Bas tako u pm, jbt stvarno nisam sam, jedini put kad sam bio sam na ovoj temi bilo je u pisanju mog prvog posta prije gotovo 8 godina kada sam otvaro ovu temu, sada nas na njoj ima gomilu i tolko sam ponosan sada na ovu temu gdje se svi skupimo sa jednom ljubavi u srcu, sa FK Slobodomsolinas je napisao/la:Nije bas tako druze.nisi cesto tu pa ti se cini.da pises cesce bilo bi drugacije.a u sustini te razumijem.marseille_unique je napisao/la:Pa jbt niko nikad ne cita moje komente i ne komentarise ih, znas onaj osjecaj kad te niko ne primjecuje, haj nema veze,jbs to, nek smo Prvi pa ne mora niko slavit sa mnom, Fukara voli pi..e da bije, niko niko samo Sloboda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo veceras,ja nemam skim da podjelim ovu srecu..
Da izbacim ovaj neopisivi pritisak u sebi..osjecam da cu eksplodirati...iz mene izlaze godine bjesa,patnje navijackih nadanja...vrtim onaj mali kratki Video öd danas...suze krenu same...tako bi volio da sam bio tamo SA Tim momcima..da uletim i ja na Tieren ma neka tuku lomite picke sloboda je prva...
I mene je zivot odveo prijeko grane,i srce mi puca...jbg....
U pravu si za te godine bijesa i patnje i slabih rezultata, i unaprijed izgubljenih utakmica i gostovanja po zepcu i ostalim selendrama po kisi i primanju po tri gola, ova radost je jos veca zbog te dugogodisnje patnje,
Hajd evo ja nasuo jos jednu prva ruka domaca, haj zivili sretno nam bilo,
Op op op Sloboda, hahahaha deri
Postano kroz Forum SportSport.ba app.