FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blue sky
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blue sky » 17 okt 2015, 17:53

Ljudi dragi Dragan Skakic je čovjek sa zadatkom. Podjeli ti 4 žuta u prvom i samo čeka zicer nije on dzaba dodjeljen. Ljudi koji su u fudbalu kažu za njega on te kolje a da na kraju dobije najbolje ocjene od delegata. Ubjedljivo najkorumpiraniji sudija u bh fudbalu... Pored toga što smo mi neefikasni borimo se sa vetrenjačama... Idemo dalje...

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 17 okt 2015, 17:53

Steta. Imali smo ih... Stokic je zavrsio sto se meme tice. Zrinjski je ovo dobio na srecu. I nije bio 2. zuti Mladenovica, koji je po meni bio jedan od boljih danas. Bice dobro, idemo dalje.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 okt 2015, 17:54

Ajzea je napisao/la:Koliko sam puta pisao za Kjosevskog tačno me više sramota reći da on mora među stative. Još će ljudi pomisliti da piše Veca lično..
Nisi jedini, jarane. Nisi jedini.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 17 okt 2015, 17:58

Casu sam razbio o celo, kakav sjeban dan!
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 17 okt 2015, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

blue sky
Kontakt:

Post Postao/la blue sky » 17 okt 2015, 17:58

A Antolovic je precijenjen golman to dokazuje iz utakmice u utakmicu. Tipičnan primjer glupog golmana koji ti vise oduzme nego što ti daje.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 17 okt 2015, 17:59

blue sky je napisao/la:Ljudi dragi Dragan Skakic je čovjek sa zadatkom. Podjeli ti 4 žuta u prvom i samo čeka zicer nije on dzaba dodjeljen. Ljudi koji su u fudbalu kažu za njega on te kolje a da na kraju dobije najbolje ocjene od delegata. Ubjedljivo najkorumpiraniji sudija u bh fudbalu... Pored toga što smo mi neefikasni borimo se sa vetrenjačama... Idemo dalje...
Sta mlatis ba, kakav sudija. Mogao je hladno Mladenovicu dati drugi zuti 10 minuta ranije zbog igranja rukom ako mu je to bio zadatak. Ne znam sta pokusavate vise s takvim komentarima, kao da je neko budala. Imas 1-0 i 2 100% sanse i pored njih jos barem deset odlicnih sansi da zabijes gol, ali ne mogu gurnuti zadnji pas, a i kada to urade fule ili se spetljaju. To je istina i da smo zabili svoje mrtve zicere mogo bi i Skakic i citav savez kurcu mahat.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 okt 2015, 17:59

sajo10 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Koliko sam puta pisao za Kjosevskog tačno me više sramota reći da on mora među stative. Još će ljudi pomisliti da piše Veca lično..
Nisi jedini, jarane. Nisi jedini.
momak je sve konkretno pokazao u utakmicama koje jeste branio. nisu to pretpostavke ni nagađanje, niti je na osnovu utakmica iz mlađih kategorija.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 okt 2015, 18:02

sergejevic je napisao/la:
blue sky je napisao/la:Ljudi dragi Dragan Skakic je čovjek sa zadatkom. Podjeli ti 4 žuta u prvom i samo čeka zicer nije on dzaba dodjeljen. Ljudi koji su u fudbalu kažu za njega on te kolje a da na kraju dobije najbolje ocjene od delegata. Ubjedljivo najkorumpiraniji sudija u bh fudbalu... Pored toga što smo mi neefikasni borimo se sa vetrenjačama... Idemo dalje...
Sta mlatis ba, kakav sudija. Mogao je hladno Mladenovicu dati drugi zuti 10 minuta ranije zbog igranja rukom ako mu je to bio zadatak. Ne znam sta pokusavate vise s takvim komentarima, kao da je neko budala. Imas 1-0 i 2 100% sanse i pored njih jos barem deset odlicnih sansi da zabijes gol, ali ne mogu gurnuti zadnji pas, a i kada to urade fule ili se spetljaju. To je istina i da smo zabili svoje mrtve zicere mogo bi i Skakic i citav savez kurcu mahat.
tačno tako, fulio si zicere i zdravo. od širokog pa na ovamo se generalno nemamo šta žaliti na suđenje. čak štaviše u kupu smo prošli sudijskim poklonom, a raspucavanje u onakvom psihološkom stanju boga pitaj kako bi završilo...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 okt 2015, 18:04

De ba, ne brukajte se sa sudijama :facepalm: :facepalm: :oops:

sudija kriv što Kokot fula sa metar, što Đelmić fula sa metar, što ne znamo dotuci protivnika...i onda kad usllijedi kazna za sve promašaje. hajmo po sudijama

seljacka demagogija :facepalm: Alihodžić nas bruka :oops:

