$ ? ' је " уговор ? он - $ $?rudarprijedor je napisao/la:Doveli smo na probu nekog mladog golmana iz Sanskog Mosta...posto Avduka skoro sigurno ide na kraju sezone![]()
![]()
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
ja msm da mu je istekao ugovor...a i nije da hoce da ide...nego vjerovatno zeli da ode negdje gdje ima ce moci da zaradi vise...
ma gdje god ode nek mu je sa srecom...
a nije iskljuceno da i ostane u Rudaru ali tesko...cuo sam informaciju da ce mozda ici u Kaiserslautern(Njemacka) a kao da ce mozda ici na probu u Splitski Hajdul... 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
уф % " ја ? $ га $ у &, ? не ' $ - " " $ тогаrudarprijedor je napisao/la:ja msm da mu je istekao ugovor...a i nije da hoce da ide...nego vjerovatno zeli da ode negdje gdje ima ce moci da zaradi vise...ma gdje god ode nek mu je sa srecom...
a nije iskljuceno da i ostane u Rudaru ali tesko...cuo sam informaciju da ce mozda ici u Kaiserslautern(Njemacka) a kao da ce mozda ici na probu u Splitski Hajdul...
"" ПУТ ""
Istice ugovor po zavrsetku sezone i otice sigurno, izjavio je da bi volio braniti za Hajduk 

-
- Kontakt:
Ma ode on u penziju,kakav on i karijera ima blizu 40god. Svaka mu čast i veliko hvala za sve što je učinio za Rudar. Avduka aleee 

Blizu 40 godina
Ima 29 godina

Ima 29 godina

-
- Kontakt:
Moja greška.U tom slučaju želim mu sve najbolje u daljoj karijeri!gogineman je napisao/la:Blizu 40 godina![]()
Ima 29 godina

- Bily Piton
- Kontakt:
Imam osjećaj da danas nećemo izgubiti od Olimpika...pada kiša,biće loš teren..mauzimamo bod sihurno 

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Pa danas lopta nece ni moci da ide po travi, samo ce je nabijati gore dole i tako 90 minuta i nama dobro 

- Bily Piton
- Kontakt:
Nama super..a možda ovi naši indijaci i pobjedegogineman je napisao/la:Pa danas lopta nece ni moci da ide po travi, samo ce je nabijati gore dole i tako 90 minuta i nama dobro

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Inace prijedorcani kako vi gore dozivljavate ove sarajlije ,mozete li ikako izvuci 1X,ako mozete unaprijed zahvaljujem! 

HSK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Ako bude posteno,tesko da Sarajevo moze pobjediti,ali ako...
Ako bude pošteno Sarajevo će pobijedit u Prijedoru.prijedorcanin je napisao/la:Ako bude posteno,tesko da Sarajevo moze pobjediti,ali ako...
A đe da znam?!
-
- Kontakt:
I ja kažem...realno Sarajevo je u fromi,a Rudar je svoje završio...Raz_ba je napisao/la:Ako bude pošteno Sarajevo će pobijedit u Prijedoru.prijedorcanin je napisao/la:Ako bude posteno,tesko da Sarajevo moze pobjediti,ali ako...

A o kvalitetu između ekipa i da ne pričam...

Ne **** lep,nego uporan ! 

-
- Kontakt:
U Prijedoru se niko nije naigrao,ne zbog domaceg sudjenja,vec Rudarevih dobrih igara kod kuce.Pobjedili smo Borca i Zrinjskog,sa Sirokim igrali nerjeseno,od Zelje izgubili u 89 minutu,u utakmici koja je mogla prevagnuti na obe strane(nek potvrdi manijaci koji su bili na tekmi).Raz_ba je napisao/la:Ako bude pošteno Sarajevo će pobijedit u Prijedoru.prijedorcanin je napisao/la:Ako bude posteno,tesko da Sarajevo moze pobjediti,ali ako...
Ali sacekajmo subotu,pa cemo vidjeti.Moje misljenje je da Sarajevo nemoze uzeti 3 boda igrom na terenu.
Rudar je, bez sumnje, pokazao kvalitet ove sezone. Nisam ja potpuno siguran da će Sarajevo pobijediti u Prijedoru, ali nisam ni potpuno neosnovano izjavio da hoće. Ja svoje mišljenje temeljim na tome da Rudar nema više šta ni dobiti ni izgubiti, dakle nema velikih motiva. Kod Sarajeva je potpuno druga priča. Mislim da je Sarajevo u blagom usponu (nedavna utakmica u Lukavici i neriješeno protiv Želje). Ali vidjećemo, pred nama je!prijedorcanin je napisao/la:U Prijedoru se niko nije naigrao,ne zbog domaceg sudjenja,vec Rudarevih dobrih igara kod kuce.Pobjedili smo Borca i Zrinjskog,sa Sirokim igrali nerjeseno,od Zelje izgubili u 89 minutu,u utakmici koja je mogla prevagnuti na obe strane(nek potvrdi manijaci koji su bili na tekmi).Raz_ba je napisao/la:Ako bude pošteno Sarajevo će pobijedit u Prijedoru.prijedorcanin je napisao/la:Ako bude posteno,tesko da Sarajevo moze pobjediti,ali ako...
Ali sacekajmo subotu,pa cemo vidjeti.Moje misljenje je da Sarajevo nemoze uzeti 3 boda igrom na terenu.
A đe da znam?!
-
- Kontakt:
Rudar je, bez sumnje, pokazao kvalitet ove sezone. Nisam ja potpuno siguran da će Sarajevo pobijediti u Prijedoru, ali nisam ni potpuno neosnovano izjavio da hoće. Ja svoje mišljenje temeljim na tome da Rudar nema više šta ni dobiti ni izgubiti, dakle nema velikih motiva. Kod Sarajeva je potpuno druga priča. Mislim da je Sarajevo u blagom usponu (nedavna utakmica u Lukavici i neriješeno protiv Želje). Ali vidjećemo, pred nama je![/quote]
Zar nije dovoljan motiv što dolazi velikan Bh fudbala Sarajevo? Ovakvi mečevi protiv Želje,Sarajeva,Borca,Veleža se dugo pamte u manjim sredinama kao što je Prijedor i prepričavaju godinama poslije toga.Dakle motiva imamo i na pretek,očekujem dupke pun stadion i pobijedu Rudara.Naša publika ne trpi izmotavanje po terenu iako nema rezultatskog značaja igrači će izginuti na terenu da pobijede Sarajevo.
Zar nije dovoljan motiv što dolazi velikan Bh fudbala Sarajevo? Ovakvi mečevi protiv Želje,Sarajeva,Borca,Veleža se dugo pamte u manjim sredinama kao što je Prijedor i prepričavaju godinama poslije toga.Dakle motiva imamo i na pretek,očekujem dupke pun stadion i pobijedu Rudara.Naša publika ne trpi izmotavanje po terenu iako nema rezultatskog značaja igrači će izginuti na terenu da pobijede Sarajevo.

