Hamburger Sport-Verein

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Thioune će:

1. ostati do oktobra
0
Nema glasova.
2. ostati do kraja sezone 20/21
3
13%
3. se proslaviti u HSV-u
3
13%
4. Thioune who?
18
75%

Ukupno glasova: 24

ledar
Kontakt:

Re: Hamburger Sport-Verein

Post Postao/la ledar » 14 okt 2015, 11:07

@LeonBest

Ti si:
a) pratitelj
b) simpatizer kluba
c) druker
d) ništa od navedenog
?

LeonBest
Kontakt:

Post Postao/la LeonBest » 14 okt 2015, 11:53

Veliki simpatizer kluba i prijatelj :)
Pozdrav

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
075

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 14 okt 2015, 14:16

Herzlich willkommen @LeonBest :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 okt 2015, 15:48

I od mene dobrodoslica za @LeonBesta...

Lijepo je vidijeti da jos ima navijaca HSV-a i @LeonBest ne znam koliko imas godina, ali se nadam da cu jednog dana dozivijeti da osvojimo titulu, sto je @ledar ako se ne varam dozivio za vrijeme Happela.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LeonBest
Kontakt:

Post Postao/la LeonBest » 14 okt 2015, 18:11

Pozdrav obojici od mene. Redovno citam i pratim vase postove, svaka cast momci! 27. sam skoro napunio :) samo da nam se Dino stabilizuje i da nam se ne ponove prethodne dvije sezone! Ja bih bio zadovoljan da recimo tri-cetiri kola prije kraja osiguramo opstanak.
Nadam se pobjedi sad protiv pilula i da #IQ10 i TAHlentlos praznih ruku se kuci vrate :D
Pozdrav raja

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
075

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 okt 2015, 13:02

18.06.2014 :
Der wechselwillige Youngster IQ10 hat zugegeben, Angst vor den Fans seines aktuellen Vereins Hamburger SV zu haben.

Im Interview mit der "Sport Bild" beantwortete der 20-Jährige die Frage danach mit "Ja" und schob nach: "Weil ich nicht weiß, was auf mich zukommt."
15.10.2015 :
IQ: Ich habe keine Angst vor den HSV-Fans
IQ10 ponovo u elementu...Necu nista vise dalje pisati, jer nije uredu da se covjek smije, kada je neko bolestan, a da zelim da ga neko polomi na terenu u Subotu to stoji.

Inace Schade i popljuvani ponovo govore kako igramo grubo. Ko o cemu, k.... o postenju, a nasi IDIOTI sute, iako imaju dokaze da je Aspirin protekle sezone bio najgrublja ekipa.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 15 okt 2015, 16:27

Za mene je ta priča sa HC i JT završena, obojicu smo dosta dobro prodali i na kraju krajeva odluka je bila na nama bez obzira na sve što se dešavalo.

U subotu očekujem tvrdu utakmicu, kusen daje i prima malo golova, slično kao i mi, moglo bi biti 0-0 ili 1-1.

Očekivana postava prema današnjem treningu:

Drobny - Diekmeier, Djourou, Spahić, Ostrzolek - Ekdal, Holtby - Müller, Hunt, Iličević - Lasogga

Moram priznati da mi je ovo sa müllerom već postalo komično, jedino me zanima dokle će on dobivat priliku i kolko će trebat vremena da ga provale. S druge strane Gregoritsch u vrlo dobroj formi sjedi na klupi.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 okt 2015, 14:39

Labbadija se vraca formaciji koju je koristio prije susreta sa Schalke-om...

slika

Po meni odlican sastav, ali nazalost, opet ce na kraju presuditi invidualni kvalitet Leverkusena i onda ce igraci i Labbadija vec u narednoj utakmici biti pod ogromnim pritiskom.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 okt 2015, 16:23

Katastrofalno prvo poluvrijeme...

