FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ova ekipa izgleda može samo dobiti one raspale pitare, nikog više..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Covjek je dobro iznad naveo, tj nedostaje kvalitet i to je vidno, ali takoder je cinjenica da kvalitet koji nama treba, ujedno kosta, a mi nismo u stanju dovesti niti jednog igraca koji ima trenunto validan ugovor sa drugim klubom a da je kvalitet za nas, pa na kraju moramo cekati da postane slobodan, ali kada do postane, covjek ode Vani, jer posjeduje kvalitet.
Dakle, mnogo kazu uprava radi, ali uprava radi limitirano. Tj, je isto kada odes do majke studenta i pitas je, kako ti je sin, ona kaze, "neka ga, studira, slusa i vrijedan je", a njemu 28 godina. E tako i mi, mi sve nesto radimo, a evo treca godina za redom, klub kojeg je Amar opet izdigao iz sivila BIH nogometa, opet tone ka tom sivilu, jer ljudi koji nisu spremni uloziti novce radi Zelji, tj riskirati, onda su oni sa nekog klub tipa Visocke Bosne gdje bi se zadovoljio bodom i ovakvih utakmica...
Dakle, mnogo kazu uprava radi, ali uprava radi limitirano. Tj, je isto kada odes do majke studenta i pitas je, kako ti je sin, ona kaze, "neka ga, studira, slusa i vrijedan je", a njemu 28 godina. E tako i mi, mi sve nesto radimo, a evo treca godina za redom, klub kojeg je Amar opet izdigao iz sivila BIH nogometa, opet tone ka tom sivilu, jer ljudi koji nisu spremni uloziti novce radi Zelji, tj riskirati, onda su oni sa nekog klub tipa Visocke Bosne gdje bi se zadovoljio bodom i ovakvih utakmica...
- Jaozinho22
- Kontakt:
Antolović igrao 1 i to je OK ! Mrš iz svetinje !
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
prisutanod1964
Umjesto da nagurate funjare,koje nisu šutnule loptu na gol,vi ste ih vratili iz mrtvih.
**** ste sami sebe. Stokića odstraniti iz ekipe,Antolović na klupu- što je dosta dosta je.
No sami smo sebi krivi - ozbiljnoj ekipi se ne smije desiti da promaši 4 zicera.
**** ste sami sebe. Stokića odstraniti iz ekipe,Antolović na klupu- što je dosta dosta je.
No sami smo sebi krivi - ozbiljnoj ekipi se ne smije desiti da promaši 4 zicera.
Ne znam zašto sad neki pjene
nidje veze
Apsolutno zaslužen poraz
....4-5 100% šansi promašiš i nadaš se necemu dobrom
- pa naravno da ces biti kažnjen za to, nepisani zakon fudbala.
Kokot, Dželmić i Tiago su krivci za poraz (sa svojim promašajima), a ne onaj kloc Mladenović ili golman koji je ispao smiješan.
Apsolutno zaslužen poraz
Kokot, Dželmić i Tiago su krivci za poraz (sa svojim promašajima), a ne onaj kloc Mladenović ili golman koji je ispao smiješan.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 okt 2015, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Antoloviću crni šta uradi 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Sjest i plakat, J*** ti sve i ovo
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Je li Antolović bio među njima?1452 je napisao/la:Pozdrav zeljovci,jel vam igrači inače vole kockat ili im plaće nisu isplacene.
Jucer se vracam sa posla i svratim u trzni centar na tromedji (citluk) kad u kladionici 7-8 vasih igraca igra bingo i kladaru. Pitam jednog ponizeg lika sa bradom jel to keca na zrinju igras![]()
Htio sam ih slikat al normala razbjezase se....
Nadam se danas 2:0 za zrinju
Sto meni ovo treba, pa da sad dva dana budem los!?
