HVALA TI BOŽEFidelis je napisao/la:Jesmo druze,sigurno i definitivno.Ukrajina upada samo u slucaju da se mi,ne do Bog,ne plasiramo.Captain4 je napisao/la:Možda idem korak unaprijed , ali ako se kvalifikujemo ( aBd ) jesmo li sad u 2. potu ili ne? Nejasna skroz situacija , neki pricaju da jesmo , neki da će nas Ukrajina stići.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - ? (Baraž)
"We need to suffer. And we need to fight."
Nije provjerena informacija, ja ipak vjerujem @AnelZ koji je doktorirao ove FIFA tablice.. istina da je i clanak na uefi objavljen gdje kazu da nas Ukraina moze prestici samo u slucaju da se mi ne kvalifikujemo, ali to je mozda samo do novinara koji nije upucen tako da vjerujem da ce UEFA ispostovati sve iz svog pravilnika.Captain4 je napisao/la:HVALA TI BOŽEFidelis je napisao/la:Jesmo druze,sigurno i definitivno.Ukrajina upada samo u slucaju da se mi,ne do Bog,ne plasiramo.Captain4 je napisao/la:Možda idem korak unaprijed , ali ako se kvalifikujemo ( aBd ) jesmo li sad u 2. potu ili ne? Nejasna skroz situacija , neki pricaju da jesmo , neki da će nas Ukrajina stići.
This time next year we'll be millionaires.
Nije provjerena informacija, ja ipak vjerujem @AnelZ koji je doktorirao ove FIFA tablice.. istina da je i clanak na uefi objavljen gdje kazu da nas Ukraina moze prestici samo u slucaju da se mi ne kvalifikujemo, ali to je mozda samo do novinara koji nije upucen tako da vjerujem da ce UEFA ispostovati sve iz svog pravilnika.[/quote]Momciluk je napisao/la:quote="Fidelis"]Jesmo druze,sigurno i definitivno.Ukrajina upada samo u slucaju da se mi,ne do Bog,ne plasiramo.Captain4 je napisao/la:Možda idem korak unaprijed , ali ako se kvalifikujemo ( aBd ) jesmo li sad u 2. potu ili ne? Nejasna skroz situacija , neki pricaju da jesmo , neki da će nas Ukrajina stići.
Koliko ja znam , FIFA tablica se ne gleda nego Uefa lista gdje smo 13. ali nema Holanđana pa smo u 2. potu
Ne znam još , čekam 12. decembar
Druze,i AnelZ je priznao da jasno pise da smo mi u drugom potu ukoliko se plasiramo,iako je imao neke primjedbe na to
Dakle,informacija je definitivna.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ispravio sam ti post.Elegant je napisao/la:Najprecjenjeniji protivnik od svih !Donnie Darko je napisao/la:Irska
Ok onda, super ako je tako, hvala na informaciji..Fidelis je napisao/la:Druze,i AnelZ je priznao da jasno pise da smo mi u drugom potu ukoliko se plasiramo,iako je imao neke primjedbe na to![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dobro je da je ranije sutra... Ustajem pet minuta prije izvlacenja, dosta mi je nerviranja u vezi tekmi, jos me ovo treba yebavati. 
inace, Norveska
inace, Norveska
Za mjesec dana će se znati jesmo li u Francuskoj ili ćemo ramazanske noći provesti na teraviji

toliko mi se ogadio ovaj baraž da ću opet sutra navijati da ne izvučemo Portugal..
Volio bih Slovence. I da zijanimo prvu, imamo popravnu pred domaćom gdje god.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta bi ja ovoj uradio nije nista naspram onog sta bi Dzeko sloveniji uradio.FrancescoTotti je napisao/la:dat ću vam išaret.
alahimanet.
Neka bolje je da prvu razvalimo 3-0 i drugu spušimo 1-0HariTz je napisao/la:toliko mi se ogadio ovaj baraž da ću opet sutra navijati da ne izvučemo Portugal..
Manje su šanse da će nego u hitnoj završiti kuknjava
Volio bih da druga utakmica bude u Zenici, da proslavimo na domacem terenu.
Slovenija.

Slovenija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zamisli da je u 17h. Nervoza bi nas ubilaSlevinKelevra je napisao/la:Dobro je da je ranije sutra... Ustajem pet minuta prije izvlacenja, dosta mi je nerviranja u vezi tekmi, jos me ovo treba yebavati.
inace, Norveska
Daj Sloveniju i gotovo. A more i Portugal.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nesto razmisljam,sreca pa Holandija nije bila treca,kakve smo srece odmah bi je izvukli,naravno da nismo nosioci 
Dobra malaMomciluk je napisao/la:Sta bi ja ovoj uradio nije nista naspram onog sta bi Dzeko sloveniji uradio.FrancescoTotti je napisao/la:dat ću vam išaret.
alahimanet.
Meni nije jasna jedna stvar.Po logici stvari bice dva sesira,u jednom nosioci a u drugom nenosioci.E sad,ovo u vezi domacinstva,ko je domacin prvu utakmicu,hoce li se to odredjivati posebnim zrijebanjem ili ce prvo izvlaciti nenosioce i oni ce tada automatski biti domacini prve utakmice?
Sjecam se proslog baraza za Brazil,svi nosioci su igrali prvu u gostima osim Grcke,oni su bili domacini u prvoj.Kako se to desilo i je li isto zrijebanje kod fife i kod uefe.Zna li neko ovo rastabiriti?
Sjecam se proslog baraza za Brazil,svi nosioci su igrali prvu u gostima osim Grcke,oni su bili domacini u prvoj.Kako se to desilo i je li isto zrijebanje kod fife i kod uefe.Zna li neko ovo rastabiriti?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, izdzezveubrazil, meecko, seha77 i 41 gost.