Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Sehica daj i gotovo 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Znao sam.Nerminovic je napisao/la:Sehica daj i gotovo
Minimalno 4-5 golova je njegova greska u kvalifikacijama. Mislim da u ove dvije bitne iduce utakmice treba nekog drugog staviti medju stative.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greske da, imao ih je...ali mi drugog golmana nemamo, imamo brojem, ali kvalitetom ne...Greivis je napisao/la:Minimalno 4-5 golova je njegova greska u kvalifikacijama. Mislim da u ove dvije bitne iduce utakmice treba nekog drugog staviti medju stative.
Nadam se da ce Begovic u barazu biti onaj pravi...
Isto kao kada bi u prvih 11 ubacio Hodzica ili Djurica prije Dzeke (zdravog)...nadam se da sam ti uspio objasniti.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
jako los postao.....u kvalifikacijama je skrivio minimum 3 gola! stalno stoji daleko izvan gola, kad su korneri slabo kad da izadje na vrijeme......lose jako lose......ako nastavi ovako, odma BURICA ubacit i gotovo!
Razlika u kvaliteti izmedju Begovica i druge dvojice nije velika kao sto se predstavlja. Ali dobro, problem je sto kod nas postoje igraci koji su sigurni iako to ne zasluzuju igrama. On je na toj listi odmah uz Spahica i Ibisevica.hurem je napisao/la:Greske da, imao ih je...ali mi drugog golmana nemamo, imamo brojem, ali kvalitetom ne...Greivis je napisao/la:Minimalno 4-5 golova je njegova greska u kvalifikacijama. Mislim da u ove dvije bitne iduce utakmice treba nekog drugog staviti medju stative.
Nadam se da ce Begovic u barazu biti onaj pravi...
Isto kao kada bi u prvih 11 ubacio Hodzica ili Djurica prije Dzeke (zdravog)...nadam se da sam ti uspio objasniti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Previse nesiguran u zadnje dvije utakmice
Pad u formi je očigledan, ali trebate imati u vidu u kakvoj se situaciji njegov klub nalazi. Primio je previše golova, a zaista za 90 % njih nije mogao bolje reagovati.
Koštao nas je par golova a isto tako čupao nas je par puta kada smo je svi već vidjeli u golu. Može Asmir to još bolje, samo ne treba čovjeka pljuvati i tjerati sa gola.
Koštao nas je par golova a isto tako čupao nas je par puta kada smo je svi već vidjeli u golu. Može Asmir to još bolje, samo ne treba čovjeka pljuvati i tjerati sa gola.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne na klupu već na tribine i još ga dva puta maljem u glavu 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
S naseg aspekta to sve izgleda lagano za skinut,ali drugovi ,nije to tako lahko..recimo prvi gol Kipra ,preblizu mu igrac koji suta i nesreca lopta se odbija na drugu stranu..Kazu mogo je uhvatit,mogo je iz sobe ispred tv-a..
u pravu si ahmicu, nema sumnje da je bolji golman od Ajroliza i da će postat' prvi golman Chelseaja
Gdje ces to napisati? Izvini se sad svima ovdje, cuj bio nesiguran ne znam samo sta si ti gledao, Svetog Asmira da spominjes u istoj recenici sa nesigurnoscu? Hmmm, sram te bilo momcino, hmmm.Bosna64 je napisao/la:Previse nesiguran u zadnje dvije utakmice
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Nas problem je sto se brzo napalimo, negativno ili pozitivno, sto ce reci da idemo iz krajnosti u krajnost. Kod nas neko ili je supak ili nedodirljiv. Npr. kasno sam shvatio zasto ljudi onako reaguju kada ima kazes da nam je igra u ove dvije utakmice bila katastrofa. Duhovi proslosti su se uvukli u ljude, pojedose ih iznutra pa nece da vidi ono sto je i budali jasno. Sto se Begovica tice nikada i nije bio ono u sta smo mi vjerovali, tj. medju dva-tri najbolja golmana u Engleskoj. Sve mjerkamo Arsenal, Leverpul, United, a oni pitanje golmana rjesise preskacuci nasega Bega. NO MEDJUTIM, Begovic je daleko najbolji golman sto se nase reprezentacije tice, kakav Buric ba. Znaci, nista spektakularno, medju desetak u Engleskoj, ali za nas premija!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nadam se da u prvoj utakmici baraza nece krasti vrijeme u 10 minuti.
ibrakadabra je napisao/la:Nadam se da u prvoj utakmici baraza nece krasti vrijeme u 10 minuti.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bolji jeGoalgetter je napisao/la:Znao sam.Nerminovic je napisao/la:Sehica daj i gotovo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Hajde Bega, izdrži još poluvrijeme
Clean sheet 
HariTz je napisao/la:Clean sheet
- DragonGirl
- Kontakt:
Meni se čini da nekako Asmir lakše diše čim nema Ivanovića.
Drugi clean sheet u ligi, napokon, zaslužio je nakon svih onih dobrih partija a gomile primljenih golova... 
Trenutno korisnika/ca: General505, Google [Bot], Proximic i 49 gostiju.