Nesposobni da damo go iz 3-4 100% sanse, znas da slijedi kazna, samo ovaj mrtvi Zrinjski nije imao postene sanse do zadnjih 10 minuta utakmice. I sta se desi, nakon sto nam pola ekipe ima zuti karton, Mladenovic dobija crveni ni za sta bukvalno, al Skakic je to, uvijek ce nas zajebat, UVIJEK! Poslije crvenog kartona ne bih nista komentarisao, progonit ce me danima... Stokicu se zahvalit ni za sta i otjerat sto prije, Antolovic mi se takodjer vise ne gleda na golu.
Nesposobni da damo go iz 3-4 100% sanse, znas da slijedi kazna, samo ovaj mrtvi Zrinjski nije imao postene sanse do zadnjih 10 minuta utakmice. I sta se desi, nakon sto nam pola ekipe ima zuti karton, Mladenovic dobija crveni ni za sta bukvalno, al Skakic je to, uvijek ce nas zajebat, UVIJEK! Poslije crvenog kartona ne bih nista komentarisao, progonit ce me danima... Stokicu se zahvalit ni za sta i otjerat sto prije, Antolovic mi se takodjer vise ne gleda na golu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
sergejevic
- Kontakt:
Jedan od najtezih poraza definitivno. Ugasio sam tv poslije prvog gola Zrinjskog i znao sam da ce ljudi preokrenuti. Strasno stvarno sta su sebi dozvolili. Mnogo, mnogo nelogicnosti i totalno glupih poteza, kako na terenu, tako i sa klupe. Samo budala moze ubaciti mrtvog Stokica umjesto Tiaga koji je stvoren za ovakve utakmice. Stokic kao mrtav konj, ne moze meda covjek, i ne znam sta vise radi na terenu. Barem da je Diata zamjenio Stokica pa bih i shvatio, a ako Zeljo nekome sluzi kao sprdancija i dobrotvorna organizacija za vracenje u formu J*** im mater svima. Nekoliko puta imamo mat poziciju i fualamo mrtve zicere, a jos vise puta ne mogu da gurnu zadnji pas. Beganovic i Tiago su pokazali mrtvim Stokicu i Sadikovicu kako to treba izgledati. Ne znam na osnovu cega se Dado i dalje smatra talentom kad od 4 prilike uspije jednu loptu gurnuti naprijed. Koji su njegovi drugi kvaliteti kada je dokazao da ne moze ni ono sto se namece kao njegova jaca strana.
One promasene zicere ne treba ni komentarisati, Antolovica na golu, Stokica u napadu, Mladenovica itd.
Pitam se samo koga sada igraci bojkotuju, ovaj Zrinjski je totalno losa ekipa koja ne bi do sabaha dala gol da nije bilo crvenog i realno je trebalo biti 0-3 do Mladenovica i njegovog trenutka inspiracije. Treba ubiti, ne otjerati, onoga ko je doveo ove idiote u Zelju dok nam djeca par dana ranije pobjede u Ligi prvaka. Mora se spomenuti. Jedan bogalj Antolovic nam brani za kojeg se zna da je bojkotovao i trenera i klub, dok jedan Cutahija par dana ranije donosi ekipi pobjedu u Ligi prvaka, da ne spominjem Kjosevskog na klupi koji se vec dokazao da moze. Mladenovic, Livaja, Stokic, Antolovic da igraju preko kurca dok nasa djeca sjede po klupi i tribinama.
One promasene zicere ne treba ni komentarisati, Antolovica na golu, Stokica u napadu, Mladenovica itd.
Pitam se samo koga sada igraci bojkotuju, ovaj Zrinjski je totalno losa ekipa koja ne bi do sabaha dala gol da nije bilo crvenog i realno je trebalo biti 0-3 do Mladenovica i njegovog trenutka inspiracije. Treba ubiti, ne otjerati, onoga ko je doveo ove idiote u Zelju dok nam djeca par dana ranije pobjede u Ligi prvaka. Mora se spomenuti. Jedan bogalj Antolovic nam brani za kojeg se zna da je bojkotovao i trenera i klub, dok jedan Cutahija par dana ranije donosi ekipi pobjedu u Ligi prvaka, da ne spominjem Kjosevskog na klupi koji se vec dokazao da moze. Mladenovic, Livaja, Stokic, Antolovic da igraju preko kurca dok nasa djeca sjede po klupi i tribinama.