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 17 okt 2015, 18:06

ovaj s golla 3 godine nije izletio i sad ono naslo i sta fulise :sick: :sick: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: nista ovo bolje do zimske pauze gledati samo rezultat necu utakmice pogledati vise do proljeca :puke: :puke: :puke:

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 okt 2015, 18:07

Nisam gledao utakmicu ali sudeći po tex,prenosu i onom što ste vi pisali pristup je opet bio na nivou što je veoma bitno.Vratiće se ove šanse ,prvenstvo je dugo biće ovde svašta do kraja

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 17 okt 2015, 18:11

Fudbal se i igra da se da gol vise a ne da bi se brojale sanse,j..iga vodimo 1:0 i imas priliku da zavrsis lagano barem 3:0 ti izgubis.I onda slusas zalopojke Alihodzica,pa nije ti sudija kriv sto nisi znao dati gol iz zicera kod vodstva ili sto imas onakvog "intelektualca" sto nicim izazvan dobi crveni karton,ali ima jos dosta da se igra pa se stvari mogu popraviti,a tu je i kup takmicenje.Jedino za cim zalim kada je ovo prvenstvo u pitanju je to sto sve manje koristimo igrace ponikle u klubu,treba djeci sto vise davati priliku pa sta Bog da.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 17 okt 2015, 18:12

Antolovic nije onaj golman sto je bio, sad zbog cega je to tako!? Imali smo Zrinjskog, mogli smo ih napuniti i dotuci do kraja, nismo. Nije mi jasno kako "profi" igrac kao sto je Kokot moze promasiti loptu sa pola metra. Ne treba pisati o sudijama, Mladenovic je glup, ono je amaterski potez. Sudije nisu krive sto nismo zabili kad smo mogli.
Ali dosta je zanimljivo i to, da smo do 80. minute bili dobra ekipa, msm defanzivno. Nisam mogao ni naslutiti da moze se ovo desiti, odjednom se uvukla neka nervoza a do tad Zrinjski nista nije napravio. Poslije crvenog, pali smo u svim segmentima igre, onaj prodor po lijevoj strani i lopta prolazi sve igrace i primamo gol. Drugi gol opet propust odbrane i MArijana.
Ovo je jedan od najtezih poraza s obzirom da smo mogli Zrinjskog "eliminasati", a Sloboda ce pasti kad tad. Mogli smo vezati 2 pobjede protiv najvecih konkurenata.

Ovo mi nije trebalo, bolje da nisam gledao, sad cu los biti 2-3 dana i razmisljat sta bi bilo da bi bilo. Ali ovo je Zeljo, bit ce bolje aBd, ove sezone se gube bodovi nenormalno, tako da nista nije gotovo.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 okt 2015, 18:12

a dosad je uvijek davao bolje u odnosu na polupojačanja sa strane.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 okt 2015, 18:15

Odlaskom Kvesića, dobili smo imbecila Mladenovića, a to je nenadoknadiv gubitak

ne mogu da vjerujem da nemamo u mladom pogonu lijevog beka....da postaviš panj na teren- bio bi korisniji od Mladenovića
ne pricam ovo samo zbog današnjeg retardiranog crvenog kartona, vec opcenito je smeće od igraca :puke: :puke:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 okt 2015, 18:16, ukupno mijenjano 3 puta.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 17 okt 2015, 18:15

ChWilla je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:
tačno tako, fulio si zicere i zdravo. od širokog pa na ovamo se generalno nemamo šta žaliti na suđenje. čak štaviše u kupu smo prošli sudijskim poklonom, a raspucavanje u onakvom psihološkom stanju boga pitaj kako bi završilo...
mogao im je i penal cista obraza svirati

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 17 okt 2015, 18:18

Sad sam pogledao ovo istrčavanje Antolovića, potpuno nelogično, nerezonski, nepotrebno... Ne znam, ne mogu vjerovati da je prodao tekmu ali za tako iskusnog golmana ovo je čudno. Kakve su mu ostale odbrane bile?
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 17 okt 2015, 18:23

Ovo što igra Mladenović odigrat će bilo koji igrać sa klupe iako mu to nije prirodna pozicija. ne može lošije odigrat nikako.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 17 okt 2015, 18:26

Necu da mislim da su prodali I ako je bilo par tekmi koje su skakljive ali ako su prodali treba ih razvalit.
Edise eto ti sanse da treniras strogocu ,nece milom hoce silom....
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 okt 2015, 18:27

Osim što se bruka sa komentarisanjem suđenja, neka Alihodžić objasni javnosti smisao izmjene Tiago - Stokić :o :shock:

izvodi najbržeg igraca koji konstantno pravi probleme Zrinjskom i uvudi mrtvaca Stokića koji ne može potrcati :shock: :facepalm:

time je naša klupa povukla presudni potez u današnjem porzu, a to niko nece da primjeti... crveni karton onog idiota Mladenovića nas je samo dotukao.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 30 gostiju.