ispod 4-5mil eura.. Kod nas mozes zabiti 100 golova u sezoni i opet ti vrh neki prosjecni tim turske lige i sl..
BUDI ŽELJO !!!

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 17 okt 2015, 11:35

Meni je najsmješnije što ništa lošiji nije bio dok je za Želju igrao, znači extra igrač, samo što je stariji za dvije godine. Dinamo odlično upratio, a ima dosta igrača od 17 do 20 godina u našoj ligi koje treba upratiti i dovesti. Samo se mi ne vodimo tom politikom, treba proizvoditi igrače u svom omladinskom pogonu, ali i dovoditi ove mlađe sa strane.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 17 okt 2015, 11:41

jaludovolimte je napisao/la:Meni je najsmješnije što ništa lošiji nije bio dok je za Želju igrao, znači extra igrač, samo što je stariji za dvije godine. Dinamo odlično upratio, a ima dosta igrača od 17 do 20 godina u našoj ligi koje treba upratiti i dovesti. Samo se mi ne vodimo tom politikom, treba proizvoditi igrače u svom omladinskom pogonu, ali i dovoditi ove mlađe sa strane.
Ma brate u ovu ligu da dovedes Ronalda za pola godine ga ne bi mogao prodati za 500k eura..
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 okt 2015, 11:52

Hadzijalagic je napisao/la:
jaludovolimte je napisao/la:Meni je najsmješnije što ništa lošiji nije bio dok je za Želju igrao, znači extra igrač, samo što je stariji za dvije godine. Dinamo odlično upratio, a ima dosta igrača od 17 do 20 godina u našoj ligi koje treba upratiti i dovesti. Samo se mi ne vodimo tom politikom, treba proizvoditi igrače u svom omladinskom pogonu, ali i dovoditi ove mlađe sa strane.
Ma brate u ovu ligu da dovedes Ronalda za pola godine ga ne bi mogao prodati za 500k eura..
Nije bit toga nego kada igrac bude imao dobra primanja od strane kluba i kada se njemu ne bude zurilo da napusti klub tada ces moci prodavati igrace za vecu cifru nego sto sada idu.Logika je jasna. Proci ce jos dosta vremena da kod nas neki igrac koji vrijedi za vanseriskog talenta bude imao platu primjera radi 10 000 no prije toga klubovi moraju posloziti dosta nekih stvari koje su im vaznije za goli zivot. Mi smo napravili ogroman iskorak kada su mladje kategorije u pitanju od kraja rata na ovamo nisu imali bolje uslove, po prvi put ce moci juniori imati zajednicki trening a ne trenirati u dvije grupe tako banalna stvar a da ne pricam o terenu na kojem ce trenirati da nikad nije bio bolji pa do toga da ti isti juniori ce imati sansu da svoj kvalitet pokazu u prvom timu. To je velika stvar kada je u pitanju prodaja igraca jer stvaras preduslove da se igraci pravilnije i vise razvijaju samim tim cijena ce rasti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 17 okt 2015, 12:56

Zna li ko koliko je nasih otislo u Mo?

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 17 okt 2015, 13:05

EdisMulalic je napisao/la:Zna li ko koliko je nasih otislo u Mo?
Cisto sumnjam da ce ikoga pustiti a da nije organizovan bus.... Ako ko prodje sa autima i kombijima dobro je

CARSON

Post Postao/la CARSON » 17 okt 2015, 13:09

Danas Realno ne očekujem ništa mislim da će nas hladno dobiti ali nema veze jer malo će ko dole doći do bodova

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 17 okt 2015, 13:17

Ko prenosi tekmu danas, opet mojaTV ili se može ko čovjek na TVu pogledati?

BHDragons
Kontakt:

Post Postao/la BHDragons » 17 okt 2015, 13:20

CARSON je napisao/la:Danas Realno ne očekujem ništa mislim da će nas hladno dobiti ali nema veze jer malo će ko dole doći do bodova
Ja mislim da je baš vrijeme da ih mlatnemo :thumbup:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 17 okt 2015, 13:25

Alleenn je napisao/la:
EdisMulalic je napisao/la:Zna li ko koliko je nasih otislo u Mo?
Cisto sumnjam da ce ikoga pustiti a da nije organizovan bus.... Ako ko prodje sa autima i kombijima dobro je
Pustice se kolona, bar je tako receno, dakle ko ide van nje moze ocekivat vracanje..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 okt 2015, 13:31

BHDragons je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Danas Realno ne očekujem ništa mislim da će nas hladno dobiti ali nema veze jer malo će ko dole doći do bodova
Ja mislim da je baš vrijeme da ih mlatnemo :thumbup:
Zasto toliki pesimisam? Pa sa pristupum iz proslog meca, mozemo se komonto nadati tituli, ali samo sa pristupum, a volje za Zrinjski svakako ima. Posebno jer su ispred nas, a ujedno su nas prosli put dobili na Grbavici...

Tako, idemo po osvetu...

Samo hrabro, jako u kost. Rezultat svakako nece izostati...

FORZAAAAAAAAA ZELJOOOOOOOOOO!

Nabrijat ce njih Edis maksimalno. Ove vece utakmice nisu problem za nas, problem su one male...

Nego vidim da je ona trafika pored Plavog zamka pomjerena na drugu stranu? Da to nije neke naznaka gradnje istoka?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 okt 2015, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 17 okt 2015, 13:32

Kada smo mogli sa njima u pripremnoj igrati nerjiešeno 1:1 (isto u Mostaru) ne vidim zašto ne bi mogli opet. ;)
shminka je napisao/la:Ko prenosi tekmu danas, opet mojaTV ili se može ko čovjek na TVu pogledati?
slika
https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M568953b30fb.html

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 17 okt 2015, 13:56

Danas abd pobijeda i prikljucivanje samom vrhu tabele, mada bi bio zadovoljan i bodom.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 17 okt 2015, 14:08

Raja stream hocel bit? kuknjava
Željeznicar za život cijeli !

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 17 okt 2015, 14:17

Daj zaigraj, zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica..1921
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 17 okt 2015, 14:29

Pa dal je moguce da ne prenosi niko ovu utakmicu, ne racunam ovu mojatv kad je ima 5% stanovnistva.

Bem ti ovakvu drzavu i drzavnu televiziju. Sta im je ove sedmice derbi kola, Rudar-Radnik? :puke:

Ja ocekujem 3 boda danas, iskreno vjerujem u to!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 17 okt 2015, 14:31

EmirTM87 je napisao/la:Pa dal je moguce da ne prenosi niko ovu utakmicu, ne racunam ovu mojatv kad je ima 5% stanovnistva.

Bem ti ovakvu drzavu i drzavnu televiziju. Sta im je ove sedmice derbi kola, Rudar-Radnik? :puke:

Ja ocekujem 3 boda danas, iskreno vjerujem u to!
Veleža prenose :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 24 gosta.