gdje ti haver super? pao server? presao radovac kod vaspile87 je napisao/la:Suti nemoj da vas Redzepagic ugasi.Pantelija je napisao/la:Pile cujem da te onaj vlasnik MAN CITYa tuzio zbog toga sto si ga u naguravanju sa vlasnikom PSG-a nazvao kokuzom
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Suti nemoj da ti Dzeka slozi ekipu i zavrsi sve sa sudijama Radovac moze imati mjesta samo u ekipi koju Dzeka pravi kod nas bi imao mjesta na klupi...Pantelija je napisao/la:gdje ti haver super? pao server? presao radovac kod vas![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile sta to pises jesi se slogiro
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
jos jednu i eto Delalićapile87 je napisao/la:Suti nemoj da ti Dzeka slozi ekipu i zavrsi sve sa sudijama Radovac moze imati mjesta samo u ekipi koju Dzeka pravi kod nas bi imao mjesta na klupi...Pantelija je napisao/la:gdje ti haver super? pao server? presao radovac kod vas![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Evo vam i neka samo neko od insajdera proslijedi do Ješića, sve ovdje mogu naučiti jer je malac objasnio kako i šta kod vođenja lopte, driblinga i šuta na šta vaši igrači naročito trebaju usmjeriti pažnju. Fino im naglasite da se ide oko lopte kad se šuta

Evo vam i neka samo neko od insajdera proslijedi do Ješića, sve ovdje mogu naučiti jer je malac objasnio kako i šta kod vođenja lopte, driblinga i šuta na šta vaši igrači naročito trebaju usmjeriti pažnju. Fino im naglasite da se ide oko lopte kad se šuta
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
12 godina ne znate ubaciti loptu u gol, a da ga ne primiteAjzea je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo vam i neka samo neko od insajdera proslijedi do Ješića, sve ovdje mogu naučiti jer je malac objasnio kako i šta kod vođenja lopte, driblinga i šuta na šta vaši igrači naročito trebaju usmjeriti pažnju. Fino im naglasite da se ide oko lopte kad se šuta![]()
- Jaozinho22
- Kontakt:
Nek igraju 4-3-3 ulijevo što se kažeAjzea je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo vam i neka samo neko od insajdera proslijedi do Ješića, sve ovdje mogu naučiti jer je malac objasnio kako i šta kod vođenja lopte, driblinga i šuta na šta vaši igrači naročito trebaju usmjeriti pažnju. Fino im naglasite da se ide oko lopte kad se šuta![]()
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Oj je li neko od vas bio na temi Zrinjskog, kakve nevjerovatne gluposti, bljuvotine valja @sasistika
Pa druze oni jos ne mogu fino spavat nakon derbija, mene stid njega
Pa druze oni jos ne mogu fino spavat nakon derbija, mene stid njega
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Svoja ti polsa ljakse zna se u ovom gradu ko sta radi nije nikakva tajna.Heller je napisao/la:pile sta to pises jesi se slogiro
Zna? Jrl to greda opet vara trudnu zenu ili je od Stanica mama oped dolazila u klub I plakala da joj se sinu isplate dugovi ?pile87 je napisao/la:Svoja ti polsa ljakse zna se u ovom gradu ko sta radi nije nikakva tajna.Heller je napisao/la:pile sta to pises jesi se slogiro
Ma kakvi, Irfan otisao iz klubaPantelija je napisao/la: Zna? Jrl to greda opet vara trudnu zenu ili je od Stanica mama oped dolazila u klub I plakala da joj se sinu isplate dugovi ?
je li to kao i ono kada si pricao da je Kinez dosao samo onako radi redapile87 je napisao/la:Ma kakvi, Irfan otisao iz klubaPantelija je napisao/la: Zna? Jrl to greda opet vara trudnu zenu ili je od Stanica mama oped dolazila u klub I plakala da joj se sinu isplate dugovi ?jel vas kupio Tan ili Dzeka ?
a tek ona poruka koju si fulio a ispostavila se istina iako si nas ovdje ubjedjivao da je namjerno napisana
Mislim da te ni lud ne uzima za oozbiljno tako da nastavi
dzeka i irfan tu, vazda nam vako bilo, a vama tako kako jeste
@pantelija nemoj da ometas covjeka, on je sad sa Husrefom, piju kafu i ovaj mu govori talove koji su dogovoreni za kraj polusezone.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
A kada sam to pricao za Kineza ili je bilo na izvornom Mandariskom pa si nesto pomjesao ? Dzeka ja vasa realnost a koliko ste ozbiljni pogledas mu sliku samo!!!Pantelija je napisao/la:je li to kao i ono kada si pricao da je Kinez dosao samo onako radi redapile87 je napisao/la:Ma kakvi, Irfan otisao iz klubaPantelija je napisao/la: Zna? Jrl to greda opet vara trudnu zenu ili je od Stanica mama oped dolazila u klub I plakala da joj se sinu isplate dugovi ?jel vas kupio Tan ili Dzeka ?
![]()
da je akademija ubleha
![]()
![]()
a tek ona poruka koju si fulio a ispostavila se istina iako si nas ovdje ubjedjivao da je namjerno napisana![]()
Mislim da te ni lud ne uzima za oozbiljno tako da nastavi![]()
dzeka i irfan tu, vazda nam vako bilo, a vama tako kako jeste
aha, onda necu vise, taman se rijesio onih silnih investitora sto su šatorskoo naselje na grbavici napravili, sad jos i sa husrefom stigne da te stvari vidi...Bolanos je napisao/la:@pantelija nemoj da ometas covjeka, on je sad sa Husrefom, piju kafu i ovaj mu govori talove koji su dogovoreni za kraj polusezone.
pile svestran si, nema sta
Barem nemam te iznenadne halucinacije da je neko nesto rekao, valjda ti je i to u amanet ostavljeno.Psihologija je cudo.Pantelija je napisao/la:aha, onda necu vise, taman se rijesio onih silnih investitora sto su šatorskoo naselje na grbavici napravili, sad jos i sa husrefom stigne da te stvari vidi...Bolanos je napisao/la:@pantelija nemoj da ometas covjeka, on je sad sa Husrefom, piju kafu i ovaj mu govori talove koji su dogovoreni za kraj polusezone.
pile svestran si, nema sta
pa bolan vec sam jednom ti vadio postove, nemoj me opet tjerati da ti se komplet forum smije
I tebi i tvom superu haveru
De molim te nadji te postove za kineza da se i ja nasmijem !Pantelija je napisao/la:pa bolan vec sam jednom ti vadio postove, nemoj me opet tjerati da ti se komplet forum smije
Halo ljakse pises gluposti nepovezanopile87 je napisao/la:Svoja ti polsa ljakse zna se u ovom gradu ko sta radi nije nikakva tajna.Heller je napisao/la:pile sta to pises jesi se slogiro
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.