FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne mogu da vjerujem koliko sansi

Niste ovo ni trebali postavljati...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ja nesto gluplje od ovog Antolovicevog istrcavanja nisam u zivotu vidio.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Evo kao trener kona da kazem ,svako ima pravo na svoje misljenje.
Marijan jede ****.a ono amater ili neko ko nije nikad branio ne bi uradio. Joci dobro mu dodjemo ko neki fiskulturni centar plus (merhamet,karitas, crveni krst) .
Marijan jede ****.a ono amater ili neko ko nije nikad branio ne bi uradio. Joci dobro mu dodjemo ko neki fiskulturni centar plus (merhamet,karitas, crveni krst) .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ovaj skraceni snimak neka pogleda Marijan i bude pošten pa kaže nisam u formi treba mi malo da se ohavizam. Za prvi GO sam ubijeđen da bi isti ovaj golman Zrinjskog pobuco i loptu i igrača koji ide na nju a jok. On ko stećak na stoji dok za drugi samo on zna gdje je posao i sta je mislio. Los golman puno košta. Filip lončaric je za Marijana Oliver Kahn
antolović kao da je na mrvama spavao ,nije u pitanju drugi go već čitava utakmica
e moj antolovicu, ono ko iskusan golman ccc
a i ognjen je morao bolje ove prilike
steta, siroki brijeg i ovo dobijene utakmice upropastili
a i ognjen je morao bolje ove prilike
steta, siroki brijeg i ovo dobijene utakmice upropastili
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Mogu i ja ovakav golman biti.. Poredeći sebe sa Antolovićem, ja bi nekada mogao i impresionirati publiku.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ludi fićo je golman za ovogblue sky je napisao/la:Ovaj skraceni snimak neka pogleda Marijan i bude pošten pa kaže nisam u formi treba mi malo da se ohavizam. Za prvi GO sam ubijeđen da bi isti ovaj golman Zrinjskog pobuco i loptu i igrača koji ide na nju a jok. On ko stećak na stoji dok za drugi samo on zna gdje je posao i sta je mislio. Los golman puno košta. Filip lončaric je za Marijana Oliver Kahn
Do kada Joco ima ugovor, sta uprava misli sa njme ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Fico dok je bio kod nas bio je najbolji golman lige. Ne mrda sa crte, ali ni lopta ne prelazi crtu.
potpisao na dvije godine a uprava misli nama **** znanjeElegant je napisao/la:Do kada Joco ima ugovor, sta uprava misli sa njme ?
Re: RE: Re: FK Željezničar
On svaku tekmu ima neki ispad i nikako ne ulijeva sigurnost a to onda pravi ogroman pritisak i na odbranu. Prvi go koliko god izgledalo iole bolji golman ne bi dozvolio da se u petercu događa. Mislim da je vakat za Vecu niko ne bi trebao biti nezamjenjiv. Kosorića za kapitenastruja je napisao/la:ludi fićo je golman za ovogblue sky je napisao/la:Ovaj skraceni snimak neka pogleda Marijan i bude pošten pa kaže nisam u formi treba mi malo da se ohavizam. Za prvi GO sam ubijeđen da bi isti ovaj golman Zrinjskog pobuco i loptu i igrača koji ide na nju a jok. On ko stećak na stoji dok za drugi samo on zna gdje je posao i sta je mislio. Los golman puno košta. Filip lončaric je za Marijana Oliver Kahn
sad teorije sta bi bilo kad bi bilo, ali onaj drugi zuti je vala bas nidje veze, bas prestrogo
od 1000 slucajeva ono bi se samo jednom sviralo ( nama)
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Po meni, Tiago odigrao dosad najbolju utakmicu. Definitivno kao špic pun pogodak. Žestoko je napatio statistički tri najbolje odbrane lige (Široki, Sarajevo, Zrinjski). Ako se ne varam, jedino u te tri utakmice je i igrao špica.
FK Željezničar 1921
Re: RE: Re: FK Željezničar
Isto smatram i to je okrenulo tekmu na drugi mlin.godrina je napisao/la:sad teorije sta bi bilo kad bi bilo, ali onaj drugi zuti je vala bas nidje veze, bas prestrogo
Apsolutno se slazem..ZZtop10 je napisao/la:Ja nesto gluplje od ovog Antolovicevog istrcavanja nisam u zivotu vidio.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ZZtop10 je napisao/la:Ja nesto gluplje od ovog Antolovicevog istrcavanja nisam u zivotu vidio.
Jedino u ove tri utakmice je imao ogroman prazan ptostor ispred sebe. To je situacija koja mu odgovara,u kojoj njegovi kvaliteti dolaze do izrazaja. U ostalim utakmicama smo imali loptu,imali sgusnute formacije ispred sebe,suzen prostor...Takve ce nam biti i sve preostale utakmice u ovoj polusezoni.Do sada smo uglavnom lose reagovali na takve situacije. Vidjecemo moze li bolje.RobertoBaggio je napisao/la:Po meni, Tiago odigrao dosad najbolju utakmicu. Definitivno kao špic pun pogodak. Žestoko je napatio statistički tri najbolje odbrane lige (Široki, Sarajevo, Zrinjski). Ako se ne varam, jedino u te tri utakmice je i igrao špica.
Trenutno korisnika/ca: antibot, Plavamamba i 43 gosta.