Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Imam neki osjećaj da Pjana sazrijeva i to pravo. Očekujem ga sljedeće godine u Barci. 
"We need to suffer. And we need to fight."
- DragonGirl
- Kontakt:
Mati moja mila, što je meni trebao ovaj forum u životu...Pivopija je napisao/la:Ja te davno pronasao, dovoljno je bilo jedno oko, koristio program za skeniranje, pronasao te preko fejsa, jeste da je dugo trajalo ali trepavice su bile kljucne.DragonGirl je napisao/la:Hahahahahaha šanse nema da iko više raspolaže konkretnim informacijama kada sam ja u pitanju, jedan je uspio otkriti ponešto i to je bilo i više nego dovoljno.Pivopija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Eto, nemoj se iznenaditi ako nekad objavim tvoje lijevo uho.
Da te pitam nesto,vjerovatno je recimo Modric u tvojim ocima svjetska klasa a Pjanic nije?A na osnovu cega je Modric svjetska klasa,na osnovu dodavanja prvom do sebe.Pjanic ima to sto ima Modric ali ima i jos dosta toga sto ovaj nema i nikad nije imao,sposoban je kreirati puno sansi,podijeliti puno asistencija i dati puno golova.Gefufna je napisao/la:Napaceni momciluci vjecitog talenta svrstavaju u zvijezde i sam vrh. Fantastican izvodjac slobodnih i solidan dodavac prvom do sebe - to je to.
To je prava svjetska klasa,to sto nije u Realu,Barceloni,Bayernu je splet okolnosti do sada ali nema nikakve sumnje da ce vrlo brzo biti.Sve do tada neznalicama nece biti jasno koliko je u stvari Pjanic bolji igrac od tog opet recimo Modrica jer oni mjere vrijednost imenom kluba.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Zamisli ovo, upravo pogledah da ces vuci Salihovica za usi, a ja ovde bas uho napisem.DragonGirl je napisao/la:Mati moja mila, što je meni trebao ovaj forum u životu...Pivopija je napisao/la: Ja te davno pronasao, dovoljno je bilo jedno oko, koristio program za skeniranje, pronasao te preko fejsa, jeste da je dugo trajalo ali trepavice su bile kljucne.![]()
Eto, nemoj se iznenaditi ako nekad objavim tvoje lijevo uho.![]()
Dosta me je vise, ako drugi navale neces ziva ostati ili ces pite praviti.
Da malo zamaskiram za ove sto citaju povrsno POZDRAV JARANE.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Argumenti odjednom nestali?Nisam ni mislio drugacije.Gefufna je napisao/la:![]()
I tebi mahanje gospon prvom do sebe.
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha, e baš ti hvala na uviđavnosti...Pivopija je napisao/la:Zamisli ovo, upravo pogledah da ces vuci Salihovica za usi, a ja ovde bas uho napisem.DragonGirl je napisao/la:Mati moja mila, što je meni trebao ovaj forum u životu...Pivopija je napisao/la: Ja te davno pronasao, dovoljno je bilo jedno oko, koristio program za skeniranje, pronasao te preko fejsa, jeste da je dugo trajalo ali trepavice su bile kljucne.![]()
Eto, nemoj se iznenaditi ako nekad objavim tvoje lijevo uho.![]()
![]()
![]()
Dosta me je vise, ako drugi navale neces ziva ostati ili ces pite praviti.![]()
Da malo zamaskiram za ove sto citaju povrsno POZDRAV JARANE.
Miralem Pjanic iz kola u kolo uvjerava svoje kriticare da nisu u pravu ali mu to ne pomaze puno. Nema mu druge nego da nastavi sa zapocetim. Pa samo je ove sezone dao nekoliko golova koji se vrte i prikazuju na kraju kola po TV programima po Evropi. Primjetio sam da je i na Areni u reklami za Serie A izmedju 4 igraca i Miralem Pjanic. Vjerovatno su ga i tu slucajno stavili Usput igrac utakmice opet.
DragonGirl je napisao/la:Jedan je uspio otkriti ponešto i to je bilo i više nego dovoljno.![]()
Next stop... Barcelona 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
To bi bilo idealno.. ali sad po meni nema mjesta.. Smatram da Pjanić je isuviše dobar da grije klupu zbog Rakitića npr.kokakolas je napisao/la:Next stop... Barcelona
-
Evil Genius II
ubleha i igrac manje 
Evil Genius II je napisao/la:ubleha
EDIT: shvatio sam
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 18 okt 2015, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je ovaj Rade Krunic u Empoliu?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
zasto da ne, po meni kad bi dosao u Barcu Enrique bi imao Pjanica,Rakitica,Buskeca i Iniestu kao 4 izbora na 3 pozicija u sredi, i mislim da bih ih rotirao stalno, jer Barca igra mnogo utakmica u sezoni(na svim frontovima ide do kraja najcesce) tako da mislim da bih se Pjanke naigrao utakmica sto umjesto Inieste sto umjesto Rakitica i obrnuto, a za 2 3 sezone Iniesta ce vec biti na zalasku karijere te ce Pjanke ucvrstiti mjesto u sredini Barce.HariTz je napisao/la:To bi bilo idealno.. ali sad po meni nema mjesta.. Smatram da Pjanić je isuviše dobar da grije klupu zbog Rakitića npr.kokakolas je napisao/la:Next stop... Barcelona
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bivsi mladi reprezentativac, afirmisao se u Donjem Sremu.Greivis je napisao/la:Ko je ovaj Rade Krunic u Empoliu?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ja koji ga bas i ne gotivi moram priznat da je juce odigro fenomenalno perfektno i da je daleko najbolji igrac Rome.Njega kad ovako igra nemozes uopste cuvat jer pojma nemas gdje ce loptu uputit.Respekt.
- bianconeros
- Kontakt:
Ne mogu nikako svatiti ovog Pjanica. Dva razlicta igraca/osobe u repki i u romi. Ne mogu se sjetiti kad je zadnji put dao iz slobodnjaka u repki a u romi zabija kao iz sale...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- akisarajevo92
- Kontakt:
mnogi vide samo golove, a to sto je ucestvovao u sva 3 gola protiv Kipra malo ko primjetibianconeros je napisao/la:Ne mogu nikako svatiti ovog Pjanica. Dva razlicta igraca/osobe u repki i u romi. Ne mogu se sjetiti kad je zadnji put dao iz slobodnjaka u repki a u romi zabija kao iz sale...
Don't believe the hype.
Bravo, prinče! 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Dalix, Google Adsense [Bot], kolezeljovac, Maverick, Proximic, rishovski i 103 gosta.