FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Vi koji ste ovo gledali ne bih vam u koži bio, užas hebote 
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Je.bi ga, ovo se vrlo često dešava, umjesto da smo ih baš razbili, na kraju izgubismo.
FK Željezničar 1921
Danas se pokazala razlika izmedju velike i prosjecne ekipe...
Velika ekipa bi ovu utakmicu prije 70.minute rijesila u svoju korist i tako se ukljucila u borbu za titulu, dok prosjecna ekipa (sto smo mi nazalost u ovom trenutku) izgubi utakmicu i time po svemu sudeci plasman u Evropu kroz prvenstvo.
Jednostavno ovdje nedostaje kvaliteta i mislim da mi navijaci konacno moramo izvrsiti pritisak na upravu i na igrace. Prvi moraju konacno poceti dovoditi igrace koje odgovaraju renomeu Zelje, a ne neke Mladenovice i ostale krampe, dok drugi moraju se konacno poceti zalagati i shvatiti za kakav klub igraju. Ako im to uprava nije u stanju usaditi u glavu, onda to trebamo uraditi mi navijaci.
Velika ekipa bi ovu utakmicu prije 70.minute rijesila u svoju korist i tako se ukljucila u borbu za titulu, dok prosjecna ekipa (sto smo mi nazalost u ovom trenutku) izgubi utakmicu i time po svemu sudeci plasman u Evropu kroz prvenstvo.
Jednostavno ovdje nedostaje kvaliteta i mislim da mi navijaci konacno moramo izvrsiti pritisak na upravu i na igrace. Prvi moraju konacno poceti dovoditi igrace koje odgovaraju renomeu Zelje, a ne neke Mladenovice i ostale krampe, dok drugi moraju se konacno poceti zalagati i shvatiti za kakav klub igraju. Ako im to uprava nije u stanju usaditi u glavu, onda to trebamo uraditi mi navijaci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Putuj Europo ne misli na nas. Toliko su nam sad svi pobjegli da nam je jedina šansa kup.
Ja ovdje mogu garantovati da je Antolović prodao utakmicu. Ne samo ovaj zadnji gol, treba analizirati sve današnje njegove intervencije. Ako ovo nisu zadnje utakmice za njega i Jocu Stokića ja ne znam onda koje su. Valjda su i oni svjesni da neće ostati u Želji još duga pa da onda namire koji dinar sa strane. Ako ćemo popu.šiti foru što im moramo davati plate do isteka ugovora, onda barem da ne pu.šimo foru na terenu.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne krivite pojedinca. Nije sada pojedinca kriv sto su pali svi mentalno u igri. Krivi su svi kolektivno sto mentalno nisu spremni rijesiti u svoju korist zicer sitvaciju i time utakmicu prilagodi sebi do kraja. Ovako naprave da se kockas do kraja, a kada to radis, obicno ovo slijeduje...
Trener skakavac pravi kiks sa izmjenama i mi gubimo utakmicu.
Igramo k'o Vardar osamdesetih. Bunker , bunker pa ako šta uradi neko brz gore dobro je , i normalno onda mijenja da zatvori utakmicu , izvede tog brzog i zijani . I šta sad treba trenera što skakuće ko zec ispred klupe da ga podržim, i to zbog derbija, ma neću ,jer se derbi igra srcem i tu nema taktike već srce.
Fuj trener !!!!!!!!!!!
Igramo k'o Vardar osamdesetih. Bunker , bunker pa ako šta uradi neko brz gore dobro je , i normalno onda mijenja da zatvori utakmicu , izvede tog brzog i zijani . I šta sad treba trenera što skakuće ko zec ispred klupe da ga podržim, i to zbog derbija, ma neću ,jer se derbi igra srcem i tu nema taktike već srce.
Fuj trener !!!!!!!!!!!
Ma bit ce sve OK.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Stokicu i Kokotu treba 300 sansi gol da zabiju, bem ti takve napadace. Ovaj Mladenovic kod Brace u Vrbanjusi ne bi imao mejsta medju 18 igraca.
Yebo majku Zrinjski dotučen a mi se povučemo, mogli smo im 5 uvaliti, yebem ti taktiku i mentalitet pogani
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nije Sablja ni bio na klupi klocu.zucca je napisao/la:Trener skakavac pravi kiks sa izmjenama i mi gubimo utakmicu.
