Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
@LeonBest
Ti si:
a) pratitelj
b) simpatizer kluba
c) druker
d) ništa od navedenog
?
Ti si:
a) pratitelj
b) simpatizer kluba
c) druker
d) ništa od navedenog
?
Veliki simpatizer kluba i prijatelj
Pozdrav
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Pozdrav
075
Herzlich willkommen @LeonBest 

I od mene dobrodoslica za @LeonBesta...
Lijepo je vidijeti da jos ima navijaca HSV-a i @LeonBest ne znam koliko imas godina, ali se nadam da cu jednog dana dozivijeti da osvojimo titulu, sto je @ledar ako se ne varam dozivio za vrijeme Happela.
Lijepo je vidijeti da jos ima navijaca HSV-a i @LeonBest ne znam koliko imas godina, ali se nadam da cu jednog dana dozivijeti da osvojimo titulu, sto je @ledar ako se ne varam dozivio za vrijeme Happela.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pozdrav obojici od mene. Redovno citam i pratim vase postove, svaka cast momci! 27. sam skoro napunio
samo da nam se Dino stabilizuje i da nam se ne ponove prethodne dvije sezone! Ja bih bio zadovoljan da recimo tri-cetiri kola prije kraja osiguramo opstanak.
Nadam se pobjedi sad protiv pilula i da #IQ10 i TAHlentlos praznih ruku se kuci vrate
Pozdrav raja

Nadam se pobjedi sad protiv pilula i da #IQ10 i TAHlentlos praznih ruku se kuci vrate

Pozdrav raja
075
18.06.2014 :
Inace Schade i popljuvani ponovo govore kako igramo grubo. Ko o cemu, k.... o postenju, a nasi IDIOTI sute, iako imaju dokaze da je Aspirin protekle sezone bio najgrublja ekipa.
15.10.2015 :Der wechselwillige Youngster IQ10 hat zugegeben, Angst vor den Fans seines aktuellen Vereins Hamburger SV zu haben.
Im Interview mit der "Sport Bild" beantwortete der 20-Jährige die Frage danach mit "Ja" und schob nach: "Weil ich nicht weiß, was auf mich zukommt."
IQ10 ponovo u elementu...Necu nista vise dalje pisati, jer nije uredu da se covjek smije, kada je neko bolestan, a da zelim da ga neko polomi na terenu u Subotu to stoji.IQ: Ich habe keine Angst vor den HSV-Fans
Inace Schade i popljuvani ponovo govore kako igramo grubo. Ko o cemu, k.... o postenju, a nasi IDIOTI sute, iako imaju dokaze da je Aspirin protekle sezone bio najgrublja ekipa.
Za mene je ta priča sa HC i JT završena, obojicu smo dosta dobro prodali i na kraju krajeva odluka je bila na nama bez obzira na sve što se dešavalo.
U subotu očekujem tvrdu utakmicu, kusen daje i prima malo golova, slično kao i mi, moglo bi biti 0-0 ili 1-1.
Očekivana postava prema današnjem treningu:
Drobny - Diekmeier, Djourou, Spahić, Ostrzolek - Ekdal, Holtby - Müller, Hunt, Iličević - Lasogga
Moram priznati da mi je ovo sa müllerom već postalo komično, jedino me zanima dokle će on dobivat priliku i kolko će trebat vremena da ga provale. S druge strane Gregoritsch u vrlo dobroj formi sjedi na klupi.
U subotu očekujem tvrdu utakmicu, kusen daje i prima malo golova, slično kao i mi, moglo bi biti 0-0 ili 1-1.
Očekivana postava prema današnjem treningu:
Drobny - Diekmeier, Djourou, Spahić, Ostrzolek - Ekdal, Holtby - Müller, Hunt, Iličević - Lasogga
Moram priznati da mi je ovo sa müllerom već postalo komično, jedino me zanima dokle će on dobivat priliku i kolko će trebat vremena da ga provale. S druge strane Gregoritsch u vrlo dobroj formi sjedi na klupi.
Labbadija se vraca formaciji koju je koristio prije susreta sa Schalke-om...

Po meni odlican sastav, ali nazalost, opet ce na kraju presuditi invidualni kvalitet Leverkusena i onda ce igraci i Labbadija vec u narednoj utakmici biti pod ogromnim pritiskom.