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Stokicu tebi je sudija danas odsvirao kraj!
Smanjite mu platu, posaljite ga na tribine, otjerajte ga.... ali nemojte da ga vise gledamo!
Veca mrcina i ljencina odavno nije nosila sveti dres!
Smanjite mu platu, posaljite ga na tribine, otjerajte ga.... ali nemojte da ga vise gledamo!
Veca mrcina i ljencina odavno nije nosila sveti dres!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Vjerujes da trazim i ja ovaj postKLIS je napisao/la:Je li Antolović bio među njima?1452 je napisao/la:Pozdrav zeljovci,jel vam igrači inače vole kockat ili im plaće nisu isplacene.
Jucer se vracam sa posla i svratim u trzni centar na tromedji (citluk) kad u kladionici 7-8 vasih igraca igra bingo i kladaru. Pitam jednog ponizeg lika sa bradom jel to keca na zrinju igras![]()
Kup nam je jedina šansa.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Odmah mi je pao na pamet.AsharaK je napisao/la:Vjerujes da trazim i ja ovaj postKLIS je napisao/la:Je li Antolović bio među njima?1452 je napisao/la:Pozdrav zeljovci,jel vam igrači inače vole kockat ili im plaće nisu isplacene.
Uh sta reci..
Previse promasenih prilika,to je kljucno danas.Desilo se ono sto sam i pretpostavio,Zrinjski krenuo naprijed,ostalo prostora za kontre i pravili smo ih,ali izostala zavrsnica.Kad se proposte 3-4 velike sanse kazna obicno bude surova.Nismo zasluzili poraz,ali ko te pita.
Druga dva momenta su izlazak Tijaga ( pritisak i opasnot po zadnju liniju Zrinjskog je nestala ) i iskljucnje Mladenovica koje je potpuno amaterski.Drugi gol ide na dusu Antolovica,gdje je on posao,sta je htio sa onim istrcavanjem ne znam,da Bog sacuva jedino sto mogu reci.
Izdvojio bih samo Tijaga,sjajan je igrac,ostale ne bih komentarisao.
Steta za poraz,steta..

Previse promasenih prilika,to je kljucno danas.Desilo se ono sto sam i pretpostavio,Zrinjski krenuo naprijed,ostalo prostora za kontre i pravili smo ih,ali izostala zavrsnica.Kad se proposte 3-4 velike sanse kazna obicno bude surova.Nismo zasluzili poraz,ali ko te pita.
Druga dva momenta su izlazak Tijaga ( pritisak i opasnot po zadnju liniju Zrinjskog je nestala ) i iskljucnje Mladenovica koje je potpuno amaterski.Drugi gol ide na dusu Antolovica,gdje je on posao,sta je htio sa onim istrcavanjem ne znam,da Bog sacuva jedino sto mogu reci.
Izdvojio bih samo Tijaga,sjajan je igrac,ostale ne bih komentarisao.
Steta za poraz,steta..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 17 okt 2015, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Necu da razmisljam jos o tomeKLIS je napisao/la:Odmah mi je pao na pamet.AsharaK je napisao/la:Vjerujes da trazim i ja ovaj postKLIS je napisao/la: Je li Antolović bio među njima?
Ma nije dobar je on momak ali on veze nema ja to pišem ovdje godinu dana jednostavno to je jedna smlata od golmana
Valjda je sad svima jasno da Stokić, Mladenović i Antolović nemaju više šta tražiti u FK Željezničar
ako vec dosad nekome nije bilo jasno
ostaviti ih u Mostaru i nek ih džavo nosi
ostaviti ih u Mostaru i nek ih džavo nosi
Koliko sam puta pisao za Kjosevskog tačno me više sramota reći da on mora među stative. Još će ljudi pomisliti da piše Veca lično..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
za zadnju titulu jedan od najzaslužnijih igrača. ali ovo što u ovoj sezoni gledamo je kriza katastrofa.CARSON je napisao/la:Ma nije dobar je on momak ali on veze nema ja to pišem ovdje godinu dana jednostavno to je jedna smlata od golmana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.