Ostrzolek ponovo los, Holtby takodjer, dok Lassoga naprijed ceka da mu se sve servira i nista sam ne poduzima. Adler nas je spasio u dva navrata, tako da sa ovih 0:0 mozemo biti vise nego zadovoljni. Nadam se da ce Labbadija reagovati i da ce ubaciti Diaza, Sakai-ja i Schipplocka u drugom poluvremenu, jer ukoliko nastavimo ovako samo je pitanje vremena kada ce Leverkusen postici gol.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 17 okt 2015, 16:26

Nemamo odgovor na agresiju kusena, lošiji smo i u duelima koji su dosad bili naše najjače oružje. U drugom dijelu barem bi se taj segment mogao popravit sa Gregerlom umjesto müllera. Također je očito da je Lasogga prespor i pretrapav, Schipplock se nameće kao bolje rješenje. Što se tiče brzine to ne možemo nikako nadomjestit, momčad je jednostavno prestara i prespora, po meni trebalo bi igrat dugim loptama i probat izvuć neriješeno.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 okt 2015, 17:37

U drugom smo poluvremenu bili bolji tako da na kraju ovaj remi je sasvim zadovoljavajuci...
Nadam se da ce konacno Labbadija pronaci formaciju i da vise nece eksperimentisati, a mislim da bi Ostrzolek i PML u narednoj utakmici trebali na hladjenje i da bi njihova mjesta trebali zauzeti Sakai i Schipplock.

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 17 okt 2015, 17:52

konacno povoljan rezultat, fina igra

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 17 okt 2015, 18:51

Sve u svemu možemo bit zadovoljni. U drugom poluvremenu bili smo čvršći i odlučniji u duelima i stvorili i neke šanse, šteta što još uvijek ima nedorečenosti. Nadati se da Hunt nije ozbiljno ozlijeđen, on je uz Ekdala najveći dobitak prijelaznog roka.

LeonBest
Kontakt:

Post Postao/la LeonBest » 18 okt 2015, 00:22

misljenja sam da smo danas na osnovu prikazanog u 2. poluvremenu zasluzeno dosli do boda (mada sam se potajno nadao pobjedi)
Hunt je morao vise uraditi kod svoje prilike, steta! a jos veca steta je njegova povreda :/ kao sto ste vec napisali, uz Ekdala najbolje pojacanje.
nadam se da vijesti oko produzenja ugovora sa Diekmaierom nisu istinite :/ danas je po ko zna koji put podbacio :/ naredno kolo gostujemo Hoppenheimu i obzirom da smo poprilicno dobar Aufbaugegner mislim da su nam tu jako male sanse da dodjemo do bod(ova).
075

nolito
Kontakt:

Post Postao/la nolito » 18 okt 2015, 10:54

Ekipa pozdrav, i meni je u bundesligi najdraži klub HSV! Nadam se da ove sezone neće biti drame i stresova oko borbe za ostanak. Prevelik je ovo klub da bi tavorio na dnu lige. Realno, svake sezone bi cilj trebao biti natjecanje u europi. Kad vidim da cup uefa igra Augsburg, brate mili, nije mi to prirodno stanje bundeslige.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 18 okt 2015, 12:03

Vidjećemo kako ćemo plivat u naredne 3 utakmice. Inače, raspored nam je za drek, protiv kusena smo igrali nakon dvotjedne stanke u kojoj nisu imali nikakvih obaveza i došli nam skroz nabrijani, protiv baye na startu sezone kad su najsvježiji, protiv žutalja ćemo opet nakon dvotjedne stanke ... :puke: , jedino smo s gladbachom igrali u pravo vrijeme, ali ne zbog rasporeda nego Favreovog bad strikea.

Pozdrav @nolitu

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 okt 2015, 22:29

HSV je BVB-u crna macka, kad god da igraju i u kakvoj god formi bili, uvijek HSV uzme bod(ove) :!:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 18 okt 2015, 23:42

Hunt će bit tri tjedna izvan igre i propušta iduće tri utakmice te će u najboljem slučaju igrati protiv dortmunda 20.11. Veliki gubitak kojeg ćemo teško nadomjestiti, da se bilo ko drugi ozlijedio bilo bi lakše.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 20 okt 2015, 11:39

Za tri dana nas očekuje izuzetno teško gostovanje u Sinsheimu. Bod bi bio velik ko kuća jer je Hoffenheim odlična momčad i nije mi zapravo jasno kako su zaglavili na predzadnjem mjestu. Momčad sa Süleom, Schärom, Rudyjem, Polanskim, Schweglerom, Schmidom, Vollandom, Vargasom... ima kapaciteta za EL i vjerujem da će se dignut do kraja, samo da se sad ne iskali na nama.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 21 okt 2015, 13:33

Ponovo nas prati peh sa ozljedama - danas na treningu ostadosmo bez Ekdala, Olića i Diaza. Pribrojimo li tu još Hunta i Kačara opet imamo bolnicu na kraju grada. Sad su nam šanse u Sinsheimu skoro pa simbolične.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.