Fuj trener !!!!!!!!!!!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Sad ti je kriv Hadziahmetovic..pa oni su dali 2 gola kad je on izasao...
fedeltafrotta je napisao/la:memija i hadziahmetovic jedno 2 mjeseca na hladnjenje, ni livaja onako ne bi ispadao
-
prisutanod1964
Kad izgubiš utakmicu u kojoj ti protivnik praktično ne stvori niti jednu šansu a ti
uz vodstvo imaš 3-4 čiste situacije onda nešto nije u redu.Izgubili smo od bezvezne ekipe. Crveni karton je,po meni,
stvar koja je prelomila utakmicu.Ovakvo što se ne viđa ni u Zimbabveu.
Prije drugog gola, igrač u bijelom dresu pravi očit faul nad Hasanovićem.
Antolović je posebna prića,onako istrčati bez ikakve potrebe ?????
Ovo je izgubljenih ne 3 nego 6 bodova.
uz vodstvo imaš 3-4 čiste situacije onda nešto nije u redu.Izgubili smo od bezvezne ekipe. Crveni karton je,po meni,
stvar koja je prelomila utakmicu.Ovakvo što se ne viđa ni u Zimbabveu.
Prije drugog gola, igrač u bijelom dresu pravi očit faul nad Hasanovićem.
Antolović je posebna prića,onako istrčati bez ikakve potrebe ?????
Ovo je izgubljenih ne 3 nego 6 bodova.
Jarane ba nosi ovo u pm, cast pojedinim igracima I ovo nije pljuvanje nego kritika.
Stokic,Kokot,Antolovic,Mladenovic vozdra ba pa koga vi handrite
Ovi drugi se trebaju bas uozbiljit znam pad forme ali Amir,Memija,Djelma wtff.
Koji pad koncetracije I ona fudbalska osveta ako neces zabit ,primit ces ali 2 gola levati jedni igrate se sa zdravljem ljudi mrss.
Nemoj sad neko da mi pise obradovali su te za derbi,jesu hvala ali ovo je dno dna.
Edise samo ostro ih kazni ,hljeba ti gurabije ti...
Stokic,Kokot,Antolovic,Mladenovic vozdra ba pa koga vi handrite
Ovi drugi se trebaju bas uozbiljit znam pad forme ali Amir,Memija,Djelma wtff.
Koji pad koncetracije I ona fudbalska osveta ako neces zabit ,primit ces ali 2 gola levati jedni igrate se sa zdravljem ljudi mrss.
Nemoj sad neko da mi pise obradovali su te za derbi,jesu hvala ali ovo je dno dna.
Edise samo ostro ih kazni ,hljeba ti gurabije ti...
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
dosta, dosta kikseva i loših partija iz ove sezone definitivno ide na njegovu dušu. ne bih u teorije zavjere, mada ništa nije nemoguće. vedran već sada bolji golman.Valter je napisao/la:Ja ovdje mogu garantovati da je Antolović prodao utakmicu. Ne samo ovaj zadnji gol, treba analizirati sve današnje njegove intervencije. Ako ovo nisu zadnje utakmice za njega i Jocu Stokića ja ne znam onda koje su. Valjda su i oni svjesni da neće ostati u Želji još duga pa da onda namire koji dinar sa strane. Ako ćemo popu.šiti foru što im moramo davati plate do isteka ugovora, onda barem da ne pu.šimo foru na terenu.
haj **** pitaru, nije ovo tvoja temaGefufna je napisao/la:Ma bit ce sve OK.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kud nas ljudi ne razbucaše 5:0, lakše bi mi bilo.......
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Može li iko razuman objasniti ovo ludilo Antolovića kod drugog gola...ne mogu da shvatim šta je htio.
šteta, imali smo utakmicu koju nismo znali zatvoriti.
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 17 okt 2015, 17:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Semper Fidelis
Da nije smiješno bilo bi tužno, već drugi put u sezoni kada treba da prelomimo u našu korist, dotučemo jednog od najvećih konkurentata, ovi naši to jednostavno ne znaju..Nije moglo gore.
Pa odavno je vec poznato da Antolovic nema sta da trazi vise na golu FK Zeljeznicara. Ali eto, ceka se izgleda zimska pauza.fixator je napisao/la:Može liiko razuman objasniti ovo ludilo Antolovića kod drugog gola...ne mogu da shvatim šta je htio.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: boki86, Omerta1921, Pact1921, Vanja8 i 63 gosta.