Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Adidas je najbolji moguci izbor jer jednostavno bolji ne postoji. Osim ako se koja od ovih renomiranih marki ne potrudi posebno i napravi bas unikatan dres sto se najvjerovatnije nebi nikada ni desilo. Jer im se ne isplati. Doduse ovaj bijeli od Adidasa i jeste unikatan. Samo se treba nadati da ostane na nama i Ukrajini. Da ga ne prihrle i druge selekcije.
Da, prejednostavan. Imat cemo ga mi i jos 20-30 reprezentacija. Razlika samo u grbu.Chinaglia je napisao/la:plavi dres može poslužit' kao krpa, dok je ovaj bijeli već vrhunski, a tako jednostavan!
nadam se da ćemo najviše koristit' upravo ovaj bijeli ..
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
De neka stavi neko sliku tog plavog, listam 5 stranica i vidim raspravljate se o njemu, a nigdje slike. Ili sam ja ćorav pa izvinite.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Golmanski dresovi su samo dokaz da Adidas ne voli komplikovati.
Isti golmanski dres je koristio i svjetski prvak Neuer, i naš Begović i golman San Marina nebitno. Tako da to dovoljno govori
Isti golmanski dres je koristio i svjetski prvak Neuer, i naš Begović i golman San Marina nebitno. Tako da to dovoljno govori
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
UnitedWA je napisao/la:De neka stavi neko sliku tog plavog, listam 5 stranica i vidim raspravljate se o njemu, a nigdje slike. Ili sam ja ćorav pa izvinite.

Slovenski dres je mrak. Ne znam, bijeli je meni odličan i elegantan a ni plavi nije loš. Ovdje se pola foruma diže ne zadnje noge kad vide žutu na dresu kao biti ćemo isti Ukrajina Švedska itd a ovako plavo bijeli smo isti kao i Finska, Grčka, Cipar itd. Sve u svemu nije lose s obzirom da smo nosili one Legeine krpe ali da može bolje, može a tome je ovaj slovenski dokaz.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Adidas je najbolji moguci izbor jer jednostavno bolji ne postoji. Osim ako se koja od ovih renomiranih marki ne potrudi posebno i napravi bas unikatan dres sto se najvjerovatnije nebi nikada ni desilo. Jer im se ne isplati. Doduse ovaj bijeli od Adidasa i jeste unikatan. Samo se treba nadati da ostane na nama i Ukrajini. Da ga ne prihrle i druge selekcije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, ovo sto Nike radi je preseravanje...Sta bi nama stavili na dres? Cevap?
Tri linije su tri linije
Tri linije su tri linije
- Centre forward
- Kontakt:
Ofkors.SlevinKelevra je napisao/la:Tri linije su tri linije
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pristojan dres, zadovoljan samHariTz je napisao/la:UnitedWA je napisao/la:De neka stavi neko sliku tog plavog, listam 5 stranica i vidim raspravljate se o njemu, a nigdje slike. Ili sam ja ćorav pa izvinite.
Plava majica je dobra samo bode u oči ova neon hladno žuta boja koja nema ništa sa bojama BiH. A osim toga, žuta na ovako finoj plavoj majici je suvišna u startu. Mnogo bolje bi izgledala plava/bijela kombinacija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jos samo fale crvene stucne da bi se jugonostalgicarima udovoljilo.
Zuta boja ima itekako veze sa BIH, i ona mora biti na dresovima. Dovoljno je pogledati moj avatar.
Adidas je Adidas i trebamo biti sretni sto takvog vrhunskog sponzora imamo.
Zuta boja ima itekako veze sa BIH, i ona mora biti na dresovima. Dovoljno je pogledati moj avatar.
Adidas je Adidas i trebamo biti sretni sto takvog vrhunskog sponzora imamo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:Jos samo fale crvene stucne da bi se jugonostalgicarima udovoljilo.
Sreca pa se forumasi ne pitaju inace bi nam bili i domaci i gostujuci dresovi cisto bijeli, a mozda bi cak i grb izostavili, da ne bi slucajno pokvarilo tu lijepu nijansu bijele
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma kakva zuta boja kakvi bakraci.
ako na zastavi ima neki zuti detalj ne mora biti i na dresu
trebali bi sad italijani nosati zelene, crvene dresove odjednom.
zna se tradicija dresova i toga se treba drzati
domaci i gostujuci dresovi trebaju da ostanu kakvi jesu, dok za trecu garnituru ako se bude kojim slucajem pravila za BiH, moze biti sve zuto onda.
i ovaj sto spominje golmanske dresove, ti dresovi su totalno nebitni, iovako kod adidasa nema toliko razlika u dresovima, sve je haman na isti kalup.
ja cu jos jednom spomenuti, najvise bij volio da nam je puma sponzor, jer oni fakat se potrude oko dresa. prizivao sam ih i prije nego sto smo potpisali adidas, ali barem se u buducnosti njima nadam.
ako na zastavi ima neki zuti detalj ne mora biti i na dresu
trebali bi sad italijani nosati zelene, crvene dresove odjednom.
zna se tradicija dresova i toga se treba drzati
domaci i gostujuci dresovi trebaju da ostanu kakvi jesu, dok za trecu garnituru ako se bude kojim slucajem pravila za BiH, moze biti sve zuto onda.
i ovaj sto spominje golmanske dresove, ti dresovi su totalno nebitni, iovako kod adidasa nema toliko razlika u dresovima, sve je haman na isti kalup.
ja cu jos jednom spomenuti, najvise bij volio da nam je puma sponzor, jer oni fakat se potrude oko dresa. prizivao sam ih i prije nego sto smo potpisali adidas, ali barem se u buducnosti njima nadam.
- Donnie Darko
- Kontakt:
hajmo realno, da nam je puma sponzor, šta bi stavili na naš dres? Jer su manje više poznati po tome što prave dresove sa nacionalnim i kulturnim obilježjima date reprezentacije. Mada se trude samo sa Afrikanvima, Europljani koliko sam skontao dobiju najobičniji mogući dres, sa velikim vodenim žigom na prsima. Šta bi nama bio taj žig? Burek, ćevap? Ili možda samo veliki trokut koji bi predstavljao oblik naše države? Ne hvala.
Nešto sa stećaka možda?Donnie Darko je napisao/la:hajmo realno, da nam je puma sponzor, šta bi stavili na naš dres? Jer su manje više poznati po tome što prave dresove sa nacionalnim i kulturnim obilježjima date reprezentacije. Mada se trude samo sa Afrikanvima, Europljani koliko sam skontao dobiju najobičniji mogući dres, sa velikim vodenim žigom na prsima. Šta bi nama bio taj žig? Burek, ćevap? Ili možda samo veliki trokut koji bi predstavljao oblik naše države? Ne hvala.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Goalgetter
- Kontakt:
burek sa sirom.Donnie Darko je napisao/la:hajmo realno, da nam je puma sponzor, šta bi stavili na naš dres? Jer su manje više poznati po tome što prave dresove sa nacionalnim i kulturnim obilježjima date reprezentacije. Mada se trude samo sa Afrikanvima, Europljani koliko sam skontao dobiju najobičniji mogući dres, sa velikim vodenim žigom na prsima. Šta bi nama bio taj žig? Burek, ćevap? Ili možda samo veliki trokut koji bi predstavljao oblik naše države? Ne hvala.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt: