FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 17 okt 2015, 17:58

Nema prekida serije dok Azmiru ne dosadi. :cool:

Maloprije sam vidio slike, tribina dupke puna, sve fukara do fukare.
Onakvu sliku je prelijepo vidjeti i vjerujem da je ta podrska bila jedan od razloga ovog preokreta.

Po teskom terenu se stvorilo dosta prilika i iz to postiglo dva gola, dakle, kvalitet ispliva na povrsinu pa makar igrali po kamenicama. :tokralju:

Bodovi su nevjerovatno vazni, od vitalnog znacaja i bodovi koji bi Slobodu mogli ostaviti na prvom mjestu do derbija u Sarajevu a onda tamo idemo kao lideri sa zeljom da zadrzimo prvu poziciju. :cool:

Kostic je zlatna koka, onakav stoper se ne pojavljuje konstantno u ligi te bi on po meni mogao doci do izrazaja prije svih ostalih igraca kada je u pitanju interes iz inostranstva.

Treba priznati da su Husic i Musemic pravo dobro selektirali igrace, doveli su momke kojima malo fali da eksplodiraju.

Nadam se da ce se Govedarica oporaviti do Travnika, trebaju nam njegovi prodori po strani.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 okt 2015, 18:03

Omerbavarac je napisao/la:Nadam se da ce se Govedarica oporaviti do Travnika, trebaju nam njegovi prodori po strani.
Govedarica je oporavljen, sam je rekao da je odradio puni trening s ekipom

ne znam da l' je bio u konkurenciji danas, ako nije, jasno je da Husref nije htio da ga požuruje i da rizikuje i neka nije, al' sigurno će igrat' protiv Travnika, od početka ili s klupe, vidjet' ćemo

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 17 okt 2015, 18:08

Šteta što nema slika Fukara sa boljih pozicija, a vidim da nas je bilo priličan broj . . .

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 okt 2015, 18:17

slika
17. oktobar 2015.,FK Drina Zvornik - FK Sloboda Tuzla 1 : 2

Jedna od mojih najdražih pobjeda. .ebem majku sarajevsko-škutorskoj koaliciji i sudiji spahaliću.
Ja volim FK Tuzla City

dandara
Kontakt:

Post Postao/la dandara » 17 okt 2015, 18:32

sloboda72 je napisao/la:slika
17. oktobar 2015.,FK Drina Zvornik - FK Sloboda Tuzla 1 : 2

Jedna od mojih najdražih pobjeda. .ebem majku sarajevsko-škutorskoj koaliciji i sudiji spahaliću.
zivio sloboda72 "babo" foruma !!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 17 okt 2015, 19:04

Iskreno se bojim zbog sudenja, direktive iz vrha ce sigurno biti sve cesce, mozda bi bilo pametno stvoriti pritisak na medije, da se bar malo zastitimo

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 17 okt 2015, 19:05

Zasluženo ste pobjedili. Bili ste bolji.
Iskreno, odbrana vam je bila katastrofalna danas, a Drina nije uspjela iskoristiti kod 1:0 grešku i povest sa 2:0. Tu se možda i odlučilo.
Onaj visoki napadač vam je baš odličan igrač. Doduše voli i da pada u šesnaestercu, vjerujte mi, oba puta nije bilo ni govora o penalu. Prvi put ga je kaljuga u šesnaestercu oborila, a drugi put je pao kad je vidio da gubi duel i kontrolu nad loptom.

Ne znam što ste na sudiju toliko kivni. Možda je u prvom sudjenje bilo malo u korist Drine, u nastavku su sudije svirale sve vama. 6 žutih je nama dao uz opravdan crveni na kraju.

Bravo i za cimanje i broj navijača, u Zvorniku niko nije imao takvu podršku do sada. (i teško da će iko, sem Zvezde i Partizana) Bilo vas je onoj tribini 500 i svaka čast na toj brojci.

I brojka domaćih me iznenadila, znajući kakvo je stanje u Zvorniku i kako su svi digli ruke od Drine.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 okt 2015, 19:10

Svaka čast ekipi, odlika jakog tima jeste i ovo da se napravi preokret. Samo jako nastaviti :cool:
Niko niko samo Sloboda :zviz:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 okt 2015, 19:14

koji nam je ovo preokret do sad jbt :think: :salut:
bas sam bio se razocarao danas,reko zar bas fenjeras da nam skine maglu :mrgreen:
znate da nisam negativan,ali i mene prenese,jbg.
ova ekipa ima glavu i rep,igramo prelijepo,i akobogda ovo je nasa sezona.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 okt 2015, 19:15

stvarno je mucno citati ove postove sto su pojedini pisali , a nisu ni bili tamo....

ovo je jedna od najvecih i najdrazih pobijeda Slobode...sigurno najveca ove sezone..samo dokle ce se moci protiv ovog lobija i ovakvog sudjenja...nije tu Drina nista kriva, nego zna se gdje se nama kuha corba, rekao je to predsjednik

po ovakvom terenu momcima kapa do poda na svemu sto su uradili..ovo su pobjede koje odredjuju tok citave sezone...imali smo i malo srece, ponijeli smo i mi sa tribina igrace...jednostavno jos sam pod utiskom

i domacinu svaka cast na odlicnoj organizaciji meca (osim terena naravno)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 17 okt 2015, 19:18

hayden je napisao/la:Zasluženo ste pobjedili. Bili ste bolji.
Iskreno, odbrana vam je bila katastrofalna danas, a Drina nije uspjela iskoristiti kod 1:0 grešku i povest sa 2:0. Tu se možda i odlučilo.
Onaj visoki napadač vam je baš odličan igrač. Doduše voli i da pada u šesnaestercu, vjerujte mi, oba puta nije bilo ni govora o penalu. Prvi put ga je kaljuga u šesnaestercu oborila, a drugi put je pao kad je vidio da gubi duel i kontrolu nad loptom.

Ne znam što ste na sudiju toliko kivni. Možda je u prvom sudjenje bilo malo u korist Drine, u nastavku su sudije svirale sve vama. 6 žutih je nama dao uz opravdan crveni na kraju.

Bravo i za cimanje i broj navijača, u Zvorniku niko nije imao takvu podršku do sada. (i teško da će iko, sem Zvezde i Partizana) Bilo vas je onoj tribini 500 i svaka čast na toj brojci.

I brojka domaćih me iznenadila, znajući kakvo je stanje u Zvorniku i kako su svi digli ruke od Drine.
Ocito da vam je problem fizicka sprema igraca jer uglavnom primate golove poslije 75 minute, morate to popraviti,
Iskreno zelim vam da ostanete u ligi, a u drugom slucaju zelim da se sto prije vratite.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 17 okt 2015, 19:19

Sta kaze Mamela na radiu, hajmo sljedece subote, dres Slobode ogrni i na Tusanj nagrni, nema izgovora, i je li ko sluso izjavu Husica poslije utakmice, kaze " samo da se zna ja se ovdje izjasnjavam kao navijac, dok se ova nepravda iz saveza ne rijesi" poziva i on da se nastavi sa vecom podrskom na Tusnju kao sto je bilo do sada da se nastavi iz kola u kolo da bude veca podrska, poziva kaze Tuzlake u sve vecom broju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 17 okt 2015, 19:24

ultrasstyuletz

Neću više smarat na vašoj temi, ali moram još ovaj post napisati. Pohvali nas ti za organizaciju, a ne znaš da mi ni ekonoma nemamo. Da dresove pere majka od igrača. Da se danas par istinskih ljubitelja Drine iscimalo da obezbijedi i minimum minimuma kako bi vaši igrači imali gdje ući, dobiti čistu svlačionicu, itd, itd... Većini vas vjerovatno i nije jasno u kakvom smo mi sran.ju. Drina je na aparatima, ne zbog duga, koji i nije toliko veliki, već zbog nebriga ikoga da Drina igra PL. Mi imamo jednu ALuminu, koja ima godišnji profit 200 miliona evra. Zamisli da da samo 0,5% tih para uloži u Drinu. Zvornik bi imao stabilnog premijerligaša.... stadion ne bi bio kokošinjac. Tribine bi se oprale jednom u ove 4 godine... Svaka vama čast na cimanju. Kod nas Zvezda i Partizan idu prije Drine. Momci koji je vole su davno otjerani sa Gradskog. A mi koji smo matoriji dodjemo, pogledamo. Ne zviždimo gostu, ali nismo ultrasi. Čestitke na pobjedi još jednom.

slanakrv

Hvala na tim riječima. Mi smo opstanak izgubili protiv Viteza. A i još puno prije, 26. kolu prošle sezone. I vjeruj mi, da nama navijačima uopšte nije interes da se Drina vrati u PL dok se bagra ne rastjera, menadžeri i ostali baxuzi koji Drinu uništavaju. Neka nas tamo gdje nam je mjesto sa ovakvim amaterima. A kad zaličimo na ozbiljan klub sa jasnim ciljem opet ćemo se vratiti. ;)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 okt 2015, 19:34

