Ne znam zasto navijaci Zeljeznicara ne znaju da podnesu zaebanciju na njihov racun kad 15 dana rade istu stvar?
Samo je debilizam vecih razmjera zaliti se na sudjenje, inace je Skakic fulio 2-3 zicera.. Jos nije svirao cist penal.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
I to je po meni sasvim OK i komsijski!Zip je napisao/la:Zeljo 5bodova od Evrope
Da im nismo pustili bodove u derbiju, borba za opstanak bi bila.
Cinjenica je da smo pomogli komsijama po ko zna koji put
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Inace @EmirTM tvrdi da je on najbolji u ligi.slana_krv je napisao/la:Sad sam pogledao drugi gol zrinje, zaista mi nije jasno kakvu je glupost golman zelje napravio. ...al et
Los rezultat apsolutno jer Zeljo ne moze uvezati seriju, a Zrinjski ostaje u vrhu..jurisicduska je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da je ljudima drago jer je Zrinjski pobijedio željezničar. Evo ibretim se.
Bas naprotiv, sto se mene tice ocekivao sam x ili 2jurisicduska je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da je ljudima drago jer je Zrinjski pobijedio željezničar. Evo ibretim se.
Po meni, vaznije je bilo odmah u startu presjeci neki Zeljin niz.jurisicduska je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da je ljudima drago jer je Zrinjski pobijedio željezničar. Evo ibretim se.

ma bit ce to sve OKpitic je napisao/la:šOKira ih Zrinjski.
Nije bio offside.solinas je napisao/la:brazilac postigao gol iz sveopsteg opsajda,neznam ni kako bi to nazvao vise...![]()
i ovaj jos kuka na sudije,pokrij se usima,i![]()
sve je jasno,samo nije jasno jesi li ti glup il ćorav?solinas je napisao/la:brazilac postigao gol iz sveopsteg opsajda,neznam ni kako bi to nazvao vise...![]()
i ovaj jos kuka na sudije,pokrij se usima,i![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.