-
- Kontakt:
Pošteno.
Nek pobjede ako su bolji, ali pošto ste izgubili od Želje, mislim da možete izgubiti i od Sarajeva, naravno nemislim da Sarajevo nešto uradi ispod stola nego na terenu.
Nek pobjede ako su bolji, ali pošto ste izgubili od Želje, mislim da možete izgubiti i od Sarajeva, naravno nemislim da Sarajevo nešto uradi ispod stola nego na terenu.
Zar nije dovoljan motiv što dolazi velikan Bh fudbala Sarajevo? Ovakvi mečevi protiv Želje,Sarajeva,Borca,Veleža se dugo pamte u manjim sredinama kao što je Prijedor i prepričavaju godinama poslije toga.Dakle motiva imamo i na pretek,očekujem dupke pun stadion i pobijedu Rudara.Naša publika ne trpi izmotavanje po terenu iako nema rezultatskog značaja igrači će izginuti na terenu da pobijede Sarajevo.AlcoholBoysPD je napisao/la:Rudar je, bez sumnje, pokazao kvalitet ove sezone. Nisam ja potpuno siguran da će Sarajevo pobijediti u Prijedoru, ali nisam ni potpuno neosnovano izjavio da hoće. Ja svoje mišljenje temeljim na tome da Rudar nema više šta ni dobiti ni izgubiti, dakle nema velikih motiva. Kod Sarajeva je potpuno druga priča. Mislim da je Sarajevo u blagom usponu (nedavna utakmica u Lukavici i neriješeno protiv Želje). Ali vidjećemo, pred nama je!

Tako je majstore!!!Ja to znam, jer imam nekih prijatelja u Prijedoru, i znam da nema sanse da pustite pitarima ovu tekmu,iako nemate potrebu za bodovima,vjerujem u vase postenje!!!
NEMOJTE IH DOBITI-NEGO IH RAZVALITE
Jer isto bi oni uradili vama da je obrnuto!!!
pozzzzz iz Mostara
Tako je majstore!!!Ja to znam,jer imam nekih prijatelja u Prijedoru, i znam da nema sanse da pustite pitarima ovu tekmu,iako nemate potrebu za bodovima,vjerujem u vase postenje!!!plemic1 je napisao/la:Zar nije dovoljan motiv što dolazi velikan Bh fudbala Sarajevo? Ovakvi mečevi protiv Želje,Sarajeva,Borca,Veleža se dugo pamte u manjim sredinama kao što je Prijedor i prepričavaju godinama poslije toga.Dakle motiva imamo i na pretek,očekujem dupke pun stadion i pobijedu Rudara.Naša publika ne trpi izmotavanje po terenu iako nema rezultatskog značaja igrači će izginuti na terenu da pobijede Sarajevo.AlcoholBoysPD je napisao/la:Rudar je, bez sumnje, pokazao kvalitet ove sezone. Nisam ja potpuno siguran da će Sarajevo pobijediti u Prijedoru, ali nisam ni potpuno neosnovano izjavio da hoće. Ja svoje mišljenje temeljim na tome da Rudar nema više šta ni dobiti ni izgubiti, dakle nema velikih motiva. Kod Sarajeva je potpuno druga priča. Mislim da je Sarajevo u blagom usponu (nedavna utakmica u Lukavici i neriješeno protiv Želje). Ali vidjećemo, pred nama je!
NEMOJTE IH DOBITI-NEGO IH RAZVALITE
Jer isto bi oni uradili vama da je obrnuto!!!
pozzzzz iz Mostara[/quote]
Ti nemaš prijatelje ni u svom Mostaru, a kamoli u PR. Bolesnik jedan i jadan. Idi liječi se, nije ovo za tebe. Raz...bao si jednu temu na ovom forumu sa svojim bolesnim opservacijama i teorijama. Pusti normalne ljude da diskutuju o fudbalu. J..o te fudbal kad takvi kao ti o njemu naglabaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.