Ivetica nema protiv Travnika cini mi se da mu je ovo treci zuti,startati sa Skahicem umjesto Mehmedagica da vidimo kako bi funkcionisalo,a umjesto Perice ce vjerovatno Mehidic :? .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 okt 2015, 19:35

dobro smo prosli....OVO DANAS NIJE BILA FUDBALSKA UTAKMICA NEGO NAGURAVANJE NA J E B E N O J KALJUGI...ZNACI DA PONOVIM....KALJUGA....bili smo bolji al smo ko u najgorem scenariju primili gol iz bukvalno nicega..poklonjena lopta Mehmedagica za 1-0 i onda stizi na kaljugi....toga sam se najvise bojao i bas se obistinilo...kaljuga je na nesto i licila u prvih 15 minuta al onda KATASTROFA,JBT...u drugom nas veliki pritisak i moralo je procepit....prvo Ahmet izlazi 1 na 1 i golman mu brani...po ko zna koji put...iskupljuje se centarsutom za Kostica i to je erupcija na tribinama za 1-1....pritisak ne nastavlja i Krpa pogadza za vodstvo i delirijum.....vrlo,vrlo vazna pobjeda....MENTALNO JE EKIPA J E B E N O NESALOMIVA...STRASNO,SVIJU MI :tokralju: :tokralju: ....prezadovoljan sam pobjedom mada ni bod ne bi bio los na ONOM,neznam kako da to nazovem...znaci,lopta upada u blato i tu se zaglavi, sva je crna naravno i pocinje bjesomucno nabijanje...domacin je krao na vremenu ono bas za medalje...znaci,sudija svira faul,covjek upadne,valja se 2 minute i skine kopacku :o :o :tokralju: :tokralju: ...sve to traje minutama....serija se nastavlja..Fukare,odlicno...nije se prestajalo navijat ni minute i davali su strasan vjetar u ledza igracima....pogotovo u 2. poluvremenu..sigurno preko 500 ljudi...stvarno sam se i licno sam iznenadio :tokralju: ...sudija,kloc... srijeda i Bilino :salut: :salut: :salut:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 17 okt 2015, 19:37

Sudija kriminalan, pomocni sudija do tribine sa nasim navijacima takodje kriminalan. Cist penal od strane golmana kad se okliznuo i udario Ahmetovica, zatim cist faul na 20m na nekom od nasih igraca. Ofsajde ovaj pomocni dize iako nije makar pola bilo. Nece covjek da svira faul kojeg bi svirali u engleskoj ligi sto se tice grubosti. Samo je falilo da se nas koji povrijedi pa da onda nesto svira, nije ni cudo sto je bio suspendovan i opet ga treba suspendovat, eto koliko je los. Onda po meni je mogao svirati i penal u drugom poluvremenu kada je njihov stoper Ahmeta udario sa boka.

Teren totalno neuslovan poslije 20 minuta. Stvarno ne mogu da razumijem ove klosare iz saveza kako dozvole da se uopste neka utakmica PLBiH igra na ovakvom terenu. U kantonalnim ligama ima boljih stadiona. Drenaza im je katastrofa, neosisan teren a igraci ko na skijama.

Na ovakvom terenu ne mozes ni ocekivati neku tecnu igru kao sto to ide na nekim drugim terenima, ali vidjela se zelja volja i nosu odustajali do samog kraja. Oni su pali negdje oko 60min, nisu imali vise snage, na aparatima su nesto pokusavali. Evidentno je da su nasi igraci odlicni fizicki i jednostavno melju do kraja.
Svaka cast navijacima koji su otisli, atmosfera fenomenalna, iznenadio sam se pravo kad sam vidio koji je narod iz tz stigao.
Sloboda do groba lesinari sarajevski koji posaljete onakva **** da nas povale :guz:

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 17 okt 2015, 19:40

Gledaj Kostica sto se baci u kaljuzu nakon 2 gola hahahah :D koji kralj.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 okt 2015, 19:50

Ivetic i Stjepanovic mislim da ne igraju protiv Travnika...vjerujem da ce Moranjkic i Kiso/Skahic uskociti tu..mada bih volio Skahica malo na stoperu, jer je Mehmedagicu vrijeme da odmori..ove godine jbt gotov svaki go sto primimo njegov

jos plus je nizak za stopera i svaki tim koji ima robusne napadace to koristi..inace je odbrana bila posebno tanka danas...dobro je i sto se vraca Govedarica jer od Mehidica nema nista
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 okt 2015, 19:52

dandara
Kontakt:

Post Postao/la dandara » 17 okt 2015, 19:56

Zodiac je napisao/la:
upratite od 1:30 lijevi donji ugao, da ne otkrivam kakvu budalu imamo u ekipi :mrgreen: :mrgreen:

P.S. mogli su igraci reagovat nakon sto je nas navijac uletio u euforiji i pristojno da zamole redare samo da ga vrate, Ahmet jedini pokusao ali sta je tu je
Zadnja izmjena: dandara, dana/u 17 okt 2015, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.