Po meni odlican sastav, ali nazalost, opet ce na kraju presuditi invidualni kvalitet Leverkusena i onda ce igraci i Labbadija vec u narednoj utakmici biti pod ogromnim pritiskom.
Katastrofalno prvo poluvrijeme...
Ostrzolek ponovo los, Holtby takodjer, dok Lassoga naprijed ceka da mu se sve servira i nista sam ne poduzima. Adler nas je spasio u dva navrata, tako da sa ovih 0:0 mozemo biti vise nego zadovoljni. Nadam se da ce Labbadija reagovati i da ce ubaciti Diaza, Sakai-ja i Schipplocka u drugom poluvremenu, jer ukoliko nastavimo ovako samo je pitanje vremena kada ce Leverkusen postici gol.
Ostrzolek ponovo los, Holtby takodjer, dok Lassoga naprijed ceka da mu se sve servira i nista sam ne poduzima. Adler nas je spasio u dva navrata, tako da sa ovih 0:0 mozemo biti vise nego zadovoljni. Nadam se da ce Labbadija reagovati i da ce ubaciti Diaza, Sakai-ja i Schipplocka u drugom poluvremenu, jer ukoliko nastavimo ovako samo je pitanje vremena kada ce Leverkusen postici gol.
Nemamo odgovor na agresiju kusena, lošiji smo i u duelima koji su dosad bili naše najjače oružje. U drugom dijelu barem bi se taj segment mogao popravit sa Gregerlom umjesto müllera. Također je očito da je Lasogga prespor i pretrapav, Schipplock se nameće kao bolje rješenje. Što se tiče brzine to ne možemo nikako nadomjestit, momčad je jednostavno prestara i prespora, po meni trebalo bi igrat dugim loptama i probat izvuć neriješeno.
U drugom smo poluvremenu bili bolji tako da na kraju ovaj remi je sasvim zadovoljavajuci...
Nadam se da ce konacno Labbadija pronaci formaciju i da vise nece eksperimentisati, a mislim da bi Ostrzolek i PML u narednoj utakmici trebali na hladjenje i da bi njihova mjesta trebali zauzeti Sakai i Schipplock.
Nadam se da ce konacno Labbadija pronaci formaciju i da vise nece eksperimentisati, a mislim da bi Ostrzolek i PML u narednoj utakmici trebali na hladjenje i da bi njihova mjesta trebali zauzeti Sakai i Schipplock.
konacno povoljan rezultat, fina igra
Sve u svemu možemo bit zadovoljni. U drugom poluvremenu bili smo čvršći i odlučniji u duelima i stvorili i neke šanse, šteta što još uvijek ima nedorečenosti. Nadati se da Hunt nije ozbiljno ozlijeđen, on je uz Ekdala najveći dobitak prijelaznog roka.
misljenja sam da smo danas na osnovu prikazanog u 2. poluvremenu zasluzeno dosli do boda (mada sam se potajno nadao pobjedi)
Hunt je morao vise uraditi kod svoje prilike, steta! a jos veca steta je njegova povreda :/ kao sto ste vec napisali, uz Ekdala najbolje pojacanje.
nadam se da vijesti oko produzenja ugovora sa Diekmaierom nisu istinite :/ danas je po ko zna koji put podbacio :/ naredno kolo gostujemo Hoppenheimu i obzirom da smo poprilicno dobar Aufbaugegner mislim da su nam tu jako male sanse da dodjemo do bod(ova).
Hunt je morao vise uraditi kod svoje prilike, steta! a jos veca steta je njegova povreda :/ kao sto ste vec napisali, uz Ekdala najbolje pojacanje.
nadam se da vijesti oko produzenja ugovora sa Diekmaierom nisu istinite :/ danas je po ko zna koji put podbacio :/ naredno kolo gostujemo Hoppenheimu i obzirom da smo poprilicno dobar Aufbaugegner mislim da su nam tu jako male sanse da dodjemo do bod(ova).
075
Ekipa pozdrav, i meni je u bundesligi najdraži klub HSV! Nadam se da ove sezone neće biti drame i stresova oko borbe za ostanak. Prevelik je ovo klub da bi tavorio na dnu lige. Realno, svake sezone bi cilj trebao biti natjecanje u europi. Kad vidim da cup uefa igra Augsburg, brate mili, nije mi to prirodno stanje bundeslige.
Vidjećemo kako ćemo plivat u naredne 3 utakmice. Inače, raspored nam je za drek, protiv kusena smo igrali nakon dvotjedne stanke u kojoj nisu imali nikakvih obaveza i došli nam skroz nabrijani, protiv baye na startu sezone kad su najsvježiji, protiv žutalja ćemo opet nakon dvotjedne stanke ...
, jedino smo s gladbachom igrali u pravo vrijeme, ali ne zbog rasporeda nego Favreovog bad strikea.
Pozdrav @nolitu

Pozdrav @nolitu
- kraljttbvb
- Kontakt:
HSV je BVB-u crna macka, kad god da igraju i u kakvoj god formi bili, uvijek HSV uzme bod(ove) 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Hunt će bit tri tjedna izvan igre i propušta iduće tri utakmice te će u najboljem slučaju igrati protiv dortmunda 20.11. Veliki gubitak kojeg ćemo teško nadomjestiti, da se bilo ko drugi ozlijedio bilo bi lakše.
Za tri dana nas očekuje izuzetno teško gostovanje u Sinsheimu. Bod bi bio velik ko kuća jer je Hoffenheim odlična momčad i nije mi zapravo jasno kako su zaglavili na predzadnjem mjestu. Momčad sa Süleom, Schärom, Rudyjem, Polanskim, Schweglerom, Schmidom, Vollandom, Vargasom... ima kapaciteta za EL i vjerujem da će se dignut do kraja, samo da se sad ne iskali na nama.
Ponovo nas prati peh sa ozljedama - danas na treningu ostadosmo bez Ekdala, Olića i Diaza. Pribrojimo li tu još Hunta i Kačara opet imamo bolnicu na kraju grada. Sad su nam šanse u Sinsheimu skoro pa simbolične.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.