Budimo realni, Partizan je jedva dobio onakvu Zvezdu, pa nije kosarka da nas kantajupajkan85 je napisao/la:
Mi bi se s njima nekako i snasli, ali vi s Partizanom nikako...budimo realni
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jesi siguran????????????????Karađiću je lako kupovati i štimati tekme Srpske lige.dok za europe moraš biti baš majstor.a ako je Anortozis mogao izbaciti Partizana,zašto nebi mogao i Željo to isto uraditipajkan85 je napisao/la:Mi bi se s njima nekako i snasli, ali vi s Partizanom nikako...budimo realniBlueIsTheColor je napisao/la:I vi bi mogli dobiti Dudelange u Euro ligi i onda ce se ponoviti Zrinjski u Banja Luci...pajkan85 je napisao/la:Vidim Zeljo moze dobiti Partizan u drugom pretkolu i onda ce se ponoviti Zrinjski u Sarajevu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ako uzmemo da je Zeljo vec jednom izbacio Anorthosis, onda je jasno da se ni Partizan ne bi proveo bas najbolje...TMovac je napisao/la: Jesi siguran????????????????Karađiću je lako kupovati i štimati tekme Srpske lige.dok za europe moraš biti baš majstor.a ako je Anortozis mogao izbaciti Partizana,zašto nebi mogao i Željo to isto uraditi
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
lisander je napisao/la:Budimo realni, Partizan je jedva dobio onakvu Zvezdu, pa nije kosarka da nas kantajupajkan85 je napisao/la:
Mi bi se s njima nekako i snasli, ali vi s Partizanom nikako...budimo realni
Derbi je druga prica kao i Zeljo-sa tako da to nije mjerilo... Ja ne bih nikome pozelio izraelsku ili kiparsku ekipu...bolje neka jaca ekipa da dodje pa posteno i izgubiti. Takodje mislim da Zeljo kuci sta uradi to je to...u gostima bunkeraj
Svjesni smo mi da je Partizan jaci od Zelje, ali mene ne brine to koliko me brine sta bi se desavalno na tribinama, problemi su neizbjezni.Devil je napisao/la:Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.
Zato je bolje i za nas i za njih da se mimoidjemo.
× Plava krv ispod koze ×
U redu to sve al da nam petero daju u Sarajevu, to je vec naucna fantastika
Mozel' mi neko reci sta je sa oficijalnom stranicom?!?! Pise da je zatvorena zbog radova ?!?!
Vjerovatno rjesavaju problem onog virusa...patkica je napisao/la:Mozel' mi neko reci sta je sa oficijalnom stranicom?!?! Pise da je zatvorena zbog radova ?!?!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
To bi se u Sa islo dosta i na atmosferu... a u Bg realno nemate nikakve sanse... a sto se tice nereda mislim da i ne bi bilo toliko, niste vi Hercegovci da se krljate redom sa svimalisander je napisao/la:U redu to sve al da nam petero daju u Sarajevu, to je vec naucna fantastika
-
Strumph_tm87
- Kontakt:
Pustite se tih prica sta bi bilo kad bi bilo. Sacekajmo izvlacenje pa cemo onda oplesti.
Sad nem trebaju neki levati a onda u trecem pretkolu ko god da dodje
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
pa i Chelsea je jači od Apoela milion puta,pa ih opet nisu mogli dobiti.Istina kvaliteta je na strani Partizana,ali ne pobjeđuju uvijek bolji i jači.Da je tako sad bi u Finalu lige prvaka igrale Barsa i Real,a ne Bayern i Inter.Kvalitet uvijek pobjeđuje kada su lligaška takmičenja u pitanju,dok u kup sistemu to ne mora biti tako.Sve zavisi od trenutne nadahnutosti ekipe,raspoloženja,srećeDevil je napisao/la:Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Moš mislit šta bi onda Borcu uradilipajkan85 je napisao/la:Vidim Zeljo moze dobiti Partizan u drugom pretkolu i onda ce se ponoviti Zrinjski u Sarajevu
Kakve to ima veze bgt.Devil je napisao/la:Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.
Pa i Alborg je uzeo bod Unitedu, a Slavija ih izbacila
Problem je sto vise ni u drugom predkolu nema levata.Treba izbeci ove jake ekipe ali onda se nalece na istocnjake koji su boze sacuvaj.Strumph_tm87 je napisao/la:Pustite se tih prica sta bi bilo kad bi bilo. Sacekajmo izvlacenje pa cemo onda oplesti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
drug
tema nije "partizan" nego "FK Zeljeznicar"
glupo je sad o tome raspravljat kad ni sezona nije gotova
glupo je sad o tome raspravljat kad ni sezona nije gotova
Zna li neko koji je koeficijent Zelje?
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2010.htmlpajkan85 je napisao/la:Zna li neko koji je koeficijent Zelje?
Obzirom da nas ovdje nema, nas koeficijent je 0 (nula)... mislim da se gleda zadnjih pet godina...
Mora biti neki koeficijent, ako ne zbog samog tima, onda koeficijent drzave koji nosi odredjeni tim koji se plasira u odredjeno Evropsko takmicenje, tako ce i Borac imati neki mrsavi koeficijent 
sigurno 265. mjesto sa 1749 bodovaIsnar je napisao/la:http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2010.htmlpajkan85 je napisao/la:Zna li neko koji je koeficijent Zelje?
Obzirom da nas ovdje nema, nas koeficijent je 0 (nula)... mislim da se gleda zadnjih pet godina...
-
umene zeljo
- Kontakt:
ZIVOT JE KRATAK DA SE DIJELI ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.